Jsem chůva - dítě mi sáhlo do kabelky por pastilky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
849
21.2.20 21:14

@BohunkaP Aha, u nás právě bylo zvykem že na úvod a konec školky byly děti spojeny, aby tam učitelky byly pořád min. dvě. Ale zpět k tvé úvodní otázce- záleželo by, jaký důvod nepřítomnosti byl a co se ve skutečnosti stalo a to jak při hlídání doma, tak ve školce. V tomto případě bych to já třeba přešla, kdyby měla v kabelce např. antidepresiva a dítě se k tomu dostalo, tak bych jednala jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
21.2.20 21:17
@stinga píše:
Ehm, já bych tě příště také už na hlídání dítěte nechtěla, je jedno, že z vycucání 4 pastilek se mu nic nestane - a to nestane
ALE - je vidět, že o dětech nic nevíš, také mohl za 8 minut otevřít okno a vypadnout, anebo udělat sto jiných daleko nebezpečnějších věcí, než cucat pastilky
a jestli ti ještě někdy někdo nějaké dítě svěří, tak si zapamatuj, že děti na hlídání se nenechávají bez dohledu, hlídání dětí spočívá v tom, že to dítě hlídáš a ne že je dítě kdesi nahoře v baráku a ty si krájíš ovoce :zed:
máš opravdu víc štěstí než rozumu

Souhlasím :nevim: já bych to hlavně minimálně nějaký čas nemohla dělat, kdoví jestli ještě někdy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
22.2.20 07:10

Ženský, přečetly jste si vůbec, zatímco jste si tu obhajovaly svoje přístupy, to co napsala zakladatelka o přístupu rodičů k tomu dítěti? Já bych neřekl, že to bylo její selhání, jestli je to děcko vychovávaný takhle, tak to byl jeho pokus o dobrovolný odchod ze života.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
23.2.20 21:15

Před zkušenostmi s chůvami bych Ti řekla, že bych se nezlobila, ale už bych si tě nezavolala.
Po bohatých zkušenostech říkám, že se stávají i horší věci (poslední dvě chůvy mám miliónové, ale to mezi tim 8o ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.2.20 21:24

Zakladatelka : rodice to vzali uplne v pohode, i se tomu smali a vynadali klukovi, co si dovolil 8o a ze se vubec nic nestalo, ze cesti rodice cpou detem horsi veci nez par pastilek na boleni v krku :nevim: jeste se ptali jestli priste semnou muzou pocitat.. :roll:

• Citovat
  • Upravit
2160
23.2.20 23:16
@Anonymní píše:
Zakladatelka : rodice to vzali uplne v pohode, i se tomu smali a vynadali klukovi, co si dovolil 8o a ze se vubec nic nestalo, ze cesti rodice cpou detem horsi veci nez par pastilek na boleni v krku :nevim: jeste se ptali jestli priste semnou muzou pocitat.. :roll:

To je fakt, posledně zdržela jedna „mamynka“ v obchodě asi deset lidí včetně mě, protože vozíkem zatarasila uličku, aby si mohla přečíst složení na té nejlevnější náhražce Nutelly, v marné snaze najít něco, co je na tom sajrajtu za 39 korun dobrý, aby měla pocit, že to mimíska nezabije hned. Co jsou proti tomu čtyři pastilky proti kašli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí