Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@LukeR1 píše:
Měl se rozvést jako chlap a třeba by s @tess50 už žil pod jednou střechou. Takhle má jeho žena v rukou nástroj k manipulaci.
Neříkala Tess asi milionkrát, že o společnou domácnost nestojí?!?!??!!?!?
@Bereta píše:
Neříkala Tess asi milionkrát, že o společnou domácnost nestojí?!?!??!!?!?
Ano, říkala. Já myslím, že Tess i jejímu milenci ta situace vyhovuje. Jediný, komu to nevyhovuje, je milencova manželka. Ona je ta, co by s tím měla nějak hnout.
Příspěvek upraven 03.03.23 v 09:23
@LukeR1 píše:
Ono je problém hlavně v tom, že si našel milenku a teď neodejde od manželky, protože by vypadal jako ten špatnej. Ona ho drží pod krkem hlavně proto, že on udělal chybu tím, že si tu milenku našel. Měl se rozvést jako chlap a třeba by s @tess50 už žil pod jednou střechou. Takhle má jeho žena v rukou nástroj k manipulaci.
Sorry, ale to je tak totálně mimo, že už to víc mimo být nemůže
Tvl ta představa, že se měl „rozvést jako chlap“
jasně, to by ho nechala odejít s úsměvem a na odchod mu kafíčko uvařila. Vidím to úplně v barvách.
@Kutil Tom píše:
Tak asi netočí klíčem u pásu, že… Pokud má někdo vyděláno a zaběhlý byznys, můžou mu na to popsané stačit třeba dvě hodinky denně a zbytek má na zábavu, nevidím problém.
Výborně, tak už víme, jak to dáváš ty ženské, povídej dál. ![]()
@Kutil Tom píše:
Sorry, ale to je tak totálně mimo, že už to víc mimo být nemůžeTvl ta představa, že se měl „rozvést jako chlap“
![]()
![]()
jasně, to by ho nechala odejít s úsměvem a na odchod mu kafíčko uvařila. Vidím to úplně v barvách.
Rozvod je bolestivá záležitost a těžká, ale člověk by měl umět přijmout následky svých činů, jinak je to obyčejný sr.ab
@someargue píše:
Rozvod je bolestivá záležitost a těžká, ale člověk by měl umět přijmout následky svých činů, jinak je to obyčejný sr.ab
Rozvod by měl iniciovat ten, komu stávající stav nevyhovuje.
@Kutil Tom píše:
Sorry, ale to je tak totálně mimo, že už to víc mimo být nemůžeTvl ta představa, že se měl „rozvést jako chlap“
![]()
![]()
Možná jsem mimo, ale ten její milenec není žádnej chudák. Měl a má možnost volby. Ten špatnej bude pro okolí s velkou pravděpodobností hlavně on.
@bigl píše:
Rozvod by měl iniciovat ten, komu stávající stav nevyhovuje.
Pokud je člověk duševní chudák tak jo
@LukeR1 píše:
Možná jsem mimo, ale ten její milenec není žádnej chudák. Měl a má možnost volby. Ten špatnej bude pro okolí s velkou pravděpodobností hlavně on.
Ano, on má možnost volby. A zvolil si to, co jemu vyhovuje. Co je na tom pořád nepochopitelné? Nemusíme se bavit o tom, jestli má pokřivený charakter nebo ne. Ale on si zvolil pro sebe vyhovující stav a nemá potřebu ho nějak měnit. Změna musí přijít od toho, komu tohle nevyhovuje. Druhého nezměníš. Změníš jen svůj přístup. Ale to ty víš, že jo? ![]()
@LukeR1 píše:
Chudák není, podle popisu má velký majetky ![]()
Já spíš kroutím hlavou nad tím, co všechno si nechá od té své manželky líbit, šmírování, sledování, kontroly telefonu a mailu, to mi na tom přijde bizarní. Ale jak říkám, jeho pravé důvody, že si to nechá líbit neznám a ani moc netoužím je znát ![]()
@LukeR1 píše:
Je to všechno jenom úhel pohledu. Já vidím ten termín „matrace" hlavně v tom, že chlap říká ženě věci, které tak ani nemyslí, ale ví, že si tím tu ženu získá za účelem
zábavy a sexu. Abychom byli spravedliví, tak to může být klidně i naopak.Čím více očekávání, tím může přijít více zklamání. Milenka či milenec je tu vždy od zábavy a sexu. Jen cena za tyto aktivity je někdy vysoká.
Aha, to me nikdy nenapadlo, ze ten termín “matrace” muže byt v psychické rovině. Logicky jsem si představila věc na ležení, která drží a vůbec si to neužívá. Co se tyce těch kecu okolo, nikdy mi žádný milenec nerikal, ze se kvůli mne rozvede. Prisaham, ze nikdy. Podle me si to ty ženský vyprojektujou v hlavě samy. Můj recept na dlouhodobe milence je “okamžitě si to brát zpátky”. Předejde se tak nějaké zhrzenosti a nedejboze touze po pomstě jak psala jedna v te diskuzi.
@Arturie píše:
Aha, to me nikdy nenapadlo, ze ten termín “matrace” muže byt v psychické rovině. Logicky jsem si představila věc na ležení, která drží a vůbec si to neužívá. Co se tyce těch kecu okolo, nikdy mi žádný milenec nerikal, ze se kvůli mne rozvede. Prisaham, ze nikdy. Podle me si to ty ženský vyprojektujou v hlavě samy. Můj recept na dlouhodobe milence je “okamžitě si to brát zpátky”. Předejde se tak nějaké zhrzenosti a nedejboze touze po pomstě jak psala jedna v te diskuzi.
Co to znamená, Arti, okamžitě si to brát zpátky? ![]()
@bigl píše:
Co to znamená, Arti, okamžitě si to brát zpátky?
Více milenců, dřevo, dodávka, septik, Kanáry. ![]()
@bigl píše:
Co to znamená, Arti, okamžitě si to brát zpátky?
Tak pro každou něco jineho. Ja třeba oceňuju pomoc kolem baraku, takze sekání trávy, to drivi, a moje známa “vyčerpána žumpa”. Pridelani lustru, oprava čerpadla, smontovani sekačky. Ten jeden bývalý me bral do divadel, na firemní akce. Proste nikdy jsem si nepřipadala jen jako milenka-matrace, když už teda mam použit tenhle debi.ni termín. Teď se s jedním rozcházíme po dvou letech, našel si novou milenku, to je oficialni duvod. A ještě k němu letim do zahraničí na dovolenou. Proč bychom se měly mstit, profi milenka zůstane na urovni, nebreci, chce, aby si ji pamatoval jaká byla, když se do ni zamiloval.
@jenom_chlap píše:
Více milenců, dřevo, dodávka, septik, Kanáry.
Jj, ty me znas. Odlitam za tyden.