Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Už dlouho jsem nezaložil žádné trapnotéma a o životě místních žen vím téměř vše. Nejdřív jsem tomu seriálu nepřikládal význam, další pokus o západní produkci, ale kvalita mimo. Avšak pak mě jedna z kamarádek, co ho viděla, řekla, že jsou ve druhém dílu kozy, a to mě s defintivní platností přesvědčilo, že tomu mám dát šanci. Takže jsem zhltnul všech osm dílů a vám ostatním to doporučuji taktéž.
Ještě víc mi to znechutilo českou politiku, potvrdil jsem si, jak jsem rád, že jsem byl naposledy u voleb v roce 2009. Příběh je inspirován kauzou Nečas-Nagyová, až na to, že ministr Nečas se tam jmenuje Vichr, premiéra Topolánka prezentuje postava premiéra Duba a postava Jana Nagyová se jmenuje Anna Malá (Nagy je prý maďarsky Velký). Překvapilo mě, jak dnes vypadá představitel rektora Jiří Schwarz. Vřele doporučuji, na CSFD 78 %.
Scénář napsal novinář Josef Klíma a Lenka Hornová, tuším, že bývalá šéfka publicistiky na Nově. Zajímalo by mě, co všechno v seriálu byla pravda a co naopak bylo přibarveno či zcela vyfabulováno, obávám se ale, že většina věcí sedí. Otázka na závěr: byl on tak slabý, nebo ona tak dobrá manipulátorka?
Prý je knížka trochu jinak, a ta je asi pravdivější. Seriál prý moc neodpovídá.
Seriál se mi líbil moc, od prvního dílu…super
a odpověď na tvojí otázku je, že on byl tak slabý a ovladatelný a ona zdatná manipulátorka. A řekla bych, že toto byl jen slabý odvar toho, co se se tam ve skutečnosti děje.
@vokishka píše: Více
Ona je knížka? No neke… Jak se jmenuje?
Kde to je mozne videt?
Popravde nevim, jestli takove srajdy jeste dobrovolne sledovat, staci, co obcas prosakne na net, ruzne zlodejiny politiku. ![]()
A k volbam uz taky nejdu, je to marny, jw to marny, je to marny. Proste slusny lidi kteri opravdu neco umi a neceho dosahli, o takove „posty“ fakt nestoji.
To je ten seriál s Josefíkovou a Měcháčkem? Jestli ano, tak jsem viděla nějaké ukázky, zaujaly mě a o to víc mě po zdejších názorech láká se kouknout
.
@Ploskutáček https://www.knihydobrovsky.cz/…ci-536614922?…(knihy)|Sedm+schod%c5%af+k+moci+536614922&utm_content=Sedm+schod%c5%af+k+moci&utm_term=sedm+schod%c5%af+k+moci+kniha
@Monchichik píše: Více
Slabý odvar? Tak větší maso už si moc představit neumím. Nedávno jsem sledoval nějaký podcast a jediný, kdo se jí prý nebál, byl Kalousek, jinak se jí prý báli úplně všichni. Ale jako příběh, že i chudé děvče může přijít svého štěstí, je to inspirující…
![]()
Příspěvek upraven 22.06.24 v 17:28
@Cullenova Josefíková je tam naprosto skvostná, dokáže zahrát jak nanynku ze vsi, tak potvoru…přeměna obdivuhodná ![]()
@Ploskutáček Jo, báli se jí všichni, však je na ní vidět, co je to za rajdu
a Nečas teda ukázkový jeliman. Tak tohle bylo víc příběhů smotaných dohromady, v kantýně dělala původně Grossovo manželka. Větší maso jsem myslela všeobecně, co se tam asi všechno děje, si my dole neumíme vůbec představit… ![]()
@Cullenova píše: Více
Ano, to je on. Akorát že Josefíková už se jmenuje Podzimková, mrcha jedna nevěrná. Já byl do ní platonicky, víš co…zamilován.
Ale ty chlebíčky za 8 korun by se mi líbily. Škoda že taky nejsem kantýnskej…
@Ploskutáček Tak mně by se vůbec líbilo jíst v poslanecké kantýně… ![]()