Jsem milenka, máte zkušenosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24049
4.3.23 10:25
@darka15 píše:
To ale nic nevypovídá o tom, že ho milenka nechce rozvést. Někdy hrají roli peníze, někdy ten chlap to bere jako zábavu a milenka to časem pochopí, někdy milenka zjistí, že je to de.il a vezme zpátečku…

Hmm, a nebo taky chcipne milenec na spodek. A uznejte, ze nefunkcni milenec je milence platnej asi tak jako hluchej dirigent.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24049
4.3.23 10:29
@bigl píše: :lol: Úchylka na mzdové účetní, jo? :lol:
A že mu každá dala. :nevim: Blbě by bylo, kdyby tam nastoupila nějaká důchodkyně :mrgreen:

Vim minimalne o trech. Vsechno to byly mlady holky kolem 30. To jsem pracovala v korporaci, tam kamen shukal cihlu. Muj milenec byl napriklad z rad zakazniku, vysoce postaveny manazer, co me prefik na akci a byli jsme spolu 4 roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
4.3.23 10:44
@Arturie píše:
Jo, a to jsem vam asi ani nepsala, ze kdyz jsem politikovi rikala o tech blaznivejch milenkach, co chtej rozvest milence, ze to nechapu, jak jsou naivni. Tak mi rek “ale ty jses divna, vsechny to chtej”. Tvl, on, ktery je zenaty asi 100 let.

Ty jsi byla někdy na tom písáku s @free333?

• Citovat
  • Upravit
24049
4.3.23 10:46
@Klopotkova píše:
@Klopotkova píše:

S Free ne. Ale chodila jsem tam cely mladi na nudaplaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106618
4.3.23 12:00
@Arturie píše:
Hmm, a nebo taky chcipne milenec na spodek. A uznejte, ze nefunkcni milenec je milence platnej asi tak jako hluchej dirigent.

jj, hlavne v te kategorii 50+ uz je to hodne aktuální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
4.3.23 12:33
@Arturie píše:
Vzpominam si na jednoho kolegu, ten mel zvlastni uchylku, ze vzdycky vojel novou mzdovou ucetni. Dokonce se traduje historka, ze rozzurena podvadena manzelka prinesla mimino a nechala na recepci, aby se o nej postaral. A ten mi jednou rikal, ze neni dost bohaty na to, aby se rozved.

Rozvádějí se jen ti, kdo se již roky předtím zajišťovali a majetek si schovávali nebo ukrývali anebo ti, co nic nemají, takže o nic nepřijdou (bydlí třeba v domě jejíci nebo jeho rodičů). Ti, co byli na počátku jakž takž slušní a všechno mají cca napůl, tak ti moc dobře vědí, že by si pohoršili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24049
4.3.23 14:05
@Venetia píše:
jj, hlavne v te kategorii 50+ uz je to hodne aktuální

Je to individualni, ale jeden odesel ve 48, druhy zacal haprovat uz ve 42. To abych pomalu fakt sla číhat pred gympl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
4.3.23 15:00

O zakladatelce už tato diskuse není, tak založila novou a s milencem je těhotná.

• Citovat
  • Upravit
24049
4.3.23 15:06
@Klopotkova píše:
O zakladatelce už tato diskuse není, tak založila novou a s milencem je těhotná.

No, nekecej. Link!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
4.3.23 15:18
@Arturie píše:
No, nekecej. Link!
@Arturie píše:
No, nekecej. Link!

Diskuse je nová a jmenuje se S milenkami se roztrhnul pytel.

• Citovat
  • Upravit
106618
4.3.23 15:59
@Arturie píše:
Je to individualni, ale jeden odesel ve 48, druhy zacal haprovat uz ve 42. To abych pomalu fakt sla číhat pred gympl :mrgreen:

No a jiní jsou schopni i po šedesátce
Je to zvláštní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
4.3.23 16:06
@Arturie píše:
Vzpominam si na jednoho kolegu, ten mel zvlastni uchylku, ze vzdycky vojel novou mzdovou ucetni. Dokonce se traduje historka, ze rozzurena podvadena manzelka prinesla mimino a nechala na recepci, aby se o nej postaral. A ten mi jednou rikal, ze neni dost bohaty na to, aby se rozved.

To už snad ani není úchylka, :roll: taky znám takové tři z mého blízkého okolí. Prostě každou novou otestují. Vím na 100 %, že dva si o tom povídají a počítají zářezy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
4.3.23 16:15
@tess50 píše:
Je. Obecně je to tady takový slepičinec, ale rozhodně je tu pár normálních lidí a nejake ty diskuze tady mi dost daly.

Každý si něco táhneme životem.
Akorát jak píšeš, že on vyjede po každé ženské ze seznamky, tam už bych měla asi problém si ho vážit. To už mi trošku zavání „nenormálnem“. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6255
4.3.23 16:16
@Cimada píše:
To už snad ani není úchylka, :roll: taky znám takové tři z mého blízkého okolí. Prostě každou novou otestují. Vím na 100 %, že dva si o tom povídají a počítají zářezy.

Na tom vidno, aka je slabina korporatov. Ľudia sa v nich existenciálne nudia

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
4.3.23 16:18
@tess50 píše:
V pohodě. Však jsem psala, že vypořádat majetky by byl opravdu problém. Včetně firmy. To chápu. A ne, nevzala bych si zaletneho dedka :mrgreen: nikdy. Majetky nepotřebuji a kurevnika doma taky ne. Sorry za výraz. Možná máme super sex a máme se rádi, vážně, ale nejsem mentálně zaostala :mrgreen: :nevim:

A nemoci? To neřešíš? Toho bych se asi obávala. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria