Sedmé dítě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5810
26.8.18 17:03

To už není takový rozdíl :lol: a hlavně máš nejvyšší čas, takže do toho jdi co nejdřív :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12233
26.8.18 17:07

6 nebo 7.. to už bude jedno :lol: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
26.8.18 17:11

Dneska se s praštěnými diskuzemi roztrhl pytel. Sedmé dítě, x tý partner - to je zázemí jak stehno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
26.8.18 17:11

Tak 6 nebo 7( možná 8 už je jedno) :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9794
26.8.18 17:13

Moje mamka říkala vždycky „Jedno dítě už se tu ztratí v tom počtu“. Je nás teda 6 děti ( všechny máme stejného otce).
Pokuď vás zvládne přítel zabezpečit a ty nemáš zdravotní problémy šla bych do toho ;) Jen bych se připravila na variantu že mohou být zase dvojčata. A pak je tu druhá věc a to tvůj nejstarší syn a dcerky. Zda by jim takhle malý sourozenec nevadil. Však i oni budou brzy zakládat rodiny ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
26.8.18 17:22

Nepřijde mi nezodpovědné mít sedm dětí, ale přijde mi nezodpovědné mít (skoro) každé s jiným otcem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9028
26.8.18 17:24

No já jen koukám :roll: jsi blázen. Co když to vzhledem k věku a riziku vicecetnosti dopadne špatně a děti tu zůstanou bez tebe. Tohle je hazard.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
26.8.18 17:28
@Anonymní píše:
Možná to bude vypadat divně že chci sedmé dítě ale jde spíš o mého přítele.
Naúvod řeknu že jsem měla v 16 první holčičku a tehdejší přítel se na mě vykašlal, ve 20 jsem opět otěhotněla neplánovaně na jednu noc a otce ani neznám. Narodili se mi dva kluci. Byla jsem přesvědčená že dítě nechci ale pak jsem se vdala ve 26 a exmanžel děti samozřejmě chtěl. Ve 28 druhá dcera, ve 30 dvě holčičky dvojčátka. Takže šest dětí. S manželem jsme se rozvedli protože mě opakovaně podváděl. Ale nyní k věci. Teď je mi 36 a mám přítele. Moje děti mají 20, 16, 8 a 6 let. Nejstarší dcera žije s kamarádkou v podnájmu, synové žijí u mě a holky máme s manželem ve střídavé péči.
Přítel je bezdětný a děti by samozřejmě chtěl. Je dobrý otec. Rozumí si s klukama a věnuje se i holčičkám. Děti by ale chtěl i svoje. Já mám ale dětí 6 plus ještě mám velkou pravděpodobnost na vícečetné těhotenství. Moje starší sestra měla mít čtyřčata ale šla na redukci protože hrozilo že potratí(takže má kluka a holku) a moje mladší sestra má jeden pár dvojčat. Moje maminka měla čtyři děti ale jen dvě těhotenství- dvojčetné. Pravděpodobnost je tedy celkem vysoká. Já vlastně vůbec nevím. Vím že bych miminko zvládla a že mám v příteli silnou oporu a finančně jsme zaopatření ale 7 dětí? A ještě s tím rizikem že jich může být víc? Několikrát jsem se setkala s odsuzováním že jsem nezodpovědná že si dělám tolik dětí… podotknu že jsem se o děti starala dobře a nikdy jim nic nechybělo…

Po tolika nevydařených vztazích NE.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
26.8.18 17:28

No jasně, další dítě se čtvrtým tatínkem, směle do toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
26.8.18 17:35

6 deti se tremi tatinky ( z toho jeden neznamy), a planujes dite č.7 (pravdepodobne i 8 ) se ctvrtym tatinkem? Ehm… 8o
Jak dlouho jsi s poslednim pritelem?

Ja bych do toho nesla, ale zakazat ti to nikdo nemuze, takze pokud je pripadne dokazes vsechny sama uzivit, delej jak myslis. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
26.8.18 17:37
@Anonymní píše:
Možná to bude vypadat divně že chci sedmé dítě ale jde spíš o mého přítele.
Naúvod řeknu že jsem měla v 16 první holčičku a tehdejší přítel se na mě vykašlal, ve 20 jsem opět otěhotněla neplánovaně na jednu noc a otce ani neznám. Narodili se mi dva kluci. Byla jsem přesvědčená že dítě nechci ale pak jsem se vdala ve 26 a exmanžel děti samozřejmě chtěl. Ve 28 druhá dcera, ve 30 dvě holčičky dvojčátka. Takže šest dětí. S manželem jsme se rozvedli protože mě opakovaně podváděl. Ale nyní k věci. Teď je mi 36 a mám přítele. Moje děti mají 20, 16, 8 a 6 let. Nejstarší dcera žije s kamarádkou v podnájmu, synové žijí u mě a holky máme s manželem ve střídavé péči.
Přítel je bezdětný a děti by samozřejmě chtěl. Je dobrý otec. Rozumí si s klukama a věnuje se i holčičkám. Děti by ale chtěl i svoje. Já mám ale dětí 6 plus ještě mám velkou pravděpodobnost na vícečetné těhotenství. Moje starší sestra měla mít čtyřčata ale šla na redukci protože hrozilo že potratí(takže má kluka a holku) a moje mladší sestra má jeden pár dvojčat. Moje maminka měla čtyři děti ale jen dvě těhotenství- dvojčetné. Pravděpodobnost je tedy celkem vysoká. Já vlastně vůbec nevím. Vím že bych miminko zvládla a že mám v příteli silnou oporu a finančně jsme zaopatření ale 7 dětí? A ještě s tím rizikem že jich může být víc? Několikrát jsem se setkala s odsuzováním že jsem nezodpovědná že si dělám tolik dětí… podotknu že jsem se o děti starala dobře a nikdy jim nic nechybělo…

Už jsi někdy pracovala?

• Citovat
  • Upravit
2922
26.8.18 17:39

Tyjo, to je krásná velká rodina. To si musí přát každý. Šla bych do toho. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
26.8.18 17:43
@Netopýr1 píše:
Tyjo, to je krásná velká rodina. To si musí přát každý. Šla bych do toho. :pankac:

No nevim teda. Co chvili novej tatka na obzoru…fakt krasa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1830
26.8.18 17:59

Tady ženský asi závidí či co. Jestli jsi zvládla tolik dětí, bavilo tě to a pokud je na to dost peněz, tak proč nemít další…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
26.8.18 17:59
@morinka7 píše:
Moje mamka říkala vždycky „Jedno dítě už se tu ztratí v tom počtu“. Je nás teda 6 děti ( všechny máme stejného otce).
Pokuď vás zvládne přítel zabezpečit a ty nemáš zdravotní problémy šla bych do toho ;) Jen bych se připravila na variantu že mohou být zase dvojčata. A pak je tu druhá věc a to tvůj nejstarší syn a dcerky. Zda by jim takhle malý sourozenec nevadil. Však i oni budou brzy zakládat rodiny ;)

A co jim je presne do toho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky