Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, nevíte kde bych sehnala seriál Proti větru? Je to hodně staré, pamatuju si ho z dětství, že ho dávali v televizi, cca někdy okolo roku 1990. Ideální by bylo, kdyby byl nadabovaný (tenkrát v televizi dabovaný byl), ale nepohrdnu ani verzi s titulky.
Můj oblíbený…bohužel ho taky na netu hledám a neúspěšně…zatím…
Hledala jsem ho taky marně, stejně jako seriál Co přináší řeka. ![]()
ahoj, taky jsem tenhle seriál měla ráda a sledovala ho…netuším, kde by se dal sehnat - tyhle „staré“ dobré seriály bohužel vytlačily ty Ordinace v růžové zahradě atd. atd… ![]()
Holky, díky aspoň za Co přináší řeka, ten jsem taky hledávala a nic a teď ho mám. Tak už jen Proti větru
Tak pro truchlící po tomhle seriálu aspoň ta krásná písnička. https://www.youtube.com/watch?… Nechala jsem si jí zahrát na svatbě. Jak jí slyšel manžel, tak plně souhlasil. Polovina svatebčanů u ní štkala a většina se přišla zeptat, kde jsme jí vzali, že si na ten seriál taky vzpomenuli.
Kam se hrabou všechny Ordinace, Ulice. Televizi doma nemáme, takže ani nezjistím, kdyby to tam náhodou dávali. ![]()
Nějaké epizody jsem zahlídla na ytb, ale to bude jen v angličtině
Taky jsem ho měla ráda, na poslední díl jsem odjíždědla na letní tábor a mamka měla za úkol se dívat a pak mi napsat, jak to dopadlo ![]()