Sex s kondomem a bez - rozdíly

Anonymní
20.2.23 14:50

Sex s kondomem a bez, rozdíly

Jaké jsou vaše zkušenosti? Cítíte v tom nějaký rozdíl ať už z vašeho pohledu nebo co říkají vaši partneři? Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1292
20.2.23 14:55

Ani já ani partner ho nemáme radi a nepoužíváme…jsme dlouholeti partneři a věříme si.
U předchozích partnerů jsem ho vyžadovala (kvůli ochraně před nemocemi)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
20.2.23 15:03

S jedním jsem používala kondom dlouhodobe, ale to už je pár let zpět. Durex intense tuším a byly fajn, nevadilo mi to. Ve vážném vztahu ale nepoužívám a upřímně nechci, i když ty durex byly v pohodě. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1046
20.2.23 15:04

S kondomem vzdy v zacatcich vztahu. Jinak s nynejsim pritelem jsem uz strasne dlouho a pouzivali jsme jen kdyz jsem vysadila antikoncepci a mimco jsme jeste nechteli. Jinak samozrejme bez je ten sex proste lepsi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.2.23 15:07

Je to hnus. Přijde mi to mega divný. Jak na gynde. Hrozný. Beru celej život HA. Jednou jsem byla na testech AIDS. Partnerů cca 25.

• Citovat
  • Upravit
4164
20.2.23 15:07

Tak vzhledem k tomu, že nám balíček kondomů z Lidlu vydrží na 2 roky… tak je to výhodnější než antikoncepce :D

Jinak - bez je to intenzivnější hezčí a díky tomu i kratší… Takže když ho mám, tak vydržím dýl, což je fajn, když vím, že si to zopakujeme kdoví kdy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3847
20.2.23 15:17
@Anonymní píše:
Je to hnus. Přijde mi to mega divný. Jak na gynde. Hrozný. Beru celej život HA. Jednou jsem byla na testech AIDS. Partnerů cca 25.

Slušný číslo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
843
20.2.23 15:20

No bez je to lepší. Takové se vším všudy. No, při náhodně známosti, je lepší jej použít, ale ledacos se dá chytnout i s ním…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
843
20.2.23 15:21
@Sadman píše:
Slušný číslo

Podle mě to zas není tak hrozný. Jestli je jí přes 30, tak to jsou třeba 2 partneři za rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.2.23 15:23

Neberu HA, takže používáme kondomy… Manžel si občas postezuje, ale tak může být bez sexu úplně, že jo, no problemo :lol: :lol: mně to vyhovuje, rozdíl nevidím, naopak velká výhoda toho, že ze mě pak nic nevytéká a nesmrdí. Fuj. Protože i když jdeš po sexu na záchod či do sprchy, prostě se toho úplně nezbavíš :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
35418
20.2.23 15:31

Používáme, kromě plození potomků, 12 let. Pharmatex, prezervativ, obojí.
Za mě dobrý :palec: Nic neteče, v případě potřeby lubrikuje, spolehlivost taky dobrá. Manžel souhlasí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3856
20.2.23 15:34

Bez kondomu a s je nebe a dudy. Jiná citlivost, jiný druh tření, penis je v kondomu jaksi “utažený”. Zkuste si prst obmotat izolepou a pak sahat na různé povrchy… budete ochuzeni o spoustu vjemů. Bohužel :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
20.2.23 16:24
@Anonymní píše:
Jaké jsou vaše zkušenosti? Cítíte v tom nějaký rozdíl ať už z vašeho pohledu nebo co říkají vaši partneři? Děkuji.

Lízala jsi někdy zmrzlinu přes sklo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
20.2.23 18:07

Jsem pro sex bez kondomu. S partnerem jsme jednou, dvakrát zkoušeli sex s kondomem- no totální hrůza. Absolutně jsem HO necítila, jenom tu šprcku, nebylo to pro jednoho ani trochu vzrušující. Nechápu jak si to někdo může třeba s kondomem užívat. Já teda ani náhodou a přítel to má stejně. Partner mi řekl že se cítil jak svázanej, nepohodlně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.2.23 19:44

Bez ohledu na to, jestli je nebo není sex bez a s kondomem lepší/horší je z mého pohledu kondom nutností a zásadou. HA odmítám a otěhotnět bych si v současné situaci dovolit nemohla, takže je to jasné…
Kondom mi přijde jako spravedlivá metoda - když už, tak dojde k omezení citlivosti u obou.. Kdežto HA v jakékoliv podobě je dost nefér vůči mě, riziko vedlejších účinků je poměrně velké a budu to pouze já, kdo to pocítí :nevim:
Odmítání kondomu se strany partnera bych považovala za sobeckost.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky