Sex v době menstruace s menstruační houbičkou

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3006
28.3.25 19:54

Nemluvě o tom, že se ta krev ještě mísí s epitelem a hlenem jak z čípku tak z vagíny. Uf.

Jinak zakladatelko, abys měla i něco k věci. Párkrát jsem houbičku použila, takové jako růžové srdíčko, 10 v balení.
Ve slabých nebo středních dnech bych se toho nebála.
Použití jako takové nebylo nic hrozného, jako nouzovka to stojí za pokus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9624
28.3.25 19:57
@IcePlanet7 píše: Více

A proto ženy se silnou menstruací trpí anémií. Často dost výraznou.
To, že ty a tvoje přítelkyně máte nějakou zkušenost ještě neznamená, že je přenositelná na všechny.
A jen tak mimochodem, nevytéká jen krev, ale odchází i kusy sliznice a to nepravidelně, takže používat matematiku na vysvětlení menstruace je jako aplikovat zdravotnické populační statistky na konkrétního jedince - nonsense.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14091
28.3.25 21:17

@IcePlanet7 Mám velikou chuť ti poslat fotku hrůzy, co jsem si fotila pro doktora a kvůli čemu mám zavedené tělísko, ty matematiko. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1608
28.3.25 23:57

@Kryptozoo A učí se to v matice :lol: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
1.4.25 13:06

I bez matematických úvah v předchozích příspěvcích není důvod, proč by sis měla kazit schůzku s přítelem jen proto, že jsi dostala menstruaci. Řada párů se kvůli menstruaci nijak neomezuje a pravidelně dělá to, na co jsou zvyklé. Ani Tebe by menstruace neměla přivést do rozpaků, zvlášť, když použiješ houbičku. Sex při menstruaci je velmi intimní věc, partner by měl ocenit, že mu důvěřuješ a i v této situaci se chceš milovat. Na nějakou červenou nehodu nemysli, naopak se můžete oba zcela uvolnit a užívat si milování naplno a bez strachu, protože nebezpečí otěhotnění při menstruaci je nejmenší z celého cyklu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
1.4.25 13:26

Mu dovol anal a mas po problemech :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie