Jsem milenka, máte zkušenosti?

Anonymní
19.2.23 17:08

Milenka/žena

Jsem už téměř rok milenka… ne že bych na to byla úplně pyšná, ale s tím mužem mi je dobře. Vede takový řeči typu, když od ní jednou odejdu, jmena pro děti… prý teď odejít nemůže kvůli dětem… chvíli jsem. v pohodě, chvíli na mě. jde splin a jsem neskutečně nastana… mám chuť jinto napsat.. takhle napsal ji to můj expartner ale ona tomu nevěří.. Jsme spolu celkem často.. nicméně spí s námi oběma a tk.tdda jako 😡 😡 😡 😡 😡
Nechci o něj prijit, miluji ho, prý i on mě…
Kdo jste taky dámy byla milenka? Jak se vás milovaný rozhodl? Zůstal se ženou přesto že nemají top stav kvůli dětem, nebo jste pak zustala vy na ocet? Mám chuť mu dát nůž na krk.. ja se proste potrebovala vypsat

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
19.2.23 17:18

Rok už je moc dlouho, se divím že ho pořad chceš.. kolik vám je? Já mu to řekla hned, že si má vybrat s kým chce vztah, ale jim to nefungovalo, takže se rozvedl hned. Myslím že se ten tvůj na děti jen vymlouvá a tebe má jako oživení.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.2.23 17:21

Je o 15 let starší… jeho druhé dítě oslavilo nedávno první narozeniny…
To je to co si nechci přiznat.. že me má jen na zábavu..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.2.23 17:23

On má 2 děti já 3… na svůj věk vůbec nevypadá, je charismatický, vi jak na ženu, co jí má říkat aby byla jeho…

• Citovat
  • Upravit
ontarova.stara
19.2.23 17:24
@Anonymní píše:

Tak chlap, ktery zahyba ihned pote, co jeho zena prijede z porodnice, to fakt chces do zivota.
Ale samozrejme s tebou by to bylo jine a byl by to milujici beranek, ktery se drzi rodinneho krbu a na jinou nepomysli.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.2.23 17:25
@Anonymní píše:
On má 2 děti já 3… na svůj věk vůbec nevypadá, je charismatický, vi jak na ženu, co jí má říkat aby byla jeho…

Tak to je i od tebe nechutný, vždyť sis s nim začala když jeho žena rodila.. dobře ti tak.

• Citovat
  • Upravit
ontarova.stara
19.2.23 17:27
@Anonymní píše:
On má 2 děti já 3… na svůj věk vůbec nevypadá, je charismatický, vi jak na ženu, co jí má říkat aby byla jeho…

Jo tak ty mas tri deti, to pak meni situaci. Takovy blazen, aby si uvazal na krk zenskou a tri decka nejspis nebude.

• Citovat
  • Upravit
53518
19.2.23 17:28
@Anonymní píše:

Ano. Má. O takového hnusáka, co v době, kdy jeho žena rodí, hledá povyražení, bych neopřela ani hnusné zrezlé kolo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.2.23 17:29

Ne.. my jsme si spolu začali po nejakych 5 měsících… a on se snažil už dlouho před tim. A já sice mám 3 děti, ale nemám je pořád u sebe…

• Citovat
  • Upravit
3321
19.2.23 17:29

Takže má roční dítě a milenku, která ho chce pro sebe. Tohle bude chlap pro život. Tenhle chlap je za mě někdo, kdo nedokáže pracovat na vztahu. S milenkama mu to půjde, ale s manželkama už asi ne. Hodně štěstí, protože ho budeš potřebovat. Jak začneš být otravná, tak začne hledat jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
19.2.23 17:30
@Anonymní píše:

Pořád je o 15 let starší. Až ti bude 50, on bude důchodce skoro. Ale tak daleko asi nevidíš, co? Hlavně že se ti to s ním líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15185
19.2.23 17:30

Jsi normalni? Jsi jen laciná matrace. On vybírá jmena pro děti jo? Takže byste k těm 5 co už máte klopili další?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.2.23 17:31

I vgtahy :hug: s velkým věkovým rozdilem jsou funkční…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.2.23 17:32
@Anonymní píše:

V podobné situaci byla kolegyně v práci. Nechtěl jít, protože milenka v paneláku s 3 dětmi a on žil v manželčině domě po rodičích. Od manželky odešel 3 krát a 3 krát se k manželce vrátil. Řekla bych, že se vrátil kvůli zázemí - dům, dobrý auto (manželky), servis… Kolegyně nakonec začala pít a vyhodily ji z práce.

• Citovat
  • Upravit
53518
19.2.23 17:32
@Anonymní píše:
Ne.. my jsme si spolu začali po nejakych 5 měsících… a on se snažil už dlouho před tim. A já sice mám 3 děti, ale nemám je pořád u sebe…

Jó, tak to hned mění situaci :zed: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria