Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@blumamodrá píše:
Taky díky za reakci, bohužel kolikrát ani toto není jistota vztahu, že by jeden zblbnul
Tak jistota ne. Ale určitá nezávislost je vždycky fajn. Když umíš žít i sama se sebou. Že s tím druhým je ti fajn, ale dokážeš se zabavit i bez něj.
@bigl píše:
Tak jistota ne. Ale určitá nezávislost je vždycky fajn. Když umíš žít i sama se sebou. Že s tím druhým je ti fajn, ale dokážeš se zabavit i bez něj.
S tím souhlasím, možná jsem blbě napsala „jistota“, ale prostě jeden nikdy neví.
@Malá bobina píše:
A jak to braly pubertální děti? Meli jste to těch pět let tajné? Nebo jste nekam třeba jezdili, vylety atd. Protože pet let se to da podle me vydrzet jen kdyz to není úplně tajné a je to aspoň trochu k žití pro tu milenku.
Bylo to pet let tajne, fakt jsem to vydrzela, byr netvrdim, ze nebylo par rozchodi a navratu.. deti jsem poznala, kdyz jim bylo 8 a 12 a myslim, ze to vzaly v pohode..
Ja byla hodne mlada, tak jsem mela zajmy i jinde, chodila na kaficka a vinecka s kamaradkami, jezdila hodne za rodinou, studovala vysokou skolu a vic jsem zacala tlacit ve chvili, kdy uz jsem pocitovala, ze bych se chtela vdat a mit deti.. priznavam, ze to bylo i trochu vycurane, jelikoz manzel mel a ma nadstandardni prijmy, takze jsem mela vse a nejakou dobu mi to stacilo, byla jsem se svou pozici smirena, ale jak uz to tak byva, tak jsem se pak silene zamilovala a zacala tlacit na rozvod..