Šetření s Debrou Morgan

• Fotoalbum (18)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14090
22.3.21 10:59
@Samina007 píše:
@Barrrbucha číslovky do vany mají v Rosmannu na 90%.U nás je mají :lol: Chodím jinou uličkou radši :mrgreen:

No, tak já jinou uličkou nechodím a nevšimla jsi jich tam :mrgreen: Ale já chodím do poměrně malé pobočky…ale tohle přesně jsou ty zbytne vydaje, které, kdyby bylo nutné, můžu hned škrtnout. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
22.3.21 11:48
@Barrrbucha píše:
No, tak já jinou uličkou nechodím a nevšimla jsi jich tam :mrgreen: Ale já chodím do poměrně malé pobočky…ale tohle přesně jsou ty zbytne vydaje, které, kdyby bylo nutné, můžu hned škrtnout. :)

dnes odpo jedu do centra, tak zajdem do rossmannu, pak ti napíšu za kolik jsem v tom zahučela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
22.3.21 14:34
@debra.morgan píše:
dnes odpo jedu do centra, tak zajdem do rossmannu, pak ti napíšu za kolik jsem v tom zahučela :mrgreen:
:mrgreen: Jsem zvedava :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
22.3.21 19:07
@Barrrbucha píše: :mrgreen: Jsem zvedava :mrgreen:

no tak nakonec za 420 a ani nevim za co, z toho co jste tu psaly jsem koupila jen něco na obarvení vody jedno nějaky modrý perličky a druhý fialový tablety, pak klukovi nejaky ovocny kapsicky (2 hned snedl), pití, něco na pleť a antiperspirant, jo a pěnu do koupele…děs.

byli jsme řešit spoření a pojištění, respektive doupravu a dozaložení k tomu co už máme. mám z toho hlavu jak pátrací balón. :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
22.3.21 20:56
@debra.morgan píše:
no tak nakonec za 420 a ani nevim za co, z toho co jste tu psaly jsem koupila jen něco na obarvení vody jedno nějaky modrý perličky a druhý fialový tablety, pak klukovi nejaky ovocny kapsicky (2 hned snedl), pití, něco na pleť a antiperspirant, jo a pěnu do koupele…děs.byli jsme řešit spoření a pojištění, respektive doupravu a dozaložení k tomu co už máme. mám z toho hlavu jak pátrací balón. :roll: :roll:

Tak to je ještě dobrý, ale přesně, 420 a vlastně ani nevíš za co :lol: Ale jsi šikovná, držela jsi se zkratka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
22.3.21 22:03

U nas vcera kure na paprice a zitra si asi udelame spenat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
23.3.21 12:01

Dneska zbytek vývaru ještě, pak na večeři a na zítřek klasický český červený rizoto s mletým masem.
já dneska podpořila restauraci, takže oběd do domu :palec: :palec:

zítra budu určitě něco péct, ještě nevím ale co :roll: ve hře jsou jen houstičky na sladko :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3043
23.3.21 12:33

U nás dnes rizoto a zítra zatím nevím. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4278
23.3.21 14:18

Taky bych ráda dostala výdaje za jídlo trošku víc pod kontrolu. Ale jednak by mi připadalo náročné až nemožné to takhle odměřovat po týdnu, protože řadu věcí kupuju třeba jednou měsíčně i jednou za čtvrt roku (třeba kokosové mléko objednávám ve velkém z online shopu, nejde o uplně malou položku). Tak jsem aspoň včera začala tím, že jelikož platím vše kartou, tak si pak vyjedu platby za měsíc a spočítám, co byly nákupy v potravinách.

A další komplikací je přítel - protože je náročnější na jídlo, jak na objem, tak na dražší položky. Jenže vzhledem k tomu, že on vydělává (já jsem na mateřské), tak ho v tomto sotva můžu limitovat. Tak nevím, jestli se vůbec nějak snažit, jestli by to akorát nevytvářelo tenzi mezi námi. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
23.3.21 15:40

@Callista tak jestli společně hospodaříte, tak je to přece v zájmu vás obou ne? jestli jedete každý na sebe, tk mu do toho asi nekecej. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4278
23.3.21 16:33

@debra.morgan

Máme peníze dohromady. Tohle je spíš otázka priorit - pro mě je u jídla důležité, aby bylo zdravé a abych neměla hlad, nejsem nějak extra mlsná. Pro něj je jídlo důležitější, jak kvantita tak nějaké specifické produkty (zejména dražší zmrzliny :lol: ).
Není to o tom, že bychom si to nemohli dovolit, ale rozpočet máme napnutý, to ano, takže nějaké ušetření by se hodilo.

On hodně pracuje, takže to zas beru, že si potom tu odměnu zaslouží. A nepije alkohol, takže oproti běžnému chlapovi je vlastně možná nízkonákladový :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
23.3.21 21:12

U nas Kauf za 1.700 :lol: Ale do Velikonoc vystarano :mrgreen:
Dnes je ten spenat s bramborama a vajickem, zbyde i na zitra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23921
23.3.21 21:18

Dnes smažená vepřová játra, brambory, tatarka… Porce vyšla cca na 7-8,–Kč… Játra 0,5kg koupena za 4,–Kč = 2,–Kč na porci, brambory cca 300g - 3,–Kč… 8) 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
27.3.21 09:08

Haló, haló! Pohrávám si s myšlenkou, že bych na Velikonoce upekla berana, formu bych i někde splašila, ale recept nemám, hlavně aby nebyl suchej :think: :think: máte někdo nějaky poklad doma v šuplíku?

Jinak tento měsíc se strááááášně vleče, nevím čím to je, jestli po tom krátkým únoru nebo nevím.

Dneska nezdravý smažák s kaší a okukrovým salátem, syn jde do služby, tk budem prasit.
A zítra ražniči na plech s rejží.

Na příští týden mám jedinou jistotu a tím je špenát na zelený čtvrtek. Jinak nevím. A pak budou v neděli/pondělí chlebíčky, šneci z listovýho těsta a beran nebo něco takovýho, možná jidáše :nevim: :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23921
27.3.21 09:25
@debra.morgan píše:
Haló, haló! Pohrávám si s myšlenkou, že bych na Velikonoce upekla berana, formu bych i někde splašila, ale recept nemám, hlavně aby nebyl suchej :think: :think: máte někdo nějaky poklad doma v šuplíku?

Jinak tento měsíc se strááááášně vleče, nevím čím to je, jestli po tom krátkým únoru nebo nevím.

Dneska nezdravý smažák s kaší a okukrovým salátem, syn jde do služby, tk budem prasit.
A zítra ražniči na plech s rejží.

Na příští týden mám jedinou jistotu a tím je špenát na zelený čtvrtek. Jinak nevím. A pak budou v neděli/pondělí chlebíčky, šneci z listovýho těsta a beran nebo něco takovýho, možná jidáše :nevim: :nevim: :nevim: :nevim:

Recept na berana nemám, ale pohrávám si s myšlenkou, že ho koupím… Biskupskýho… :nevim: Zatím jen obhlížím, cena za 400g 60-70,–Kč, čekám, že ho třeba 2-3 dny před velikonocema koupím se slevou, tak do 40,–Kč max… :pankac: 8)
P. S.: Už bych ho bejval koupil i za tuhle šílenou cenu a doma mu hned urval hlavu, ale naštěstí jsem zatím doma měl od máti nějaký hřbety ze srnky a nějaký řezy, takže to nebylo akutní… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat