Jsem milenka, máte zkušenosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15332
28.2.23 22:13
@Pírko2 píše:
No jo, feministka amazonka :jazyk:
:nevim: Však to znáš..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
28.2.23 22:15
@Pírko2 píše:
No takže jako vy, jen na druhou stranu, vy jste zase vyhulenci… :nevim:

Já jsem proti SPD pravice, nechci přímou demokracii, ale Duceho :nevim:

Chci Orbána, chci Mussoliniho… :nevim:

Nesnašim travu,, jsem sportovec :nevim:,, muj starej strasne hulí a vyhulil si nulovej testosteron, poruchu osobnosti a celkově jde se zdravím dolu.. vubec mu nestoji penis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5134
28.2.23 22:15

Nás založil profesor historie a filosof, lepší než ten váš Marx… a Neo-marx… Adorno a Marcuse a další… všechno směšné figurky a „rasová spravedlnost“, jděte s ní někam…

Já chci řád a kastovní systém!

Chci korporativní stát!

Ať žije Giovanni Gentile! :nevim:

Ať žije Duce! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
28.2.23 22:19
@Pírko2 píše:
Nás založil profesor historie a filosof, lepší než ten váš Marx… a Neo-marx… Adorno a Marcuse a další… všechno směšné figurky a „rasová spravedlnost“, jděte s ní někam…

Já chci řád a kastovní systém!

Chci korporativní stát!

Ať žije Giovanni Gentile! :nevim:

Ať žije Duce! :nevim:

Mne je to v podstate jedno. Asi emigruju do Německa stejne. Čekam na soud až mě rozvede a pak se s dětmi postěhuju. Asi si najdu za přítele nejakyho Němce..ale nechci nejakyho bavorského traktoristu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
28.2.23 22:29
@bigl píše:
Simtě a jak dlouho jste spolu? Předpokládám, že je o dost starší, když odešel po 30ti letech manželství a ještě s tebou plodil děti.
Nechápu, že chlap za 30 let manželství nevybuduje takový majetek, aby i po jeho rozdělení nemusel s milenkou do podnájmu. :roll:

Jo, měli jsme podnájem, minulé manželce nechal více, než musel, proto jsme začínali v podnájmu. To mně nevadilo, hlavně že jsem byla s ním. Spolu jsme 14 let, o dost starší je. Šlo mi o princip - vnímám ho jako „toho pravého“, ale tak ho vnímala určitě i jeho předchozí manželka. Tak pro koho tedy byl „ten pravý“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
28.2.23 22:32
@kyslík píše:
Jo, měli jsme podnájem, minulé manželce nechal více, než musel, proto jsme začínali v podnájmu. To mně nevadilo, hlavně že jsem byla s ním. Spolu jsme 14 let, o dost starší je. Šlo mi o princip - vnímám ho jako „toho pravého“, ale tak ho vnímala určitě i jeho předchozí manželka. Tak pro koho tedy byl „ten pravý“.

Pro ni ne.. protože se na ni vys.ral, dědkovi budeš pleny nakonec měnit ty :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
28.2.23 22:39
@Královna Kosmíru píše:
Myslim, že prvni žena přišla akorat včas o nekvalitního a nespolehlivého obšourníka :nevim: Bůh ji zehnej a karma je zdarma

Ten dojem tehdy teda určitě neměla - že měla nekvalitního a nespolehlivého obšourníka. Byl spolehlivej, zdánlivě ve klapalo. Byl to pro ni šok. Bůh jí žehnej - to říkám taky. Nemůžu jen pochopit ten osud - s ní byl 30 let, vychovali dvě báječné děti, měli se dobře, přesto jsme se potkali a on to všechno obětoval pro náš budoucí život. Proč? Protože jsme se zamilovali tak šíleně, že nám to vše bylo jedno? Takže měl být nadále se mnou? Nebo jsme se měli nějak „ovládnout“, protože už měl prostě 30 let ji? On tvrdil, že šťastný nebyl. Ale pro kterou z nás je teda „ten pravý“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.2.23 22:47
@Královna Kosmíru píše:
Pro ni ne.. protože se na ni vys.ral, dědkovi budeš pleny nakonec měnit ty :nevim:

To asi budu, vše, co bude potřeba, kolem něj budu zajišťovat já. Ona s ním ale žila hezký život, myslela si, že je to pro ni ten pravý. Já s ním taky žiju krásný život a myslím si, že je to pro mě ten pravý a že s jiným bych být nemohla. Proč to ale muselo být s ublížením té předchozí manželky?

• Citovat
  • Upravit
19874
28.2.23 22:47
@kyslík píše:
Ten dojem tehdy teda určitě neměla - že měla nekvalitního a nespolehlivého obšourníka. Byl spolehlivej, zdánlivě ve klapalo. Byl to pro ni šok. Bůh jí žehnej - to říkám taky. Nemůžu jen pochopit ten osud - s ní byl 30 let, vychovali dvě báječné děti, měli se dobře, přesto jsme se potkali a on to všechno obětoval pro náš budoucí život. Proč? Protože jsme se zamilovali tak šíleně, že nám to vše bylo jedno? Takže měl být nadále se mnou? Nebo jsme se měli nějak „ovládnout“, protože už měl prostě 30 let ji? On tvrdil, že šťastný nebyl. Ale pro kterou z nás je teda „ten pravý“?

Asi žes byla výrazně mladší :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
28.2.23 22:52
@Anonymní píše:
To asi budu, vše, co bude potřeba, kolem něj budu zajišťovat já. Ona s ním ale žila hezký život, myslela si, že je to pro ni ten pravý. Já s ním taky žiju krásný život a myslím si, že je to pro mě ten pravý a že s jiným bych být nemohla. Proč to ale muselo být s ublížením té předchozí manželky?

Nebyl pro ni ten pravý. Kdyby byl ten pravý, tak ji nepodrazí, nezradí, tak od ni neodejde a nenecha ji napospas osudu a smrti a chtel by s ní sdílet lože i hrob. Křuplo mu v kouli a v krizi středního věku ji vymenil za mladší model, myslel ptákem, takovej chlap je k ničemu.. a neni o co stat. Ja bych po nem brečela max. měsíc.. Je dobre, ze ji nechal majetek.. měl blbý svědomí.

Příspěvek upraven 28.02.23 v 22:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5134
28.2.23 22:53
@kyslík píše:

Třeba se mu to stane ještě jednou s jinou a mladší než si ty :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
28.2.23 22:56
@Pírko2 píše:
Třeba se mu to stane ještě jednou s jinou a mladší než si ty :nevim:

Koho muže vzrušovat takovej dědulín :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5134
28.2.23 22:58
@Královna Kosmíru píše:
Koho muže vzrušovat takovej dědulín :nevim:

Tak minimálně tuhle „autorku“ vzrušil a byl starší…

To víš, my zrajeme jak víno. Samej Clooney :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5134
28.2.23 22:59
@Pírko2 píše:
Tak minimálně tuhle „autorku“ vzrušil a byl starší…To víš, my zrajeme jak víno. Samej Clooney :nevim:

Starší Češi v metru = samej Clooney :nevim:

Zeptej se Venetie :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
28.2.23 23:11
@Pírko2 píše:
Starší Češi v metru = samej Clooney :nevim:Zeptej se Venetie :nevim:

Mne se tenhle herec nelíbí…. Přemýšlím, jestli se mi líbí nejakej starej herec.. Jedine Breďák Piťťák!! S tim bych asi do postele vlezla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí