Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Královna Kosmíru píše:
Mne se tenhle herec nelíbí…. Přemýšlím, jestli se mi líbí nejakej starej herec.. Jedine Breďák Piťťák!! S tim bych asi do postele vlezla..
Ty máš nároky čoveče ![]()
Jestlipak nabízíš aspoň to co jeho ex - Jennifer Aniston (když jí bylo méně let, samozřejmě, navíc tady vypadá každá o 15let mladší…)? ![]()
@Pírko2 píše:
Ty máš nároky čovečeJestlipak nabízíš aspoň to co jeho ex - Jennifer Aniston (když jí bylo méně let, samozřejmě, navíc tady vypadá každá o 15let mladší…)?
@Pírko2 píše:
Ty máš nároky čovečeJestlipak nabízíš aspoň to co jeho ex - Jennifer Aniston (když jí bylo méně let, samozřejmě, navíc tady vypadá každá o 15let mladší…)?
Asi jsem, kdyz se mi zadnej jinej než Breďák nelíbí.. :nevim… Třeba ho nekde potkam a bude pro mě ten pravý ![]()
@Pírko2 píše:
A na Anželínu jsi zapomněl? Aha, už přichází ta demence. Jako chudák Willis. Ten byl taky koukatelnej.
@Královna Kosmíru píše:
Pro ni ne.. protože se na ni vys.ral, dědkovi budeš pleny nakonec měnit ty
@Russet píše:
A na Anželínu jsi zapomněl? Aha, už přichází ta demence. Jako chudák Willis. Ten byl taky koukatelnej.
Anželína se mi nelíbí ty trubko a to vůbec
proto jsem jí nezmínil… ![]()
Navíc je to hysterka co si adoptovala černoušky…
to raději utratit ![]()
@tess50 píše:
Možná byl ten pravý pro obě dvě v tu danou chvíli. Ten můj je pro mě taky ten pravý. Teď. Teď je to, co jsem potřebovala. Co mě vrátilo zpátky do života. Pro jeho ženu je to celoživotní láska a ten jediný pravý. Jak je to možné?Nevim. Ani záleží, jak to kdo vnímá.
A která z vás je ta pravá pro něj ![]()
@Pírko2 píše:
Anželína se mi nelíbí ty trubko a to vůbecproto jsem jí nezmínil…
Navíc je to hysterka co si adoptovala černoušky…
to raději utratit
Nedá si říct a nedá.
@Josef_t píše:
A která z vás je ta pravá pro něj
To je otázka, ale na to se ženský neptaj, to víš… sobecká stvoření ![]()
@tess50 píše:
To nevím. To musí vědět on.
V tom případě zase vy musíte „vědět“ (spíš věřit), jestli je ten pravý pro vás…
@Josef_t píše:
To by mě zajímalo taky.
Třeba by mohl reagovat někdo, kdo to tak právě má.
A nebo je to jen srabáctví, říct jedné/jednomu z nich, končím, protože nechce být za toho hajzlíka.
![]()
@Pírko2 píše:
Starší Češi v metru = samej ClooneyZeptej se Venetie
Kde nic tu nic
@tess50 píše:
To nevím. To musí vědět on.
Asi by přišla odpověď, ani jedna.
Každá má něco a dohromady by jste byly totálně na zabití ![]()
@Josef_t píše:
Vyhovují mu obě, teplo domova a šuk a vzrůšo bokem, se nemusíš ani ptát ne.
@jenom_chlap píše:
Vyhovují mu obě, teplo domova a šuk a vzrůšo bokem, se nemusíš ani ptát ne.
Vidím to stejně, kdo by se toho jen tak vzdal ![]()
@blumamodrá píše:
To by mě zajímalo taky.Třeba by mohl reagovat někdo, kdo to tak právě má.
A nebo je to jen srabáctví, říct jedné/jednomu z nich, končím, protože nechce být za toho hajzlíka.![]()
Spíš je to trochu jinak
Člověk má určité potřeby - třeba podle klasické Maslowova pyramidy.
Proto se hledají milenci a milenky, aby se tato úroveň potřeb uspokojila.
Pokud není dost velká iluze toho, že nový partnerský vztah uspokojí dostatečně všechny potřeby, tak „končím“ neřekne protože potřeba jistoty je základ.
Skutečný problém přijde v momentě, kdy ten pocit bezpečí a jistoty považujeme za samozřejmý a začne se n tom budovat ta iluze nového perfektního vztahu.