Sedmé dítě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1830
26.8.18 20:16
@hanka.br. píše:
Ty bys taky byla schopná závidět i uříznutou nohu. Co je na tom k závidění?

1. Schopnost mít dítě
2. Schopnost mít 2.-7. dítě
3. najít muže i s dítětem či dětmi
4. být matkou a nestát se epipinou emaminou či jak to nazvat..

@hanka.br. píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
26.8.18 20:17

Schopnost mít dítě žádná zásluha není.

• Citovat
  • Upravit
9335
26.8.18 20:23
@AnastazieB píše:
@Takyjedna tak ale to je jen tvoje osobní trauma z tvého dětství a rodiny. To přeci neznamená, že to tak musí mít všichni.

To jsem přeci napsala. Nemusí, ale je hodně velká pravděpodobnost. A napsala jsem, ať se zeptá na názor svých dětí. Ty to dokáží vnímat jako jediné realisticky. Jestli je u nich doma dýchatelně, jestli je to pro ně dostatečně spravedlivé a stmelující prostředí. Já akorát můžu poukázat na nedostatky, které tento systém odchovu může mít při dvou dětech a dvou tatíncích, když se ani jedno manželství nepovede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9335
26.8.18 20:27
@Mango_Lassi píše:
Schopnost mít dítě žádná zásluha není.

Není to zásluha, ale výhoda. Tak jako není zásluha když je někdo chytrej a pracovitej od přírody. Taky to není zásluha, ale výhoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1830
26.8.18 20:29

Joo už mě štvete ženy, neporadíte, pomluvíte, jste jednoduché a předvídatelné, přestaly jste mě bavit (je tedy fakt, že nàkých 20 % žen tu je, které mě baví i inspirují, ale co to je proti těm 80 %, prostě jdu spáchat epipi sebevraždu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1830
26.8.18 20:30

Omlouvám se mužům na emiminu-ti jsou v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1830
26.8.18 20:33

Teda až na Sandokanose-toho nesnáším, jenom v tom posledním příspěvku týkající se těch šrot auta to měl poprvé a naposledy pravdu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7204
26.8.18 20:33

Tak pokud pracuješ tak hurá do toho. Náklady na děti se ti vrátí v jedněch daních ne ? :mrgreen: (pokud si ej dáváš jednou ročně) to už musí být slušná částka.

Ale jinak musím souhlasit s tim co tady zaznělo, nejde o počet ale o to že každé dítě má jinou „situaci“ a jo, já bych sestře záviděla že ona má tatínka, babicku, dědečka a tak vubec a já nic. Takže si nedovedu představit že to funguje v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
26.8.18 21:19
@pe-terka píše:
proč by byla Romka? 8o Znám minimálně 10 „bílých“ mamin s počtem dětí 5 a více. A nejsou to žádné asociální typy.
… nejde preci o pocet deti :zed: :zed: maji ty vase zname mamky deti od 16ti s ruznymi typky??? asi ne, ze… da se ulitnout v mladi jednou, ale tolikrat??? me to stejne prijde trollove, jako vcera ta diskuse navzajem se temer „vrazdicimi“ dvojcaty, ntb. styl psani obou autorek mi prijde hooodne obdobny - inteligentni, bez emoci…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
26.8.18 21:31
@Kelen píše:
Joo už mě štvete ženy, neporadíte, pomluvíte, jste jednoduché a předvídatelné, přestaly jste mě bavit (je tedy fakt, že nàkých 20 % žen tu je, které mě baví i inspirují, ale co to je proti těm 80 %, prostě jdu spáchat epipi sebevraždu :D

Ty se chodis inspirovat na emimino? :lol: :lol: :lol: :lol: asi hlavne jak veci nedat…

Pust si radsi Ted talks

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
26.8.18 21:32
@Takyjedna píše:
Tedy chtěla jsem tím hlavně napsat, že čím víc dětí s různými tatínky, tím vyšší pravděpodobnost nespravedlnosti a rozbrojů. Nemusí to samo být pravidlem, ale vyšší pravděpodobnost tam samozřejmě je.
souhlasím.
@AnastazieB píše:
@Takyjedna tak ale to je jen tvoje osobní trauma z tvého dětství a rodiny. To přeci neznamená, že to tak musí mít všichni.

však ona píše - vyšší pravděpodobnost. Já mám zkušenost podobnou, ta mixáž a neprostá nerůznorodost podmínek u každé sourozenecké skupinky je veliká. Úplně se mi nezdá, že by to šlo bez traumat na duši :think: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1830
26.8.18 22:12
@jenny.fields píše:
Ty se chodis inspirovat na emimino? :lol: :lol: :lol: :lol: asi hlavne jak veci nedat…

Pust si radsi Ted talks

Nechápu, ale jako že fakt nechápu (myslím tím, že nedělám, že nechápu, ale já fakt nechápu-co si tím chtěla říct? Ten Ted talks si pustím, ale i tak mi to pro jistotu vysvětli slovy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
27.8.18 07:03
@hanka.br. píše:

tak uříznutá noha dobrá, ne? To je na invalidní důchod :mrgreen: a možná ještě i na parkovací kartu pro invalidy a to je teprve panečku věc k závidění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
27.8.18 07:08
@Kelen píše:
Joo už mě štvete ženy, neporadíte, pomluvíte, jste jednoduché a předvídatelné, přestaly jste mě bavit (je tedy fakt, že nàkých 20 % žen tu je, které mě baví i inspirují, ale co to je proti těm 80 %, prostě jdu spáchat epipi sebevraždu :D

tak to udělej elegantně, ať u toho nestříká krev. Zaschlá krev se špatně myje. R.I.P. :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
27.8.18 07:14
@Detsa píše:
Předsudky a stereotyp. Jak někdo vyjde z běžné normy, vždycky na něj bude uvržena zvláštní pozornost mám pocit.

Ony to ani nebudou tak předsudky, jako zkušenosti, ono etnikum skutečně rodí klidně od 15-16 let, nijak jim to nevadí, jsou na to pyšní, čím víc dětí, tím víc dávek. Nezřídka vídáš mlaďoulinkou co má batole, v kočáru miminu a už má zase těhotenské břicho. A tady se to prostě nabízí, první dítě v šestnácti, další v 18 ani neví s kým, pak další 3 a s dalším chlapem další. Takže možná je předpoklad mylný, ale vzdělání nebude nic moc, přemýšlím, jak člověk dokáže uživit 6-8 dětí na školách bez vzdělání a bez otců :nevim: Prostě to byla logická dedukce, spíš než předsudky. Ta paní nevybočuje ani tak počtem dětí jako způsobem rodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí