Ztráta chutě na sex

cayetana2908
19.2.23 20:46

ztráta chutě na sex

Zdravím dámy, chtěla jsem se zeptat čím to může být?

Měla jsem přítele rok a půl a rozešli jsme se asi před 5 měsíci cca, důvod byl, že už mě nepřitahoval a přestala jsem k němu cítit to co před tím.. a hlavně sex mě přestal bavit.. nebyla jsem nadržená a nic.. a po rozchodu nějak jsem souložila s partnery a také mě ten sex s něma nebavil.. jakobych už přestala mít navždy chuť na sex.. teď mám přítele který mě opravdu přitahuje, ale sex mě s ním nebaví prostě nemám na ten sex vetšinou chuť… nevím čím to může být..

Stalo se to některé z Vás? prosím poraďte, děkuji. :zed:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1046
19.2.23 20:54

Proc to zakladas znova?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
19.2.23 21:56

Není teda lepší zjistit co tě přesně baví a pak podle toho hledat partnera? Chuť na sex ztratit můžeš, ale v tom případě nehledat někoho, kdo chce sex. :mrgreen: nebo být chvíli sama ne? Jako jestli masturbuješ a máš nějaké určite představy o tom jak by to mělo probíhat, tak hledej někoho kdo to ude mít stejně a splní tvoje touhy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1552
19.2.23 21:58

A nebereš antikoncepci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
19.2.23 21:58

Může to být ztráta emocí. Třeba deprese, já nemám city k lásce, zmizely když mě spoustu holek opustilo. Může ti pomoci třeba psycholog? To se vyřeší neboj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cayetana2908
19.2.23 22:00

@Alice180 neberu

• Citovat
  • Upravit
37677
19.2.23 22:25
@Caridina píše:
Proc to zakladas znova?

Tipnul bych si, že pro dosud neuspokojivý výsledek diskuze. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37677
19.2.23 22:34
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1046
19.2.23 23:15
@M_Vladim píše:
Tipnul bych si, že pro dosud neuspokojivý výsledek diskuze. :think:

Asi jo no… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20877
20.2.23 09:28

Dobrý deň,

duplicitnú diskusiu som zmazala.

Kristína :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3325
20.2.23 10:10
@cayetana2908 píše:
Zdravím dámy, chtěla jsem se zeptat čím to může být?

Měla jsem přítele rok a půl a rozešli jsme se asi před 5 měsíci cca, důvod byl, že už mě nepřitahoval a přestala jsem k němu cítit to co před tím.. a hlavně sex mě přestal bavit.. nebyla jsem nadržená a nic.. a po rozchodu nějak jsem souložila s partnery a také mě ten sex s něma nebavil.. jakobych už přestala mít navždy chuť na sex.. teď mám přítele který mě opravdu přitahuje, ale sex mě s ním nebaví prostě nemám na ten sex vetšinou chuť… nevím čím to může být..

Stalo se to některé z Vás? prosím poraďte, děkuji. :zed:

Z toho, co jsi napsala vidím problém hlavně v tom, že si sex nedokážeš užít a přestane tě proto bavit.

Nejsi často unavená? Nemáš starosti v rodině, deprese? Dosahuješ orgasmu? Máte předehru? Co děláte po sexu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cayetana2908
20.2.23 12:51

@LukeR1 unavena ani tak moc ne :/ starosti jak kdyy, deprese vubec orgasmus mám sama s partnerem nikdy.. predehru mame po sexu se jen objimame a povidame si treba

• Citovat
  • Upravit
3856
20.2.23 13:10

Tak pokud nemáš orgasmus s partnerem, tak logicky není důvod po sexu s partnerem toužit, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cayetana2908
20.2.23 13:12

@Veselej kluk orgasmus jsem nikdy s partnerem nemela jako pri sexu.. jen kdyz me masturboval

• Citovat
  • Upravit
37677
20.2.23 13:12
@cayetana2908 píše:
@LukeR1 unavena ani tak moc ne :/ starosti jak kdyy, deprese vubec orgasmus mám sama s partnerem nikdy.. predehru mame po sexu se jen objimame a povidame si treba

To je malinko naruby. Myslím, že více dovádění před spojením by neuškodilo. Možná i malinko perverzní.
To není nucení k pěstování divných aktivit, ale pro rozlámání zábran. :think: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí