Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@BohunkaP Aha, u nás právě bylo zvykem že na úvod a konec školky byly děti spojeny, aby tam učitelky byly pořád min. dvě. Ale zpět k tvé úvodní otázce- záleželo by, jaký důvod nepřítomnosti byl a co se ve skutečnosti stalo a to jak při hlídání doma, tak ve školce. V tomto případě bych to já třeba přešla, kdyby měla v kabelce např. antidepresiva a dítě se k tomu dostalo, tak bych jednala jinak.
@stinga píše:
Ehm, já bych tě příště také už na hlídání dítěte nechtěla, je jedno, že z vycucání 4 pastilek se mu nic nestane - a to nestane
ALE - je vidět, že o dětech nic nevíš, také mohl za 8 minut otevřít okno a vypadnout, anebo udělat sto jiných daleko nebezpečnějších věcí, než cucat pastilky
a jestli ti ještě někdy někdo nějaké dítě svěří, tak si zapamatuj, že děti na hlídání se nenechávají bez dohledu, hlídání dětí spočívá v tom, že to dítě hlídáš a ne že je dítě kdesi nahoře v baráku a ty si krájíš ovoce
máš opravdu víc štěstí než rozumu
Souhlasím
já bych to hlavně minimálně nějaký čas nemohla dělat, kdoví jestli ještě někdy…
Ženský, přečetly jste si vůbec, zatímco jste si tu obhajovaly svoje přístupy, to co napsala zakladatelka o přístupu rodičů k tomu dítěti? Já bych neřekl, že to bylo její selhání, jestli je to děcko vychovávaný takhle, tak to byl jeho pokus o dobrovolný odchod ze života.
Před zkušenostmi s chůvami bych Ti řekla, že bych se nezlobila, ale už bych si tě nezavolala.
Po bohatých zkušenostech říkám, že se stávají i horší věci (poslední dvě chůvy mám miliónové, ale to mezi tim
).
Zakladatelka : rodice to vzali uplne v pohode, i se tomu smali a vynadali klukovi, co si dovolil
a ze se vubec nic nestalo, ze cesti rodice cpou detem horsi veci nez par pastilek na boleni v krku
jeste se ptali jestli priste semnou muzou pocitat.. ![]()
@Anonymní píše:
Zakladatelka : rodice to vzali uplne v pohode, i se tomu smali a vynadali klukovi, co si dovolila ze se vubec nic nestalo, ze cesti rodice cpou detem horsi veci nez par pastilek na boleni v krku
jeste se ptali jestli priste semnou muzou pocitat..
To je fakt, posledně zdržela jedna „mamynka“ v obchodě asi deset lidí včetně mě, protože vozíkem zatarasila uličku, aby si mohla přečíst složení na té nejlevnější náhražce Nutelly, v marné snaze najít něco, co je na tom sajrajtu za 39 korun dobrý, aby měla pocit, že to mimíska nezabije hned. Co jsou proti tomu čtyři pastilky proti kašli.