Jsem milenka, máte zkušenosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2770
3.3.23 10:39
@Arturie píše:
Tak pro každou něco jineho. Ja třeba oceňuju pomoc kolem baraku, takze sekání trávy, to drivi, a moje známa “vyčerpána žumpa”. Pridelani lustru, oprava čerpadla, smontovani sekačky. Ten jeden bývalý me bral do divadel, na firemní akce. Proste nikdy jsem si nepřipadala jen jako milenka-matrace, když už teda mam použit tenhle debi.ni termín. Teď se s jedním rozcházíme po dvou letech, našel si novou milenku, to je oficialni duvod. A ještě k němu letim do zahraničí na dovolenou. Proč bychom se měly mstit, profi milenka zůstane na urovni, nebreci, chce, aby si ji pamatoval jaká byla, když se do ni zamiloval.

Počkej, já myslel, že jsi s ním daleko déle?

Kurňa, ale ty Kanáry budou mrzet, to bych bral taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
3.3.23 10:41
@Arturie píše:
Tak pro každou něco jineho. Ja třeba oceňuju pomoc kolem baraku, takze sekání trávy, to drivi, a moje známa “vyčerpána žumpa”. Pridelani lustru, oprava čerpadla, smontovani sekačky. Ten jeden bývalý me bral do divadel, na firemní akce. Proste nikdy jsem si nepřipadala jen jako milenka-matrace, když už teda mam použit tenhle debi.ni termín. Teď se s jedním rozcházíme po dvou letech, našel si novou milenku, to je oficialni duvod. A ještě k němu letim do zahraničí na dovolenou. Proč bychom se měly mstit, profi milenka zůstane na urovni, nebreci, chce, aby si ji pamatoval jaká byla, když se do ni zamiloval.

No, a pak si přečteš téma vedle „Jak se pomstít…“ - a nechápeš :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2770
3.3.23 10:45
@Arturie píše:
Jj, ty me znas. Odlitam za tyden.

Už mi docvaklo, proč balíš toho poldu.

Zajištění dalšího pobytu na Kanárech, jo je tam krásně, jsi mazaná liška.))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18149
3.3.23 10:51
@Arturie píše:

No tyhle věci jsou zajímavé pro nezadanou, co žije sama. Já bych, jako vdaná potenciální milenka, nic z toho asi nevyužila. Já bych mohla požadovat maximálně kvalitní sex. :mrgreen:
S politikem se rozcházíš? Našel si jinou? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2770
3.3.23 10:54
@bigl píše:
Rozvod by měl iniciovat ten, komu stávající stav nevyhovuje.

Myslím, že to nedělá kvůli sobě, ale aby zůstal majetek dětem - v rodině. Je hodně zazobanej, většina je psaná na něj, když se rozvede, může si vzít milenku, on je skoro,,dědek" -promiň Tess )), ona je mladší a ženská se dožívá o deset let více.
Kdo bude dědit majetek, když si ho milenka vezme? Ze 100% milenka, toho se jeho žena bojí a bojí se toho i jeho děti, takže ty výstupy, takže se dají i částečně pochopit.
40 let života s někým a pak následné oškubání, je taky na pikaču.
Toď můj názor, jenom názor.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18149
3.3.23 10:57
@jenom_chlap píše:
Myslím, že to nedělá kvůli sobě, ale aby zůstal majetek dětem - v rodině. Je hodně zazobanej, většina je psaná na něj, když se rozvede, může si vzít milenku, on je skoro,,dědek" -promiň Tess )), ona je mladší a ženská se dožívá o deset let více.
Kdo bude dědit majetek, když si ho milenka vezme? Ze 100% milenka, toho se jeho žena bojí a bojí se toho i jeho děti, takže ty výstupy, takže se dají i částečně pochopit.

Ale to je podle mě blbost, že by něco dědila milenka. Pokud mu na dětech záleží, tak si to nastaví tak, aby majetek zdědily ony. Mám případ z dost blízkého okolí, kdy celkem movitý chlap odešel od manželky za milenkou. Děti byly dospívající. Manželce nechal byt (jako on koupil, ale už v době, kdy byl s ní) a majetek přepsal na děti hned, jak byly plnoleté. S milenkou si koupili dům a ten pak zůstane jí. Zabezpečil všechny. Všecko se dá vyřešit.

Příspěvek upraven 03.03.23 v 10:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
3.3.23 10:58
@jenom_chlap píše:

Tak zrovna ten majetek, když se chce, se dá dohodou řešit poměrně snadno - než si kvůli tomu dělat takovýhle scény a ohrožovat se pomalu i na zdraví. Jestli tohle všechno dotyčná dělá kvůli majetku, tak to ji ten majetek tedy vyšel extrémně draho, bez ohledu na to, jak velký je.

• Citovat
  • Upravit
23999
3.3.23 10:58
@bigl píše:
No tyhle věci jsou zajímavé pro nezadanou, co žije sama. Já bych, jako vdaná potenciální milenka, nic z toho asi nevyužila. Já bych mohla požadovat maximálně kvalitní sex. :mrgreen:
S politikem se rozcházíš? Našel si jinou? :think:

No, on si spis mysli, ze si nás nechá obe. Uvidím, ale je to 70/30, ze končím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18149
3.3.23 10:59
@Kutil Tom píše:
Tak zrovna ten majetek, když se chce, se dá dohodou řešit poměrně snadno - než si kvůli tomu dělat takovýhle scény a ohrožovat se pomalu i na zdraví. Jestli tohle všechno dotyčná dělá kvůli majetku, tak to ji ten majetek tedy vyšel extrémně draho, bez ohledu na to, jak velký je.

Moje řeč, Tomíku. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
3.3.23 10:59
@bigl píše:
Ale to je podle mě blbost, že by něco dědila milenka. Pokud mu na dětech záleží, tak si to nastaví tak, aby majetek zdědily ony. Mám případ z dost blízkého okolí, kdy celkem movitý chlap odešel od manželky za milenkou. Děti byly dospívající. Manželce nechal byt (jako on koupil, ale už v době, kdy byl s ní) a majetek přepsal na děti hned, jak byly plnoleté. S milenkou si koupili dům a ten pak zůstane jí. Zabezpečil všechny. Všecko se dá vyřešit.Příspěvek upraven 03.03.23 v 10:58
Úplně přesně :palec: Stačí jen chtít…
  • Citovat
  • Upravit
106457
3.3.23 11:07
@bigl píše:
Tak ty matrace, to jsou zhrzené výkřiky od těch podváděných. Ono se těžko přiznává, že ta milenka hraje v životě chlapa často důležitější roli, než manželka. Že i i když třeba od rodiny neodejde, tak milenka je čato ta, co mu dodává energii a šťávu. Zvlášť tam, kde jsou ty milenecké vztahy dlouhodobé a ti lidi už mají mezi sebou nějaký vztah.
Proto já říkám, že jako manželka bych takového chlapa už nechtěla. Ne kvůli tomu, že někde zasunul a smočil, ale že si vytváří vazby a vztahy někde jinde. To by mi na tom vadilo nejvíc.
Podle mě má být nejbližší člověk tvůj partner. Myslím to tak, že mentálně byste si měli být nejblíž- že když tě něco trápí, tak jdeš jako první za partnerem. Jak to tak není, je to celé blbě.

Přesně tak to je…já vůbec necítím jako ženy tady to pořadí jedna co by manželka, partnerka…pro mne je více to co píšeš…intimita, sdílení

Na druhou stranu teď jako milenka taky necítím, že bych byla ta jednicka…já se asi vždy budu cítit jako ta druhá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2770
3.3.23 11:15
@Kutil Tom píše:
Tak zrovna ten majetek, když se chce, se dá dohodou řešit poměrně snadno - než si kvůli tomu dělat takovýhle scény a ohrožovat se pomalu i na zdraví. Jestli tohle všechno dotyčná dělá kvůli majetku, tak to ji ten majetek tedy vyšel extrémně draho, bez ohledu na to, jak velký je.

Jenže on by ho neřešil, nepřepíše nic na děti když má milenku a oni po něm dupou.
Nevěř pohádkám, chlap když má mileku, nehledí na rodinu, nejedná férově, on jede mod, poslední možnost si pořádně užít.

Jak jsem říkal já, rozvést se, vydupat z něj co nejvíc majetku-vyrovnání a dožít v nájmu v klidu. Chce se o něj starat, až začne senilnět, z mého pohledu nasrat, ona se bojí skoro v 60 udělat změnu. Doví, jak na tom budeme před šedesátkou, věkem ubývá odvaha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2770
3.3.23 11:19
@tess50 píše:
Děcka, jsem ráda, že mi tady nikdo v podstatě nespílá, ale udivuje mě, jak je ten příběh pro některé fascinující (nebo jaké spravne slovo vybrat?). Tolik teorií a různých možností tady už proběhlo :mrgreen: :nevim:

No není to super, když se to bez urážení proklepe.))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6228
3.3.23 11:23
@Venetia píše:
Přesně tak to je…já vůbec necítím jako ženy tady to pořadí jedna co by manželka, partnerka…pro mne je více to co píšeš…intimita, sdíleníNa druhou stranu teď jako milenka taky necítím, že bych byla ta jednicka…já se asi vždy budu cítit jako ta druhá

Ale to rozhodnutie je na tvojej strane. Či sa chces, alebo nechceš cítiť ako druhá. Nie si obeťou, kým sa ňou nespravis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2770
3.3.23 11:26
@bigl píše:
Ale to je podle mě blbost, že by něco dědila milenka. Pokud mu na dětech záleží, tak si to nastaví tak, aby majetek zdědily ony. Mám případ z dost blízkého okolí, kdy celkem movitý chlap odešel od manželky za milenkou. Děti byly dospívající. Manželce nechal byt (jako on koupil, ale už v době, kdy byl s ní) a majetek přepsal na děti hned, jak byly plnoleté. S milenkou si koupili dům a ten pak zůstane jí. Zabezpečil všechny. Všecko se dá vyřešit.Příspěvek upraven 03.03.23 v 10:58

Kde máš 100% jistotu, že to na ně napíše, takto uvažovat, jsou jenom dohady.
Nikdy člověk neví, jaké mají vztahy a vzhledem že těhotná žena syna, skáče před auto milenky, tak se asi bojí o majetek, nic jiného to nebylo.
Víme úplné houby, jak se chlap s vyšukaným mozkem zachová, sama sem házíš x neuvěřitelných příběhů ze života, musíš mít stovky kamarádů) ))), tak u Tebe se divím, kde bereš tu 100% jistotu, že to na ně přepíše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí