Sedmé dítě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3248
26.8.18 18:47
@Anonymní píše:
Exmanžel má osmiletou holčičku a šestileté dvojčátka- tedy samé holky. Od kluků tátu neznám- byl to úlet. A nejstarší dceru mám se svým bývalým spolužákem který mě ale opustil a o dceru nikdy neměl zájem. Myslím že ani dneska nemá děti. Ano tři otcové a přítel by byl čtvrtý.
a

aha,dik za upresneni,nejak jsem se v tech poctech ztratila :hug: …

Ja bych do toho asi sla,kdyby chtel partner i ja,tak proc ne?pokud mate tedy zazemi a chut zas do mrnete,ci mrnat :D …

Ono to asi nejspis ted zas vychazi n adalsi dvojcata…treba to ted by byl kluk a holka :D

Nahodou co ja bych za to dala mit elan do tolika deti a i nervy na ne.....mi staci dve a vim,ze by vic neslo po jakekoliv strance…

Hodne stesti :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
26.8.18 18:49
@Netopýr1 píše:
Tyjo, to je krásná velká rodina. To si musí přát každý. Šla bych do toho. :pankac:

Pane bože

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.8.18 18:50
@pe-terka píše:
a jak by to ty hočičky nesly psychicky? už střídavka ja na psychiku docela nápor…A pak si máma pořídí „nové“ dítě, s jiným tatínkem, které má u sebe…

S holkama by podle mě problém nebyl. Ty mají přítele rády. Spíš s klukama si nejsem jistá ale kdoví…

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
26.8.18 18:51
@Kelen píše:
I kdyby nic jiného nedělala tak co? Připadá ti lehčí a méně smysluplné dřepět v kanclu a vydělávat peníze bůhví komu než rodit a vychovávat děti?

Bůhví komu?

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
26.8.18 18:55
@Anonymní píše:
Ano, pracovala jsem a i teď když mám přítele s poměrně velkým příjmem, pracuju. Nikdy jsem neměla v plánu mít hodně dětí. Chtěla jsem mít původně jen jedno dítě ale pak když jsem čekala kluky tak jsem si taky říkala že to je už konec. Ale teď jsem ráda že je mám. Pomáhají mi a nejsou s nimi žádné větší potíže. Kluci teď sice mají pubertu ale dá se to.

Velká rodina je fajn. Ale i hodně starostí. Obdivuju tě za odvahu. Já bych ji neměla. Tak nějak si rozmysli, jestli všechny ty děti zvládneš i kdyby tě přítel opustil. Když neopustí, tak fajn. je na tobě, kolik dětí zvládneš a při takovém počtu už se jedno a nebo dvě ztratí.

• Citovat
  • Upravit
25179
26.8.18 18:58
@Anonymní píše:
S holkama by podle mě problém nebyl. Ty mají přítele rády. Spíš s klukama si nejsem jistá ale kdoví…

a měly by ty větší děti zajištěné soukromí, i po narození prcka/ů? Pro pubertáky je to hodně důežité… Kolik je ti roků zakladatelko? a zdravotní limity (sekce s dvojčaty např.) nemáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
26.8.18 19:07

Stejne je to masakr. Tady se tolik holek boji, jak si po rozvodu s jednim deckem nenajde uz nikdy poradnyho chlapa, a tady zakl. to bere ve velkym.
Ten chlap musi byt zvlastni osobnost, kdyz chce zenu s tolika detmi a pridat k tomu jeste svoje. Neznam moc chlapu, co by chtelo zivit tolik cizich deti, spis zadneho. :think:

Snad ma zakladatelka konecne toho praveho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
26.8.18 19:10
@Ms.Ragdoll píše:
Stejne je to masakr. Tady se tolik holek boji, jak si po rozvodu s jednim deckem nenajde uz nikdy poradnyho chlapa, a tady zakl. to bere ve velkym.
Ten chlap musi byt zvlastni osobnost, kdyz chce zenu s tolika detmi a pridat k tomu jeste svoje. Neznam moc chlapu, co by chtelo zivit tolik cizich deti, spis zadneho. :think:Snad ma zakladatelka konecne toho praveho.

Já taky ne, spíš mají strach…Ale výjimky se najdou. Mám odtud z emimina kamarádku s podobným osudem. Holt mají ty ženy zváštní kouzlo a chlap je ztracenej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15501
26.8.18 19:14
@Kelen píše:
I kdyby nic jiného nedělala tak co? Připadá ti lehčí a méně smysluplné dřepět v kanclu a vydělávat peníze bůhví komu než rodit a vychovávat děti?

Cože? :mrgreen: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
26.8.18 19:17

zakladatelko, vy jste romka? vice nez na nazor na emiminu, bych se ptala sve rodiny, aby jste tu nemusela psat: " mozna kluci, kdo vi!?" , z toho soudim, ze jste to s detma a s rodinou neprobirala. ntb. mate vubec nejske vzdelani? ta vase prace za dost penez se mi , vyjms jednoho remesla, moc nezda …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1830
26.8.18 19:17
@Mango_Lassi píše:
Bůhví komu?

Nevím co je k tomu k nepochopení. Pokud nepracuji sama na sebe, tak vydělávám na majitele firmy pro kterou pracuji. Budu li pracovat třeba pro Sony, vydělávám peníze pro majitele zmíněné společnosti. Netuším proč někdo ohrnuje nos nad ženou, která rodí a vychovává děti a bude společnsti více užitečná než žena, která dřepí v kanceláři Sony-jejíž majitel bude mít o vilu navíc. A nebo třeba nerozumím tomu komentáři bůhví zda někdy pracovala. Přišlo mi to dost nepatřičné ptát se matky 6 dětí, zda pracovala. Ano, pracovala a to víc než si Šmoulinka dokáže představit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
26.8.18 19:29
@Kelen píše:
Nevím co je k tomu k nepochopení. Pokud nepracuji sama na sebe, tak vydělávám na majitele firmy pro kterou pracuji. Budu li pracovat třeba pro Sony, vydělávám peníze pro majitele zmíněné společnosti. Netuším proč někdo ohrnuje nos nad ženou, která rodí a vychovává děti a bude společnsti více užitečná než žena, která dřepí v kanceláři Sony-jejíž majitel bude mít o vilu navíc. A nebo třeba nerozumím tomu komentáři bůhví zda někdy pracovala. Přišlo mi to dost nepatřičné ptát se matky 6 dětí, zda pracovala. Ano, pracovala a to víc než si Šmoulinka dokáže představit…

Na tu práci jsem se ptala já. Je spousta žen, které nechtějí chodit do práce a proto rodí jedno dítě za druhým a žijí z podpory státu. Slušně jsem se zeptala a zakladatelka mi slušně odpověděla a už o vím. Každý máme jiné priority. Pokud někdo vidí smysl života v péči o děti, tak to je jeho věc a klobouk dolů. Neohrnuju nos v žádném případě. Já osobně bych na to neměla i kdyby mi je živil stát a měla bych k nim pečovatelky. :think:
A ty pokud jsi zaměstnaná, tak bereš plat, takže nedělej z nouze ctnost. :mrgreen: A to dřepí v kanceláři snad nemyslíš vážně? Proč ty lidi urážíš? Myslíš si, že nemají žádnou odpovědnost a chodí tam jen pro svoje povyražení. Tak to by asi zůstali raději doma ne? :zed:

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
26.8.18 19:31
@Kelen píše:

A jestli jsi přesvědčená, že matky rodí děti pro společnost, tak to mi ukaž které. Rodí si je protože je chtějí a ne proto, že jim bude společnost vděčná. :zed:

• Citovat
  • Upravit
53518
26.8.18 19:32
@jenny.fields píše:
Po tolika? Prvni dite v 18. Dalsi ve 20. Pak staly partner, ktery ji podvadel. A ted ma dalsiho skoro ve 40 letech. 4 partneri, vetsina jich teda ma vic do 40 let. Holt ne kazdy si s nimi porizuje dite, ale ty prvni tri deti byla proste mladicka nerozvaznost.Zakladatelko pokud jsi zdrava, nerodila jsi cs, chapu, ze chces s partnerem jeho dite. Zvazila bych jestli se o ne vsechny dokazu postarat, pokud mne tenhle opusti.

Já beru jako vztah i to, že se s někým vyspím. Nese to své následky. Není to kamarádství pro mě. A jestli vznikly po jednom sexu, tak to je extra pech nebo nedostatečná antikoncepce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
26.8.18 19:34
@markytka3 píše:
zakladatelko, vy jste romka? vice nez na nazor na emiminu, bych se ptala sve rodiny, aby jste tu nemusela psat: " mozna kluci, kdo vi!?" , z toho soudim, ze jste to s detma a s rodinou neprobirala. ntb. mate vubec nejske vzdelani? ta vase prace za dost penez se mi , vyjms jednoho remesla, moc nezda …

proč by byla Romka? 8o Znám minimálně 10 „bílých“ mamin s počtem dětí 5 a více. A nejsou to žádné asociální typy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí