Sex a vlhkost

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
8.6.24 18:08

Sex a vlhkost

Ahojte, mám takový trapný dotaz. Ale fakt nevím co s tím.
Když spolu s partnerem máme sex, tak jsem občas hodně vlhká, ale fakt jako hodně. Zůstává podemnou úplně mokré kolo.
Partnerovi to samozřejmě nevadí, zvedá mu to ego, ale mě to fakt strašně vadí. Je to dost nepříjemné mít na posteli flek jako kráva.
Nestává se mi to pořád.
Jak se proti tomu dá bojovat? Dá se to nějak zastavit? Stává se mi to asi poslední rok 😬

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5656
8.6.24 18:20

Že to partnerovi nevadí, to není vždycky samozřejmost. Podle mě se s tím nedá dělat nic. Ale když to tak máš až poslední rok, tak možná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
8.6.24 19:18

Božínku, vraž pod sebe ručník :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.6.24 19:21

Proč ti to proboha vadí? partner je s tím ok…nedělej si bloky, kde nejsou a budeš šťastná ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
8.6.24 19:34

Co by za to jiná dala, neřeš 8o dej pod sebe osušku, prostěradlo cokoliv a buď v klidu. Partner s tím problém nemá tak neměj ani ty :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
8.6.24 19:52

Kdysi jsem tu dostala tip na nepropustná prostěradla z IKEA, nějaké kup a neřeš :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.6.24 20:13

Bud šťastná. Ja byla vzdycky neskutecne mokra a uzivala jsem si, jak se to chlapum libilo. Ted mam za sebou dva porody a prestoze v hlave jsem treba i hodne vzrusena, tak dole velky prdlajs. Menila bych hned. Holt kazdy chce to, co nema.

• Citovat
  • Upravit
8.6.24 20:23
@Anonymní píše: Více

Z biologického hlediska jsi splnila svoji roli…není důvod abys byla dál vlhká :-D

Příspěvek upraven 08.06.24 v 23:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
8.6.24 20:27

Ručník. Plus můžeš zkusit, jestli to je fakt vlhkost od vzrušení, nebo jen pot (pokud to je jen u polohy, kdy ležíš, tak je to pot / pokud z tebe teče a dělá se pod tebou louže i ve stoje, tak to je jiná). Někomu se prostě víc potí zadek (třeba i v létě, bez sexu, když prostě sedí na zadku), takže pomůže i zhubnout - byl o tom i dokument, že právě hodně tlustých žen to tak má a chlapům se to líbí, protože si myslí, že to je vzrušení - a proto ta pověra, že tlustší jsou vášnivější). :) Nebo antiperspirant na půlky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
8.6.24 20:35
@modra_vyletni_lod píše: Více
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.6.24 20:50
@bloklimiucet píše: Více

Hele…já se ve vedru potím jak prase…ale že bych si myslel, že ze mě teče orgastické vodopády…nevím…to snad poznáš ne, jestli si bůček nebo je to něco jiného :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
8.6.24 20:52

@modra_vyletni_lod Taky si myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.6.24 23:17
@modra_vyletni_lod píše: Více