Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jita22 píše:
Kolik jim bylo?
Nevím přesně, už je to pár let, ale nějak mezi 35-45.
@tess50 píše:
Možná byl ten pravý pro obě dvě v tu danou chvíli. Ten můj je pro mě taky ten pravý. Teď. Teď je to, co jsem potřebovala. Co mě vrátilo zpátky do života. Pro jeho ženu je to celoživotní láska a ten jediný pravý. Jak je to možné?Nevim. Ani záleží, jak to kdo vnímá.
Ten pravý je jenom výraz z pohádek. Jemu to vyhovuje, tobě taky a manželka s tím nic neudělá. Vyhrál on a ani jedna pro něho nejste někdo, pro koho by se obětoval. Věřím, že kdyby měl další možnost, tak by ji zvažoval.
Je to jenom iluze pozornosti, zábavy, adrenalinu a hezkých chvilek, kdy ho dvě ženy milují.
@Anonymní píše:
To asi budu, vše, co bude potřeba, kolem něj budu zajišťovat já. Ona s ním ale žila hezký život, myslela si, že je to pro ni ten pravý. Já s ním taky žiju krásný život a myslím si, že je to pro mě ten pravý a že s jiným bych být nemohla. Proč to ale muselo být s ublížením té předchozí manželky?
Ublížil, protože se zamiloval a můžeš za to z velké části ty. Kdyby to nebylo s tebou, tak by to bylo časem asi s jinou. Užívej si a pracujte na vztahu, protože ten pravý neexistuje.
Já měl Ratha rád… ![]()
"David Rath je ženatý, s manželkou Evou, která pracuje jako internistka, vychovává syna. To mu ale nebrání, aby měl oficiální milenku. Tou je manažerka farmaceutické firmy Zentiva Renata Horká, s kterou má Rath také syna.
Rath obě osudové ženy podle momentální libosti Rath dlouho střídal, pohodlný přesun od jedné k druhé mu usnadňovalo to, že obě žijí v Hostivici nedaleko Prahy. V poslední době ale trávil více času s Horkou.
V životě hejtmana Ratha se ale vyskytují další důležité ženy. Jednou z nich je ředitelka kladenské nemocnice Kateřina Pancová.
Pancová s Rathem spolupracovala již v Lékařském odborovém klubu a vlastnila s ním i firmu Paracelsum, kde figurovala i Rathova manželka Eva. Nyní po boku Davida Ratha čelí obvinění z korupce. Právě ona mu údajně doručila v krabici od bot 7 milionů korun. Podle policie jsou tyto peníze úplatkem. Pancová žije v Rudné u Prahy a podle sousedů zde často parkoval také Rathův luxusní Superb.
Další ženou, na kterou se dosud mohl Rath spolehnout, je jeho mluvčí Berill Mascheková. Právě ona v úterý ráno označila Rathovo zatčení za promyšlený politický útok. Mascheková, která vystudovala policejní akademii a pracovala dříve jako politická novinářka, si zřejmě bude muset v příštích dnech začít zvykat na nového šéfa, Ratha totiž zřejmě čeká delší pobyt ve vězení. "
@bigl píše:
Já znám jednu, co to tak dokázala. Nastěhovala si milence domů do 3+1 a žili tam spolu všichni tři i s manželem. Tak to je zas borkyně všech borkyň.
Tohle si může dovolit jen muž, žena nikdy
![]()
@Pírko2 píše:
Tohle si může dovolit jen muž, žena nikdy![]()
No vidíš. A dovolila. ![]()
@kyslík píše:
Ten dojem tehdy teda určitě neměla - že měla nekvalitního a nespolehlivého obšourníka. Byl spolehlivej, zdánlivě ve klapalo. Byl to pro ni šok. Bůh jí žehnej - to říkám taky. Nemůžu jen pochopit ten osud - s ní byl 30 let, vychovali dvě báječné děti, měli se dobře, přesto jsme se potkali a on to všechno obětoval pro náš budoucí život. Proč? Protože jsme se zamilovali tak šíleně, že nám to vše bylo jedno? Takže měl být nadále se mnou? Nebo jsme se měli nějak „ovládnout“, protože už měl prostě 30 let ji? On tvrdil, že šťastný nebyl. Ale pro kterou z nás je teda „ten pravý“?
Proč by musel být nutně „ten pravý“? Prostě v určitých životních úsecích je chvíli vhodný při jednu a potom zas pro jinou.
Uteč.
Já byla milenka 6-7 měsíců. Pořád mi vyprávěl, jak mě miluje, jak by to beze mě nedal. S ženou nespí, skoro nemluví, mají vztah na nule. Jsou spolu jen kvůli dceři. Jak já byla hloupá a naivní, když jsem mu věřila, že mají doma rozvodové papíry na stole, stačí jen aby to podepsali. Skončilo to, když jsem na něj zatlačila buď ona nebo já. Na rozmyšlení sem mu dala měsíc. Během toho měsíce na to záhadně jeho žena přišla, bylo divadlo, scény a nakonec si vybral ji. Tehdy mě to sejmulo, byla jsem si 100% jistá, že chce mě. Byli jsme spolu od brzkého rána do pozdního večera, denně. Říkal mi věci, jako nikdy nikdo. Zpětně jsem vděčná, že si vybral ji, bůh ví, jak bych teď dopadla…určitě špatně
@bigl píše:
No vidíš. A dovolila.
A že se nebála, že skončí oba se sekerou v hlavě ve spánku. Jako já bych si to šel odsedět, ale k tomu by ani pírkem nedošlo.
@tess50 píše:
Přesně tak jsem to psala a myslela. Pro mě v ten moment kdy jsme se potkali a pro tuhle životní etapu je ten pravý. Je právě to, co jsem potřebovala. Hodně mi dal, dává. Az to skončí, budu jiný člověk. Připravena začít něco jiného s jinými zkušenostmi než jsem měla předtím.
Hlavně nikdy nepiš potom, až budeš opuštěná, že jsi mu dělala matračku.
Na pipču se to tady dost používá.))
Jo je to dobrý přístup, bylo to pěkné a já si užila kousek života a žádná zahořklost.
@tess50 píše:
Nemyslím si teď, že dělám matracku a nebudu ani potom. Prostě nám to tak teď vyhovuje a vím, že navěky to nebude.bude mi to líto, ale nedá se s tím nic dělat. Užíváme si to oba a je to super.
Proto jsem to tak napsal. Vím houby co budu dělat v šedesáti, no tvl. to vezmu raději vnoučata na koupák.
@tess50 píše:
Tak to on je tam vezme takyAle holt mezi tím ještě stihne denně ten sex.
Jako je dobrej, kde bere prosím Tě čas, že musí vydělat jak na rodinu i,,milenku" třeba dřevo a tak ))), večeře, welnes, dárečky )), adrenalin s milenkou, vnoučata, oslavy, narozeniny, výlety, dovolené, čas pro sebe aby nezcvoknul z té dvojrodiny. On je superman?
Jo já vím, je.))