Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@tess50 píše:
Hele takových je. Už jsem se tady párkrát ptala třeba odkud jsou nebo kolik jim je, protože to bylo jako pres kopirak
Njn, to mas pravdu. Me treba psani a posilani fotek “jen tak” vylozene votravuje.
@inzenyrka85 píše:
a uděláte kluci nejlíp
Doufám, že jsi to nemyslela teple.
![]()
Ha ha ha, to je zase klasika jak přes kopírák.
Rozvedená ženská s dětma, on si hraje na borce, ale NIKDY se nerozvede, pokud to neudělá jeho žena.
@bigl píše:
Hele, kdybych tu popsala příběh, který teď asi třetí měsíc intenzivně prožívám se svou kamarádkou a jejím desetiletým mileneckým vztahem, ve kterém teď došlo k zásadnímu zvratu, který může ovlivnit život spoustě dalších lidí, tak by mi to tu nikdo nevěřil. A tím, že jsem jediná, co to ví a přes kterou se tohle všecko filtruje, tak to teda stojí za to.
Ale taky nemůžu vyblít úplně všecko, to nej si nechávám pro sebe.
A stejně by tomu nikdo nevěřil.
Ho konečně rozvedla, ne?
@tess50 píše:
Me to taky nebaví. Pokud nemyslím vážně, že se chci s někým seznámit, tak nemam potřebu si vypisovat.
Presne. Ja uz jsem i zmenila ikonku na FB (mela jsem tam takovou vyprsenou) na fotku moji kočky. A furt nekdo votravuje, pratelstvi, sejit se, poslat fotku. At jdou vsichni nekam, fakt.
Jo, a to jsem vam asi ani nepsala, ze kdyz jsem politikovi rikala o tech blaznivejch milenkach, co chtej rozvest milence, ze to nechapu, jak jsou naivni. Tak mi rek “ale ty jses divna, vsechny to chtej”. Tvl, on, ktery je zenaty asi 100 let.
@darka15 píše:
Ho konečně rozvedla, ne?
Tohle fakt není cílem každé milenky. To je jen oblíbené klišé epipina, že po tom každá milenka touží.
Takže ne, ona ho nerozvedla. ![]()
@bigl píše:
Tohle fakt není cílem každé milenky. To je jen oblíbené klišé epipina, že po tom každá milenka touží.
Takže ne, ona ho nerozvedla.
nejaka jina? Co se nepovedlo roky, jiná zvládla během chvilky?
@Arturie píše:
Jo, a to jsem vam asi ani nepsala, ze kdyz jsem politikovi rikala o tech blaznivejch milenkach, co chtej rozvest milence, ze to nechapu, jak jsou naivni. Tak mi rek “ale ty jses divna, vsechny to chtej”. Tvl, on, ktery je zenaty asi 100 let.
Mne se libi, jak si ti chlapi mysli, ze by je kazda chtela mit doma
Ale proc jim brat iluze
Taky nemyslim, ze po tom kazda touzi.
@Venetia píše:
nejaka jina? Co se nepovedlo roky, jiná zvládla během chvilky?
Ne, nechci fakt být konkrétní. Jeden z těch dvou se rozvádí, ale ne kvůli sobě a tomu mileneckému vztahu, ale příčina je úplně jiná. A rozjelo to teď lavinu dalších věcí. Fakt nemůžu konkrétně, protože tohle je hodně specifický případ vzhledem k jejich věkovému rozdílu (fakt to není klasika ve smyslu výrazně starší muž), společenskému postavení a dalším okolnostem. Navíc o tom jejich desetiletém vztahu téměř nikdo neví. Každý si myslí, že jsou jen přátelé. Kdybych to tu popsala, tak díky tomu, že to je celé hodně zamotané a dost specifické, určitě by je v tom někdo poznal.
@bigl píše:
Takže ne, ona ho nerozvedla.
Není to klišé - v mém okolí je to 98% případů. Nerozvedl se jen jeden, ale byl to oficiální bigamismus, kdy se nakonec utrápila ta manželka. Pak ještě jeden, protože po 5 letech s vychytralou milenkou přišel o všechny peníze, takže potřeboval, aby ho někdo živil. Jinak toho dosáhly fakt všechny.
@darka15 píše:
Není to klišé - v mém okolí je to 98% případů. Nerozvedl se jen jeden, ale byl to oficiální bigamismus, kdy se nakonec utrápila ta manželka. Pak ještě jeden, protože po 5 letech s vychytralou milenkou přišel o všechny peníze, takže potřeboval, aby ho někdo živil. Jinak toho dosáhly fakt všechny.
Vidíš, tak já znám hromadu nevěrníků, co se nerozvedli. Určitě víc než těch, co se rozvedli.
@bigl píše:
Vidíš, tak já znám hromadu nevěrníků, co se nerozvedli. Určitě víc než těch, co se rozvedli.
To ale nic nevypovídá o tom, že ho milenka nechce rozvést. Někdy hrají roli peníze, někdy ten chlap to bere jako zábavu a milenka to časem pochopí, někdy milenka zjistí, že je to de.il a vezme zpátečku…
@bigl píše:
Vzpominam si na jednoho kolegu, ten mel zvlastni uchylku, ze vzdycky vojel novou mzdovou ucetni. Dokonce se traduje historka, ze rozzurena podvadena manzelka prinesla mimino a nechala na recepci, aby se o nej postaral. A ten mi jednou rikal, ze neni dost bohaty na to, aby se rozved.
@Arturie píše:
Vzpominam si na jednoho kolegu, ten mel zvlastni uchylku, ze vzdycky vojel novou mzdovou ucetni. Dokonce se traduje historka, ze rozzurena podvadena manzelka prinesla mimino a nechala na recepci, aby se o nej postaral. A ten mi jednou rikal, ze neni dost bohaty na to, aby se rozved.