Jsem milenka, máte zkušenosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8558
24.2.23 23:11
@LukeR1 píše:
Tak kdybych já byl tvůj manžel, tak bych ti i finančně pomohl a raději se s tebou rozumně rozloučil. Popřál bych ti štěstí jinde i když by mě to štvalo, ale život půjde dál. Myslím, že tohle by tvůj muž nedokázal.Problémem je vždy potom domluva ohledně dětí a bydlení. Žádné stěhování někam daleko. S tím bych měl velký problém. Klidně bych i souhlasil, že děti zůstanou u mě.

Jenže spousta dětí prostě není zvědavá na nějaké další známosti svých rodičů. :roll: A s dalšími ženskou to taky nepůjde vždycky jen hladce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106492
25.2.23 10:24
@tess50 píše:
To je moje noční můra. Ne manžel, ale rodina milence :cert:

mne tu nasla next…tak s informacemi ohledně me minulosti v manželství musím setrit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6231
25.2.23 10:36
@Cimada píše:
Jenže spousta dětí prostě není zvědavá na nějaké další známosti svých rodičů. :roll: A s dalšími ženskou to taky nepůjde vždycky jen hladce.

Ale veď on hovorí o svojom vzťahu k deťom. Nemiesaj do toho hneď inú ženu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
25.2.23 13:33
@Venetia píše:
mne tu nasla next…tak s informacemi ohledně me minulosti v manželství musím setrit

Taky dobrý…

• Citovat
  • Upravit
2647
25.2.23 13:38
@Anonymní píše:
Jsem už téměř rok milenka… ne že bych na to byla úplně pyšná, ale s tím mužem mi je dobře. Vede takový řeči typu, když od ní jednou odejdu, jmena pro děti… prý teď odejít nemůže kvůli dětem… chvíli jsem. v pohodě, chvíli na mě. jde splin a jsem neskutečně nastana… mám chuť jinto napsat.. takhle napsal ji to můj expartner ale ona tomu nevěří.. Jsme spolu celkem často.. nicméně spí s námi oběma a tk.tdda jako 😡 😡 😡 😡 😡
Nechci o něj prijit, miluji ho, prý i on mě…
Kdo jste taky dámy byla milenka? Jak se vás milovaný rozhodl? Zůstal se ženou přesto že nemají top stav kvůli dětem, nebo jste pak zustala vy na ocet? Mám chuť mu dát nůž na krk.. ja se proste potrebovala vypsat

Nechápu, že od něčeho takového očekáváš vztah, nedává to smysl. Kdybys ho měla jen na sex, asi bych to ještě pochopila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
25.2.23 13:43
@Anonymní píše:
Tak to je i od tebe nechutný, vždyť sis s nim začala když jeho žena rodila.. dobře ti tak.

Když by nedala ona, dala by jiná. Tak jako tak by ženu podváděl, protože je k.eten.
Takže zbývá jediné: Nedělat si s něčím takovým děti a neočekávat víc, než chráněný sex, jestli aspoň v tom je dobrej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
25.2.23 13:54
@Anonymní píše:
V podobné situaci byla kolegyně v práci. Nechtěl jít, protože milenka v paneláku s 3 dětmi a on žil v manželčině domě po rodičích. Od manželky odešel 3 krát a 3 krát se k manželce vrátil. Řekla bych, že se vrátil kvůli zázemí - dům, dobrý auto (manželky), servis… Kolegyně nakonec začala pít a vyhodily ji z práce.

Každá mince má dvě strany. Manželka se rozhodla vydržovat si ku. evníka. B.bec dává, b. bější nebere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2770
25.2.23 19:56
@Venetia píše:
mne tu nasla next…tak s informacemi ohledně me minulosti v manželství musím setrit
8o 8o 8o

Podle kočky? :D

Příspěvek upraven 26.02.23 v 00:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2770
25.2.23 20:37
@Klopotkova píše: Řeší se tady ještě zakladatelka? Přispívá nebo je téma už o někom a o něčem jiném? Díky.

Řeší se vše možné, ale broskvičky zatím ne.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.2.23 20:40
@jenom_chlap píše: Řeší se vše možné, ale broskvičky zatím ne.)

Řekl tu někdo broskev? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2770
26.2.23 00:02
@broskvová zmrzlina píše: Řekl tu někdo broskev? :dance:

No to mě… Ještě že tam nemáš čárku.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30944
26.2.23 00:07
@broskvová zmrzlina píše: Řekl tu někdo broskev? :dance:

Broskvicky sou nejlepší :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
26.2.23 00:24
@Mkmkz píše:
Ale veď on hovorí o svojom vzťahu k deťom. Nemiesaj do toho hneď inú ženu.

Sám rozhodně nezůstane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106492
26.2.23 10:50
@jenom_chlap píše:
8o 8o 8o

Podle kočky? :D

Příspěvek upraven 26.02.23 v 00:03

to asi ne…nevim podle čeho…uz drive mne někde vypátrala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2770
27.2.23 10:22
@Venetia píše:
to asi ne…nevim podle čeho…uz drive mne někde vypátrala

Jenom abych byl v obraze, to je nová přítelkyně-manželka, tvého bývalého manžela nebo bývalého,,přítele"?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí