Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Bereta píše:Říkala, ale to je jako když hrách na stěnu hazis
Neříkala Tess asi milionkrát, že o společnou domácnost nestojí?!?!??!!?!?
@tess50 píše:
Děcka, jsem ráda, že mi tady nikdo v podstatě nespílá, ale udivuje mě, jak je ten příběh pro některé fascinující (nebo jaké spravne slovo vybrat?). Tolik teorií a různých možností tady už proběhlo![]()
Když tě tak čtu, tak mi připadáš jako fajn ženská. Žena jako ty si zaslouží víc. Mě nejvíc udivuje to, že bys ho doma stejně nechtěla a přitom ho bereš jako něco, co rozzáří tvůj den. Svým způsobem se to dá brát jako víteztví pro tebe. Co kdyby měl o tebe zájem jiný muž? Někdo, kdo by tvé dny časem dokázal rozzářit na delší dobu.
@tess50 píše:
Je. Obecně je to tady takový slepičinec, ale rozhodně je tu pár normálních lidí a nejake ty diskuze tady mi dost daly.
Hele, já jako chlap od rodiny co se ještě nezachoval křivě, s tebou moc nepeču, pořád je to prostě u Tebe tak trochu nefér vůči manželce a rodině, můžu říci, měla jsi si najít rozvedeného nebo svobodného, jenže věkem se ten výběr asi dost zužuje.
Ale nebude Tě za to pranýřovat, nadávat a urážet, protože je mi do toho v podstatě hov.no.))
Taky mi pobyt na mimču, trochu změnil pohled a říká se nikdy neříkej nikdy.
Příspěvek upraven 03.03.23 v 12:31
@bigl píše:Já to chápu dokonale .....
Ano, on má možnost volby. A zvolil si to, co jemu vyhovuje. Co je na tom pořád nepochopitelné? Nemusíme se bavit o tom, jestli má pokřivený charakter nebo ne. Ale on si zvolil pro sebe vyhovující stav a nemá potřebu ho nějak měnit. Změna musí přijít od toho, komu tohle nevyhovuje. Druhého nezměníš. Změníš jen svůj přístup. Ale to ty víš, že jo?
@Arturie píše:
Tak pro každou něco jineho. Ja třeba oceňuju pomoc kolem baraku, takze sekání trávy, to drivi, a moje známa “vyčerpána žumpa”. Pridelani lustru, oprava čerpadla, smontovani sekačky. Ten jeden bývalý me bral do divadel, na firemní akce. Proste nikdy jsem si nepřipadala jen jako milenka-matrace, když už teda mam použit tenhle debi.ni termín. Teď se s jedním rozcházíme po dvou letech, našel si novou milenku, to je oficialni duvod. A ještě k němu letim do zahraničí na dovolenou. Proč bychom se měly mstit, profi milenka zůstane na urovni, nebreci, chce, aby si ji pamatoval jaká byla, když se do ni zamiloval.
A to si o to řekneš nebo ti to nabízejí sami?
Tohle já bych neuměla.
@Kutil Tom píše:
No, a pak si přečteš téma vedle „Jak se pomstít…“ - a nechápeš
Ale chápeš…ne všechny rozchody jsou na úrovni a oba v rozumu
Emoce a ego jsou potvory, které to nedovolí
@Venetia píše: Říkala, ale to je jako když hrách na stěnu hazis
Zjevně pro některé povahy těžké pochopit, že ne každý milenec je i zadaný partner a to tam můžou být i oboustranné city.
Myslím si, že sice Tess mnohokrát říkala, že nechce aby se k ní nestěhoval, ale také si zároveň myslím, že by se tomu nebránila.
Ty její občasné výkyvy v jejím milenecké vztahu, svědčí o tom, že by s ním chtěla být více a možná že i žít.
Zahrajeme na pravdu Tess?
@jenom_chlap píše:
Hele, já jako chlap od rodiny co se ještě nezachoval křivě, s tebou moc nepeču, pořád je to prostě u Tebe tak trochu nefér vůči manželce a rodině, můžu říci, měla jsi si najít rozvedeného nebo svobodného, jenže věkem se ten výběr asi dost zužuje.Ale nebude Tě za to pranýřovat, nadávat a urážet, protože je mi do toho v podstatě hov.no.))
Taky mi pobyt na mimču, trochu změnil trochu pohled a říká se nikdy neříkej nikdy.
Myslím, že to je najvyšší čas na to, opustiť to tu ![]()
Ale vážne, si tu preto, že ťa niečo priťahuje (chyba?).. posúvas si v hlave hranice - relativizujes.. máš našliapnuté k pruseru. Hľadaj čo urobiť so životom mimo emimino, kým nebude neskoro
@jenom_chlap píše:Myslím,že správný
Myslím, že to nedělá kvůli sobě, ale aby zůstal majetek dětem - v rodině. Je hodně zazobanej, většina je psaná na něj, když se rozvede, může si vzít milenku, on je skoro,,dědek" -promiň Tess )), ona je mladší a ženská se dožívá o deset let více.
Kdo bude dědit majetek, když si ho milenka vezme? Ze 100% milenka, toho se jeho žena bojí a bojí se toho i jeho děti, takže ty výstupy, takže se dají i částečně pochopit.
40 let života s někým a pak následné oškubání, je taky na pikaču.
Toď můj názor, jenom názor.)
@Kutil Tom píše:
Tak zrovna ten majetek, když se chce, se dá dohodou řešit poměrně snadno - než si kvůli tomu dělat takovýhle scény a ohrožovat se pomalu i na zdraví. Jestli tohle všechno dotyčná dělá kvůli majetku, tak to ji ten majetek tedy vyšel extrémně draho, bez ohledu na to, jak velký je.
Myslíš, že s jeho manželkou by to vyřešili dohodou?
@Mkmkz píše:
Ale to rozhodnutie je na tvojej strane. Či sa chces, alebo nechceš cítiť ako druhá. Nie si obeťou, kým sa ňou nespravis.
Jasně…první roli už jsem vyřešila a druhá mi zase tak nevadí
@Mkmkz píše:
Myslím, že to je najvyšší čas na to, opustiť to tu
Ale vážne, si tu preto, že ťa niečo priťahuje (chyba?).. posúvas si v hlave hranice - relativizujes.. máš našliapnuté k pruseru. Hľadaj čo urobiť so životom mimo emimino, kým nebude neskoro
Ano, o opuštění mimča, zvažuji od začátku roku, je to žrout času a je na tom částečná závislost, a já kurňa nechci být na něčem závislej, proto to začnu omezovat na občasné nahlédnutí.
Skoro každý sem přišel, když měl problém, né každý to ale přizná, hodně lidí se bude tlouct v prsa, že oni ne.))
@jenom_chlap píše:
Ano, o opuštění mimča, zvažuji od začátku roku, je to žrout času a je na tom částečná závislost, a já kurňa nechci být na něčem závislej, proto to začnu omezovat na občasné nahlédnutí.Skoro každý sem přišel, když měl problém, né každý to ale přizná, hodně lidí se bude tlouct v prsa, že oni ne.))
Jasné, každý tu máme ten svoj „problemik“ ![]()
@tess50 píše:
@jenom_chlap hele to jsou vážně jenom vase teorie. Jistě že majetek dostanou děti. Nic jiného nevchází v úvahu. Možná ta jistota vychází z toho, že jsem to tahy kolikrát už psala. Jako já fakt nechci kus baráku nebo pole někde v kotehulkach. To prostě vůbec není na poradu dne.
Hele, tak nemám Tě fakt prolustrovanou a načtenou, čtu Tě tady poprvé a je to jenom vaše věc.
Zníš férově a věřím že i on je férovej, jenže ze života vím, že po přechodu k milence, se ten chlap o 100% změní, vůči bejvalé manželce.
Nemám tolik zážitků z okolí jako Bíglice, ale viděl jsem za život, celkem dost, i u dobrých kamarádů, a čuměl jsem, v jakého hajzla se ten chlap změnil, platí to i u žen.
@jenom_chlap píše:
Hele, tak nemám Tě fakt prolustrovanou a načtenou, čtu Tě tady poprvé a je to jenom vaše věc.
Zníš férově a věřím že i on je férovej, jenže ze života vím, že po přechodu k milence, se ten chlap o 100% změní, vůči bejvalé manželce.
Nemám tolik zážitků z okolí jako Bíglice, ale viděl jsem za život, celkem dost, i u dobrých kamarádů, a čuměl jsem, v jakého hajzla se ten chlap změnil, platí to i u žen.
Podpisujem
@jenom_chlap píše:
Ano, o opuštění mimča, zvažuji od začátku roku, je to žrout času a je na tom částečná závislost, a já kurňa nechci být na něčem závislej, proto to začnu omezovat na občasné nahlédnutí.Skoro každý sem přišel, když měl problém, né každý to ale přizná, hodně lidí se bude tlouct v prsa, že oni ne.))
A ty jsi měl taky nějaký problem?
@Venetia píše:
A ty jsi měl taky nějaký problem?
A kdo nemá, jsem s jedno ženskou hooodně dlouho.
A fakt ti ho psát znovu nebudu.)) ![]()