Seriály - Netflix a jiné, doporučení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1177
6.11.21 19:27
@lleennttiillkkaa píše:
Jo a ještě seriál Viktorie, taková nenáročná záležitost. Jo a málem bych zapomněla na This is Us. Jo a Mělas to vědět, to se mi taky líbilo, až na konec teda :cert:Příspěvek upraven 06.11.21 v 16:48

Melas to vedet docela fajn, ale za me dost predvidatelny…prave Behind her eyes lepsi mindfuck na konci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
6.11.21 19:36

@JednaPrazacka Já jsem to jako tušila, ale do poslední chvíle jsem věřila, že to nebude takhle jasný. Fakt jsem doufala v nějaký lepší rozuzlení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
6.11.21 19:43
@lleennttiillkkaa píše:
@JednaPrazacka Já jsem to jako tušila, ale do poslední chvíle jsem věřila, že to nebude takhle jasný. Fakt jsem doufala v nějaký lepší rozuzlení.

Ja taky. Nicmene Nicole i Hugh naprosto dokonali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
6.11.21 19:44

@JednaPrazacka zrovna nedávno dávali pořad o Nicole a ona je jedna z mála, o který víme, že má plastiku, ale v zásadě to není tak hrozný nebo nevím, ale v mělas to vědět, byla fakt krásná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
6.11.21 19:48
@lleennttiillkkaa píše:
@JednaPrazacka zrovna nedávno dávali pořad o Nicole a ona je jedna z mála, o který víme, že má plastiku, ale v zásadě to není tak hrozný nebo nevím, ale v mělas to vědět, byla fakt krásná.

Ta druha ale taky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
6.11.21 20:37

@JednaPrazacka no před úpravou obličeje jo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106743
6.11.21 21:00
@debra.morgan píše:
Jaké seriály teď sledujete, co se vám líbí?
Přátelé, TBBT, GoT, Dexter, Prumerňákovi, Simpsnovi… To všichni známe.

Dlouhodobě sleduji Greys anatomy a k tomu Stanice 19, ale žádný pozitkarsky zážitek to dávno není, spíš guilty pleasure :P… Chybí mi oragne is the new black, to bylo fajn.

Za posledni dva měsíce jsem viděla Sqiud game, You (všechny série) Clickbait, the Fall (všechny série), teď koukám na vis a vis, pak asi la casa de papel.

Těším se na novýho Dextra!
A co Kaštánek? Není to moc děsivý? Tam pořád váhám jestli si to pustit. Horory vynechávám.

Mám teď fázi sledování seriálů a chci to s někým probrat :mrgreen:

poslední co jsem videla byla Koruna, Hra na Olihen, Glitch, Lidská společnost

Ted koukám na cinsky historicky Ma země…myslela jsem, ze to po prvním dílu opustim, nemam moc rada sikmooky…ale nějak se mi to zalíbilo, tak dokoukam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106743
6.11.21 21:02
@Vaness0 píše:
Lucifer, sex education a You jsem dokoukala nové série. Vis a vis mě bavilo, než tam změnili dabing a herci zacli vypadat trosku jinak 😅

poslední série uz za moc nestala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.11.21 01:45

Zrovna jsem dokoukala Lucifera, Midnight Mass a Evil. Chtěla jsem něco, kde lidi hledají Boha, trochu paranormálna, trochu lekačka… za mě parádní na nekonečně hodiny odsávání mateřského mléka. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24994
7.11.21 08:01
@Kočka nedomácí píše:
Zrovna jsem dokoukala Lucifera, Midnight Mass a Evil. Chtěla jsem něco, kde lidi hledají Boha, trochu paranormálna, trochu lekačka… za mě parádní na nekonečně hodiny odsávání mateřského mléka. :lol:

tak to ještě doporučuju supernatural, první tři série jsou epický, pak už jak která série, ale pořád koukatelný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
7.11.21 08:12

Wentworth, je to podobné jako orange is the new black, mě se líbilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24994
7.11.21 09:45

Dokoukala jsem dámský gambit, velmi pěkné, skvělé herecké výkony, snad poprvé jsem viděla Harryho Melinga v jiné roli než Dudley Dursley v Harry Potterovi :mrgreen:

Teď začnu s the serpent

Příspěvek upraven 07.11.21 v 10:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
7.11.21 09:49

Příspěvek upraven 13.11.21 v 14:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
7.11.21 09:53

Včera jsme začali koukat na Mladého papeže, já to už kdysi sledovala, ale nedokoukala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24994
7.11.21 10:27

Ještě jsem zapomněla na naprosto pohodový a oddychový seriál z Británie, Zavolejte porodní sestřičky. Krása.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí