Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj s touto vyrážkou se nesmí na slunce. Jinak bych asi jela, pokud je bez horeček. ![]()
..ještě jsem zapomněla dodat. Mia (dcera) je stará kempařka
Jezdíme do karavanu prakticky každý víkend, někdy si to prodloužíme na celý týden.. takže zvyklá je, už asi od 3,5 měsíce a nemá problém..
jen váhám, kvůli této nemoci..
@Ivulka88 Ahoj, děkuji za odpověď. Ano, vím tom ![]()
Bez horeček, vypadá že už je…
@Anonymní píše:
@Ivulka88 Ahoj, děkuji za odpověď. Ano, vím tom
Bez horeček, vypadá že už je…
My tuto nemoc měli asi před měsícem syn ji donesl ze školky. A postupně to chytil náš 6ti měsíční syn, já a nakonec přítel. Na procházky jsme normálně chodili, když už neměli horečky a nesvítilo moc slunce. Vím, že slunce napomáhá šíření vyrážky. Horečka byla jen v prvních dnech. Takže si myslím, že o víkendu už by měla být v pořádku. Jela bych! ![]()
Maminky, prosím vás o radu.
Moje dcera má šestou nemoc. Jsme ve fázi, kdy má vyrážku, a měla by snad do 3 - 4 dnů „odejít“. Vše jsem konzultovala s naší lékařkou.
Jen si lámu hlavu nad tím, zdali je dobré jet s miminkem na prodloužený víkend, když má tuto nemoc? Byli bychom pod stanem, od pátku do neděle.. Jedeme k rodičům - mají tam karavan, takže všechno zajištěno
Dcerka je hravá, usměvavá, papá.. Co je takové „negativum“ tak více spí, než obvykle..
Jeli byste?
Děkuji moc za odpověď.