Seriály - Netflix a jiné, doporučení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
529
2.12.21 17:03
@debra.morgan píše:
Tak jo, napíšu to sem naposled, fauda je boží, rozhodně patří mezi top3 všechno, co jsem kdy viděla. a bude další série, ale asi až za rok nejdřív.

tento rok vyšel nový seriál, který spolutvořil stejný člověk jako fauda, zmizet beze stopy, zatím jen jedna serie, ale na čsfd 71 %, tak to jdu zkusit.

dejte fauda šanci, mě se to líbilo moc.

ted jdu dokoukat nejnovější díly geys anatomy, station 19 a dextra.

Právě jsem začala 3.řadu Fauda a musím poděkovat za tip..za mě super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
2.12.21 20:49

Videl jste nekdo Mr. Robot? Libi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24994
11.12.21 08:22

Tak jsem dokoukal 3.řadu good doctor. Dávám jen 60 %. Strašně mě naštvalo, že zabili Mendeleze a ta hnusná bloncka tam furt je. :pankac:

Teď asi zkusím upíří deníky nebo la casa de papel, ale vadí mi ta španělština, musela bych dávat furt pozor, což s angličtinou nemusím…

Jo a roubal i 9.serie dextra jsou super pokoukani!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
751
11.12.21 15:20

Taky mě to naštvalo :pocitac: :cert: s tím Mendelezem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24994
12.12.21 09:52

Tk jsme pustila la case de papel a skvělý! jsme u desátýho dílu první série, jsou všechny série takto dobrý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
12.12.21 11:08

@debra.morgan jsou, máš se na co těšit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24994
14.12.21 22:09

La casa de papel, patří to mezi top 8 seriálu, které jsem kdy viděla. Pátou sérii jsem pak nějak přetrpěla. Možná i jeden nebo dva díly vynechala, už mě to nebavilo, ale to bylo spíš tím, že jsem vše viděla ve velmi krátkém čase. Ale že bych z toho byla nějak na větvi nebo to musela vidět znovu, to teda nee. Propracovani příběhu je každopádně top.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
15.12.21 12:17

@debra.morgan Já jsem u páté série byla už „předávkovaná“, koukala jsem příliš často. Pak přišla pauza než vydali poslední díly a na ty už jsem se zase těšíla. Stává se mi to běžně i u jiných seriálů, pokud koukám na víc dílů v krátkém čase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106743
15.12.21 12:30
@Murka píše:
@debra.morgan Já jsem u páté série byla už „předávkovaná“, koukala jsem příliš často. Pak přišla pauza než vydali poslední díly a na ty už jsem se zase těšíla. Stává se mi to běžně i u jiných seriálů, pokud koukám na víc dílů v krátkém čase.

Ta posledni serie je slabsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
15.12.21 12:36

@Venetia Přišla mi tak. Ale nic hrozného, napínavé to bylo, to ne že ne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24994
15.12.21 12:37
@Venetia píše:
Ta posledni serie je slabsi?

nee, to není, ale pokud koukas na všech 5 serii naraz, tak ke konci už toho máš dost. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24994
15.12.21 12:40

Ja bych teda, mimo hlavní postavy, vyzvedla herecký výkon toho pána, který hrál vyšetřovatele/inspetora, který převzal vyšetřování po Lisabon, ten zahrál tolik, mrtvic a infarktů, že je to až na cenu, jak z nich byl celou dobu v pr*eli. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
15.12.21 15:41

Koukali jsme na Sweet tooth, hrozne se nam to libilo, mile fantasy kulervouci dobrodruzstvi. Dala jsem osm dilu za jeden den :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
15.12.21 17:13
@debra.morgan píše:
JA viděl jste někdo Případ Roubal? Libilo? nelibilo? jak moc vam vadila Havlová? :mrgreen: Mě se to celkem jako pozdává :palec: :palec:… (stahnete na ulozto)

Plusy - Čermák a Čenský, dobře vykreslení soudnictví a policie devadesátých let.
Mínusy - Havlová (buď byla opilá nebo zapomněla hrát, každopádně herecky tragédie), je to čistě soudnička, nedozvíme se nic o Roubalovi (kdo byl, proč to dělal),
Na produkci NOVA nadprůměr, ale obecně nic, na co by člověk nezapomněl už druhý den.

• Citovat
  • Upravit
24994
15.12.21 19:59

Ha, už vím na co se budu dívat teď, na první serii zaklinače. Úplně mimo můj žánr, tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí