Jsem milenka, máte zkušenosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11652
20.2.23 16:04
@Anonymní píše:
@Ploskutáček ja ti odpovim na ten “eticky kodex” nebo-li muj kodex. NIKDY, nikdy nerikam nic milencovo manzelce, pritelkyni. Proste nikdy jsem jim nepsala, nikdy jsem je nevyhledavala a i kdyz me jeden milenec dostal na kolena a do psychickeho dna, presto jsem nebyla za kravu, abych to sla na truc vyblejt jeho manzelce ve stylu “kdyz ho nebudu mit ja, tak at aspon vis, co mas doma”. Je pravdou, ze tohle ten jeden milenec po par letech ocenil, ze jsem ho u manzelky nenabonzovala :)
Nic jineho asi nemam. Leda takove to “zatloukat” :)

Jasný, já spíš myslel něco i ve smyslu, když v tom jsou malé děti, tak do toho nejdu, protože mnozí dávají tazatelce čočku za to, že klátí (chlapi klátí, ženy noří), teda noří otce ročního chlapečka a takhle.

Upřímně, já mám jednu hrozně blbou vlastnost - neumím lhát. Už někdy v mých pěti mi máma řekla, že mi odpustí všechno, ale lhaní ne, takže na mě vždycky spolehlivě poznáte, že lžu. Taky se neumím přetvařovat, tajit. Takže když jsem viděl pár filmů o nevěře, mě by to strašně stresovalo. Pořád všechno hlídat, mazat SMSky, nevěrnici Rút si uložit jako Pepana3, musí to být hrozně vyčerpávající.

Ale jelikož jsem cca posledních 13 let velmi osamělý s tím, že občas kámoši přijedou na pokec nebo mě vytáhnou do kina, asi vám, drazí majlenci a majlenky trochu rozumím. Ano 2019-2021 jsem osamělý nebyl, teď ano, a zvyká se mi na to těžce. Viděl někdo film Naprostí cizinci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21427
20.2.23 16:07
@Anonymní píše:
1. nechávala jsem stopy, aby měla podezření a pátrala dál
2. Když měla podezření, pátrala, tak našla…
3. Pak se mi ozvala, asi 3h jsem ji povykladala o tom jak se milujeme, co plánujeme a co vše hnusného o ní on říká, kde a jak si užíváme a kdy ji lhal
4. Když mu pak odpustila a bojovala o něj, tak jsme to táhli pořád dál a tak jsem zaplatila jedné paní, aby ji šla povykladat jak nás viděla a co jsme dělali…
5.pak se mi zase ozvala, tak dostala PrintScreeny všech zpráv, kde mi vyznává lásku a nebo píše o ní, že ona se bez něj zabije apod.
6. Dohnali jsme ji k žádosti o rozvod…7. Děti k nám jezdí až moc.
8. Dostává až moc alimentů, majetku a všeho. Ale drží se zuby nehty.

čeho se drží zuby nehty? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13967
20.2.23 16:21
@Anonymní píše:
@Josef_t ale nebude to zas tak výjimečná porucha…manžel mi nedávno vykládal o nějakým exotovi z práce, co mu prý umřela žena, chodil v černým, za kolegyněma, ty se mu věnovaly, protože jim ho bylo líto, a ejhle manželka se taky zjevila živá a zdravá :mrgreen: :mrgreen: prosím anonym :mrgreen:

Že je někdo deb.. asi nebude přímo porucha :nevim:

Je ovšem pravdou, že pro některé svobodné dámy je vdovec jako magnet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
20.2.23 16:21
@Ploskutáček píše:
Jasný, já spíš myslel něco i ve smyslu, když v tom jsou malé děti, tak do toho nejdu, protože mnozí dávají tazatelce čočku za to, že klátí (chlapi klátí, ženy noří), teda noří otce ročního chlapečka a takhle.

Upřímně, já mám jednu hrozně blbou vlastnost - neumím lhát. Už někdy v mých pěti mi máma řekla, že mi odpustí všechno, ale lhaní ne, takže na mě vždycky spolehlivě poznáte, že lžu. Taky se neumím přetvařovat, tajit. Takže když jsem viděl pár filmů o nevěře, mě by to strašně stresovalo. Pořád všechno hlídat, mazat SMSky,nevěrnici Rút si uložit jako Pepana3, musí to být hrozně vyčerpávající.

Ale jelikož jsem cca posledních 13 let velmi osamělý s tím, že občas kámoši přijedou na pokec nebo mě vytáhnou do kina, asi vám, drazí majlenci a majlenky trochu rozumím. Ano 2019-2021 jsem osamělý nebyl, teď ano, a zvyká se mi na to těžce. Viděl někdo film Naprostí cizinci?

Prosim tebe, vyse vytucnene je takove trivialni klise a zasadni chyba vsech amateru. Inteligent si nikdy milence neulozi jako Jaruska aerobic a milenku jako Pepa prace, ale zasadne jako jmeno a prijmeni. Pokud ti milenec ve dve rano posle zpravu, ze mas sladkou lasturku a partner si to precte, celkem logicky mu muzes vysvetlit, ze se Pepa Novak nekde ozral a spletl si Ontarku s Olinou, nebot nevidel na pismenka a O jako O. Kdyby mi to psala Jarus z aerobiku, vzbudi to nejspis vetsi neduveru.

• Citovat
  • Upravit
11652
20.2.23 16:27
@ontarova.stara píše:
Prosim tebe, vyse vytucnene je takove trivialni klise a zasadni chyba vsech amateru. Inteligent si nikdy milence neulozi jako Jaruska aerobic a milenku jako Pepa prace, ale zasadne jako jmeno a prijmeni. Pokud ti milenec ve dve rano posle zpravu, ze mas sladkou lasturku a partner si to precte, celkem logicky mu muzes vysvetlit, ze se Pepa Novak nekde ozral a spletl si Ontarku s Olinou, nebot nevidel na pismenka a O jako O. Kdyby mi to psala Jarus z aerobiku, vzbudi to nejspis vetsi neduveru.

Ok, dík za tip ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
20.2.23 16:30
@ontarova.stara píše:
:lol: Dobre ty. :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
30909
20.2.23 16:31
@ontarova.stara píše:

Tomu říkám zkusenosti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30909
20.2.23 16:33
@Anonymní píše:
Neblijte nad ní, co já bych za takovou krasotinu dala. Debi.la by si dotáhla, ten by mi nechal byt a desítku alimenty a ještě by obstaral sourozence. Jenže já mám smůlu, toho mého nikdo nejspíš nechce. Jenže on to s ženskými neumí. Tohle podle mě svedou jen takový ty charismatický chlapi, co umí vymluvit díru do hlavy, nakonec i ty svoji manželce. Takže jestli si tam, pošli mi SMS! :mrgreen:

Ozvu se až se ho zbavis :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
20.2.23 16:36
@Silverine247 píše: :lol: Dobre ty. :mrgreen:

Ted jeste toho milence, ze jo :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
13967
20.2.23 16:38
@Anonymní píše: …
Dodnes nechápu jak to mohla rok po svatbě udělat a jak jsem já mohl být tak slepý. Na druhou stranu smekám, že byla tak vych…á, že mě měla furt jako tu jistotu.

Jsi samozřejmě naprostý bídák co se nedokázal přenést přes nějakou hloupou nevěru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
20.2.23 16:42
@ontarova.stara píše:
Ted jeste toho milence, ze jo :mrgreen:.

Radsi zustat v teoreticke rovine nez vysvetlovat „sladke lasturky“. Ale kdo je pripraven, nebude zaskocen! :pankac:

• Citovat
  • Upravit
ontarova.stara
20.2.23 16:45
@Silverine247 píše:
Radsi zustat v teoreticke rovine nez vysvetlovat „sladke lasturky“. Ale kdo je pripraven, nebude zaskocen! :pankac:

Ja uz se ted, byt kratce po ctyricitce, spis pomalu zacinam tesit na vnoucata, nez ze bych se opajela vidinou milostnych vzplanuti :P.

• Citovat
  • Upravit
132
20.2.23 17:01

@SasankaP píše:
A můžu se zeptat, jak jsi to vyřešila? Těhotenstvím nebo ses šla představit jeho manželce? :-) A ty děti z jeho prvního vztahu k vám chodí?

@Anonymní píše:
3. Pak se mi ozvala, asi 3h jsem ji povykladala o tom jak se milujeme, co plánujeme a co vše hnusného o ní on říká, kde a jak si užíváme a kdy ji lhal
4. Když mu pak odpustila a bojovala o něj, tak jsme to táhli pořád dál a tak jsem zaplatila jedné paní, aby ji šla povykladat jak nás viděla a co jsme dělali…
5.pak se mi zase ozvala, tak dostala PrintScreeny všech zpráv, kde mi vyznává lásku a nebo píše o ní, že ona se bez něj zabije apod.

Děkuji za upřímnou a velmi podrobnou odpověď. „Klobouk dolů“, nejsi rozhodně žádná amatérka. Z bodu č. 6 mi spadla čelist. To jako fakt, že nějaké ženě a dětem rozbiješ rodinu, tu ženu de facto psychicky položíš na lopatky, sebereš jí roky vybudovaného života a vykompenzovat jí to má pár šupů alimentů navíc nebo že vysoudila nějaký majetek? Ale hlavně, že jsi dosáhla svého a jestli Tě v takových akcích milý ještě podporoval, tak ta manželka může být vlastně ráda, žes jí od takového ksindlu pomohla. Holt některé ženské mají plechový žaludek. Fuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
20.2.23 17:09
@SasankaP píše:
@SasankaP píše:
A můžu se zeptat, jak jsi to vyřešila? Těhotenstvím nebo ses šla představit jeho manželce? :-) A ty děti z jeho prvního vztahu k vám chodí?Děkuji za upřímnou a velmi podrobnou odpověď. „Klobouk dolů“, nejsi rozhodně žádná amatérka. Z bodu č. 6 mi spadla čelist. To jako fakt, že nějaké ženě a dětem rozbiješ rodinu, tu ženu de facto psychicky položíš na lopatky, sebereš jí roky vybudovaného života a vykompenzovat jí to má pár šupů alimentů navíc nebo že vysoudila nějaký majetek? Ale hlavně, že jsi dosáhla svého a jestli Tě v takových akcích milý ještě podporoval, tak ta manželka může být vlastně ráda, žes jí od takového ksindlu pomohla. Holt některé ženské mají plechový žaludek. Fuj.

Nicmene daleko vetsi hov.ado (fakt nemam jine slovo) je ten dotycny muz. No muz, trubec, ktery dovolil, aby se tak chovala k jeho manzelce a mame jeho deti. Ze s ni mozna nechce zit je jedna vec, ale ze je takovy slaboch, ze necha milenu, aby za nej vyridila tu spinavou praci? Z nej je mi regulerne blbeji, nez z te wannabe femme fatale. I kdyz nejspis jsou k politovani oba. On sebou necha manipulovat a nema charakter, ona si i toho milence musela vyhadat a vyintrikovat, protoze o ni nestal. Nakonec byl rozveden a tohle koste mu zustalo na krku. Takze nakonec byl spravedlive potrestan :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
53518
20.2.23 17:15
@Anonymní píše:

Tak snad jsi spokojená, co :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria