Seriál Ochránce

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
64992
19.9.21 20:41

Úplně mi není jasné, jak to myslel s tím asistentem. Kluk asistenta má. To chce tu paní propustit a za větší peníze vzít chlapa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13118
19.9.21 20:50

Zobrazuje se mi upozornění, ale ne ty příspěvky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
19.9.21 20:50
@Magical-eyes píše:
Zobrazuje se mi upozornění, ale ne ty příspěvky :think:

Napsala jsem příspěvek a zmizel. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13118
19.9.21 20:54
@topazio píše:
Napsala jsem příspěvek a zmizel. :cert:

Už to tam zase je… Asi to admini zase vylepšují…
Nicméně takových maminek, které nezvládají asi spíš syny než dcery je asi fakt hodně :think:… Úplně mě děsí, že bych byla samoživitelka s nezvladatelným dítětem… Jaké je pak možné řešení? :think:
Přece ho nemůže dát do nějakého ústavu nebo děcáku… Jak se to teda řeší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
19.9.21 20:58
@Magical-eyes píše:
Už to tam zase je… Asi to admini zase vylepšují…
Nicméně takových maminek, které nezvládají asi spíš syny než dcery je asi fakt hodně :think:… Úplně mě děsí, že bych byla samoživitelka s nezvladatelným dítětem… Jaké je pak možné řešení? :think:
Přece ho nemůže dát do nějakého ústavu nebo děcáku… Jak se to teda řeší?

Znám podobný případ. Dítě ale nebylo, tak agresivní a skončilo ve výchovném ústavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
19.9.21 21:02

Nelíbí se mi způsob, jakým je to zpracované. Samozivitelek bez peněz a mužského vzoru je spoustu a jejich děti nebodaji spolužacku. Tady je to podané vesměs tak, že kluk je chudák, co nemá jinou možnost než se chovat jako s*ac :zed: Být rodič té holčičky, tak jdu rozbít hubu jemu i matce. A zavřou mě :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
19.9.21 21:05
@Mialina píše:
Nelíbí se mi způsob, jakým je to zpracované. Samozivitelek bez peněz a mužského vzoru je spoustu a jejich děti nebodaji spolužacku. Tady je to podané vesměs tak, že kluk je chudák, co nemá jinou možnost než se chovat jako s*ac :zed: Být rodič té holčičky, tak jdu rozbít hubu jemu i matce. A zavřou mě :cert:

Feřtek… :nevim: To se dalo čekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
19.9.21 21:05
@Mialina píše:
Nelíbí se mi způsob, jakým je to zpracované. Samozivitelek bez peněz a mužského vzoru je spoustu a jejich děti nebodaji spolužacku. Tady je to podané vesměs tak, že kluk je chudák, co nemá jinou možnost než se chovat jako s*ac :zed: Být rodič té holčičky, tak jdu rozbít hubu jemu i matce. A zavřou mě :cert:

Máš pravdu. Kluk chudák není. Chudáci jsou všichni okolo.

Předtím jsem tu psala o dítěti, že skončilo ve výchovném ústavu. Toto dítě je z úplné rodiny, rodiče pracují, rodina není sociálně slabá a rodiče mají vzdělání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13118
19.9.21 21:10

Psali že v ČR chodí do škol 18000 dětí s vývojovými poruchami chování a že se jejich počet za posledních 5 let zdvojnásobil. To moc nechápu :think:… Lepší/ jiná diagnostika?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64992
19.9.21 21:11
@Magical-eyes píše:
Psali že v ČR chodí do škol 18000 dětí s vývojovými poruchami chování a že se jejich počet za posledních 5 let zdvojnásobil. To moc nechápu :think:… Lepší/ jiná diagnostika?

jednak diagnostika, ale bude jich i víc prostě v populaci. Bude mít vliv způsob života.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
19.9.21 21:12
@Magical-eyes píše:

Spíš větší pseudohumannost. Dřív by kluka serezali rakoskou a ten by si to sakra rozmyslel. Dneska nad ním budou diskutovat učitele, asistenti, psychologové, sociální pracovníci a nakonec dojdou všichni k tomu, že je dítě oběť a vlastně za nic nemůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66799
19.9.21 21:14
@vokishka píše: Úplně mi není jasné, jak to myslel s tím asistentem. Kluk asistenta má. To chce tu paní propustit a za větší peníze vzít chlapa?

no, vsak letel jak namydleny blesk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13118
19.9.21 21:15
@vokishka píše:
jednak diagnostika, ale bude jich i víc prostě v populaci. Bude mít vliv způsob života.

Ale 5 let mi je zdvojnásobení přijde málo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
19.9.21 21:16
@Mialina píše:
Spíš větší pseudohumannost. Dřív by kluka serezali rakoskou a ten by si to sakra rozmyslel. Dneska nad ním budou diskutovat učitele, asistenti, psychologové, sociální pracovníci a nakonec dojdou všichni k tomu, že je dítě oběť a vlastně za nic nemůže.

Znám i případ, kdy dítě ve škole kradlo a nedostalo žádný postih. :cert: Kde to jsme?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
19.9.21 21:19

@Magical-eyes Já ti to vysvětlím. Jsou to děti, které by se ještě před 20 lety vůbec nenarodily nebo nepřežily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí