Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@ontarova.stara tu péči ona nezvlada
tak to je jasné že nemůže od ní odejít ne
Ale zde je super že vždy když on zmizí na víkend tak tu péči ona nějak zvládne
![]()
Počkej ty máš tři malé děti? A máš pocit že chlap, který loví milenky, když je jeho žena těhotná si dobrovolně nastěhuje k sobě matku tří cizích dětí?
Jo, to je vopravdu láska jako trám. Sorry- ale tvoje splašná frnda zjevně sežrala zbytky tvého rozumu.
Tady si položím popcorn. Čekatelka v řadě
mimochodem…bojuješ o chlapa ze sekáče a sama máš živit ze sekáče…být tebou, místo nahánění ženáčů a dalších zoufalců, dám si do kupy svůj nevyřešený a zpackaný život, protože tě časem dožene a bude se s tebou táhnout do smrti.
@Anonymní píše:
@Proto02 ano me děti maji jednoho otce a to je můj ex, který se snažil aby paní uverila jeho zprávě, doufal, ze mu dá nůž na krk a já budu sama a on vyhraje u soudu…
Ale ty budeš sama, víš?
@bigl píše:
Tak souviset to nemusí. Jen že to byla taková shoda náhod. Já osobně věřím na psychosomatiku hrozně moc. Že zdravotní stav je odraz toho psychického. Ne vždy, ale dost často.
A co jsem o tom četla nebo slyšela, tak největší problém jsou ty zatlačované vleklé problémy.
Já jsem to právě zatím nějak nevypozorovala, ale možné je ledacos. ![]()
@biedronka105 píše:
Tady si položím popcorn.
@Markéta80 píše:
tak to je jasné že nemůže od ní odejít neAle zde je super že vždy když on zmizí na víkend tak tu péči ona nějak zvládne
![]()
No tak přece on před tím víkendem navaří dopředu a tak…
@Anonymní píše:
On má 2 děti já 3… na svůj věk vůbec nevypadá, je charismatický, vi jak na ženu, co jí má říkat aby byla jeho…
Ber ho jako gigola na zpříjemnění chvil. Ví o toho nečekej.
A kdyby ho ta jeho náhodou vyhodila, první co udělá tobě bude to co teď dělá jí ![]()
@Anonymní píše:
Jsem už téměř rok milenka… ne že bych na to byla úplně pyšná, ale s tím mužem mi je dobře. Vede takový řeči typu, když od ní jednou odejdu, jmena pro děti… prý teď odejít nemůže kvůli dětem… chvíli jsem. v pohodě, chvíli na mě. jde splin a jsem neskutečně nastana… mám chuť jinto napsat.. takhle napsal ji to můj expartner ale ona tomu nevěří.. Jsme spolu celkem často.. nicméně spí s námi oběma a tk.tdda jako 😡 😡 😡 😡 😡
Nechci o něj prijit, miluji ho, prý i on mě…
Kdo jste taky dámy byla milenka? Jak se vás milovaný rozhodl? Zůstal se ženou přesto že nemají top stav kvůli dětem, nebo jste pak zustala vy na ocet? Mám chuť mu dát nůž na krk.. ja se proste potrebovala vypsat
@robínek píše:
No tak přece on před tím víkendem navaří dopředu a tak…
@Markéta80 píše:, to musí mít na výletě ale nervy jestli ta manželka vše zvládne
Stejně ty chlapi obdivuji že sebevětší kravinu plácnou tak milenky jim to žerou. Já když nastoupila ve 22 do práce tak jeden za mnou furt chodil a jak by si potřeboval promluvit že mu manželka náhle umřela, já ho politovala, ale i mu řekla že s ním nikam fakt nejdu a za pár dní před bránou na něj čekala ta mrtvá žena
![]()
On to teda pak vysvětloval že pro něj už je mrtvá- citově
![]()
Tak jsme mu řekla že to má blbý a já jdu domů za stále živým manželem
Pohřbít vlastní ženu
Mrtvá citově… to nevymyslíš ![]()
@karkarka píše:
Jsi normalni? Jsi jen laciná matrace. On vybírá jmena pro děti jo? Takže byste k těm 5 co už máte klopili další?
Hele, to pude. Ona bude mít střídavku, on střídavku, tak ještě tak 2-3 společné děti dají. Jen si budou muset dělat poznámky, kam které dítě kdy poslat.
@robínek já mu to nechtěně trošku zavařila, protože ona se na něj ptala jestli nevím kde je. jenže se nepředstavila a já jen řekla že je ve skladu a přijímá kondolence k náhlému úmrtí jeho ženy, druhý den přišel s modřinami
Asi dostal sotva vyšel z práce
jestli jako chtěl sex ze soucitu ![]()
@robínek píše:
Hele, to pude. Ona bude mít střídavku, on střídavku, tak ještě tak 2-3 společné děti dají. Jen si budou muset dělat poznámky, kam které dítě kdy poslat.
To už tak jednoduché nebude ![]()
V běžném minibusu je jen osm míst, a kdyby chtěli cestovat veřejnou dopravou, tak už jsou organizovaná skupina ![]()
@Markéta80 píše:, to musí mít na výletě ale nervy jestli ta manželka vše zvládne
Stejně ty chlapi obdivuji že sebevětší kravinu plácnou tak milenky jim to žerou. Já když nastoupila ve 22 do práce tak jeden za mnou furt chodil a jak by si potřeboval promluvit že mu manželka náhle umřela, já ho politovala, ale i mu řekla že s ním nikam fakt nejdu a za pár dní před bránou na něj čekala ta mrtvá žena
![]()
On to teda pak vysvětloval že pro něj už je mrtvá- citově
![]()
Tak jsme mu řekla že to má blbý a já jdu domů za stále živým manželem
Pohřbít vlastní ženu
To už hraničí s nějakou duševní poruchou. ![]()