Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kryptozoo píše:
Kámoška je milenka už tři roky a stále doufá.
Kvůli tomu výkvětu, který ji během manželčina porodu z chodby vypisoval, že to je chyba a takhle to nemělo být, nejspíš nestihne vlastní dítě.
Strašně jí miluje, ale nemůže odejít, protože auto je napsané na manželku, bratranec má od jejich rodičů půjčenou pumpičku na kolo a navíc je zrovna sudé úterý.
Manželka to na 100% ví, už jen proto, že není možné tři roky souložit s ženskou co má vlasy po zadek bez toho, že by jich už neměla v pračce, po bytě a v autě dost na paruku.
A tu laskavost, že by ho poslala do háje jim nějak ne a ne udělat.
Kámošky mi bylo nejdřív líto, pak jsem byla naštvaná, že ze sebe dělá gumovou anču, pak jsem si ťukala na čelo, že jí po tom zážitku s porodem nedochází jakej to je mrzák a chtěla by ho dál.
Už o tom dlouho nemluvíme, protože není o čem. Jen čas od času prohodí, že svoje děti už těžko bude mít a já mlčím, páč už na to nemám co říct.
Nad tou naivitou, myslet si, že se takhle nechutně ke mně dotyčný chovat nikdy nebude, že to jen k té fujky manželce, nad tou stojí rozum.
Je mně ji taky lito. Ono je to tím, ze ta žena je prostě zamilovana, pak uz si prestane vážit sama sebe a nakonec ma strach, ze zůstane sama a lepšího nepotka, tak se smíří. Chce to neskutečnou sílu z toho vlaku vyskočit. Ja to dokazala, ale řeknu na rovinu kurev…ky to bolelo, ale zatla jsem se, nastoupila hrdost. Uf.
@Kryptozoo píše:
Kvůli tomu výkvětu, který ji během manželčina porodu z chodby vypisoval, že to je chyba a takhle to nemělo být, nejspíš nestihne vlastní dítě.
Strašně jí miluje, ale nemůže odejít, protože auto je napsané na manželku, bratranec má od jejich rodičů půjčenou pumpičku na kolo a navíc je zrovna sudé úterý.
Manželka to na 100% ví, už jen proto, že není možné tři roky souložit s ženskou co má vlasy po zadek bez toho, že by jich už neměla v pračce, po bytě a v autě dost na paruku.
Kámošky mi bylo nejdřív líto, pak jsem byla naštvaná, že ze sebe dělá gumovou anču, pak jsem si ťukala na čelo, že jí po tom zážitku s porodem nedochází jakej to je mrzák a chtěla by ho dál.
Už o tom dlouho nemluvíme, protože není o čem. Jen čas od času prohodí, že svoje děti už těžko bude mít a já mlčím, páč už na to nemám co říct.
Nad tou naivitou, myslet si, že se takhle nechutně ke mně dotyčný chovat nikdy nebude, že to jen k té fujky manželce, nad tou stojí rozum.
@Kryptozoo píše:
Je to smutný. Tohle si musí odžít a pokud to nedokáže i po čase pochopit, tak jí není pomoci. Potřebovala by potkat někoho, kdo ji otevře oči. Život utíká rychleji než si dokážeme přiznat a čas už nelze vrátit. Kamarádka žije v představách o lepším konci. Doporuč ji kanál Denisy Palečkova na youtube. Ať koukne na nějaká videa nebo ji pošle dotaz. Mohl by to být dobrý začátek.
@Kryptozoo píše:
Hm🙄. Mela jsem takovou sousedku. Prustehovala se k nam do domu az skoro v 50. Cekala na toho sveho od 25. Dokonce ji presvedcil jit na potrat. Deti nikdy nemela. Pred 50kou se s nim rozesla..
@Anonymní píše:
1. nechávala jsem stopy, aby měla podezření a pátrala dál
2. Když měla podezření, pátrala, tak našla…
3. Pak se mi ozvala, asi 3h jsem ji povykladala o tom jak se milujeme, co plánujeme a co vše hnusného o ní on říká, kde a jak si užíváme a kdy ji lhal
4. Když mu pak odpustila a bojovala o něj, tak jsme to táhli pořád dál a tak jsem zaplatila jedné paní, aby ji šla povykladat jak nás viděla a co jsme dělali…
5.pak se mi zase ozvala, tak dostala PrintScreeny všech zpráv, kde mi vyznává lásku a nebo píše o ní, že ona se bez něj zabije apod.
6. Dohnali jsme ji k žádosti o rozvod…7. Děti k nám jezdí až moc.
8. Dostává až moc alimentů, majetku a všeho. Ale drží se zuby nehty.
@LukeR1 píše:
Je to smutný. Tohle si musí odžít a pokud to nedokáže i po čase pochopit, tak jí není pomoci. Potřebovala by potkat někoho, kdo ji otevře oči. Život utíká rychleji než si dokážeme přiznat a čas už nelze vrátit. Kamarádka žije v představách o lepším konci. Doporuč ji kanál Denisy Palečkova na youtube. Ať koukne na nějaká videa nebo ji pošle dotaz. Mohl by to být dobrý začátek.
Nj, nám se to tu radí, ale kdo to nezažije, nepochopí. Každopádně jsou to zničené roky těch milenek, ten muž si totiž většinou celkem v pohodě žije s rodinou.
@Malá bobina píše:
Nj, nám se to tu radí, ale kdo to nezažije, nepochopí. Každopádně jsou to zničené roky těch milenek, ten muž si totiž většinou celkem v pohodě žije s rodinou.
Vzdy je to dobrovolna akce, nikdo nikoho nenuti verit milencum, stejne jako te nikdo nenuti delat na cerno nebo si brat pujcky.
Nedelejte ze sebe nesvepravne hlupky, ktere jsou vlaceny osudem.
@Malá bobina píše:
@ontarova.stara
Jak rikam, kdo nezažije nepochopí.
On i leckdo zazil, ale protoze ma pud sebezachovy, rychle vycouval
.
@Malá bobina píše:
Jde o to, jak vnímáme realitu kolem nás. Schopnost se povznést nad tyto situaci a udělat něco pro své štěstí neumí každý. Někteří mají problém opustit i něco, co nemá budoucnost a čekají, až přijde něco, co to udělá za ně.
Dělat životní rozhodnutí není lehké, ale co jiného nás udělá silnějšími než tyto špatná rozhodnuti? Každý máme svou hlavu a pokud se ze svých chyb nepoučíme, tak budeme trpět.
Neblijte nad ní, co já bych za takovou krasotinu dala. Debi.la by si dotáhla, ten by mi nechal byt a desítku alimenty a ještě by obstaral sourozence. Jenže já mám smůlu, toho mého nikdo nejspíš nechce. Jenže on to s ženskými neumí. Tohle podle mě svedou jen takový ty charismatický chlapi, co umí vymluvit díru do hlavy, nakonec i ty svoji manželce. Takže jestli si tam, pošli mi SMS! ![]()
@Anonymní píše:
Neblijte nad ní, co já bych za takovou krasotinu dala. Debi.la by si dotáhla, ten by mi nechal byt a desítku alimenty a ještě by obstaral sourozence. Jenže já mám smůlu, toho mého nikdo nejspíš nechce. Jenže on to s ženskými neumí. Tohle podle mě svedou jen takový ty charismatický chlapi, co umí vymluvit díru do hlavy, nakonec i ty svoji manželce. Takže jestli si tam, pošli mi SMS!
Vypis na nej cilovou premii a ona se nejaka trpici najde
.
Původně jsem chtěl napsat jak blbě dopadneš, ale jak se informace rozšiřovaly tak si myslím, že jste se hledali až jste se našli. Nejlepší bude když si pořídíte společné miminko. Nebo raději dvě. Řekni mu, že jsi těhotná a myslím, že velmi rychle uvidíš na čem si.
Ex taky dělala matraci o 15 let staršímu ženatému s na smrt nemocnou manželkou (žije dodnes) a dvěma dětmi. Když otěhotněla (nevěděla s kým) tak jí ten charakter poslal k vodě. Abych nelhal poslal jí na potrat a dokonce ho i zaplatil. Bohužel jsem byl v té době naprosto slepý a ničeho si nevšiml. Dozvěděl jsem se to cca o 10 let později a nebolelo to o nic méně. Dodnes nechápu jak to mohla rok po svatbě udělat a jak jsem já mohl být tak slepý. Na druhou stranu smekám, že byla tak vych…á, že mě měla furt jako tu jistotu.
@Ploskutáček ja ti odpovim na ten “eticky kodex” nebo-li muj kodex. NIKDY, nikdy nerikam nic milencovo manzelce, pritelkyni. Proste nikdy jsem jim nepsala, nikdy jsem je nevyhledavala a i kdyz me jeden milenec dostal na kolena a do psychickeho dna, presto jsem nebyla za kravu, abych to sla na truc vyblejt jeho manzelce ve stylu “kdyz ho nebudu mit ja, tak at aspon vis, co mas doma”. Je pravdou, ze tohle ten jeden milenec po par letech ocenil, ze jsem ho u manzelky nenabonzovala ![]()
Nic jineho asi nemam. Leda takove to “zatloukat” ![]()
Hele, to bude nejspis jako v tom kosilatem vtipu.
„Pepo, pry ses nedavno ozenil. To musis bejt ale stastnej chlap, co?“
„No, musim.“
Zase si nalijme cisteho vina, pan ji nejspis uz zustane. Prorozvadel majlant a o podruhe rozvedeneho s x-nasobnou alimentacni povinnosti se kocky rvat nebudou. Co kocky, ani zoufalky, kterym tlucou biologicke hodiny. Neosvedcil se.
edit-preklep
Příspěvek upraven 20.02.23 v 15:22