Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jenom_chlap píše:
A kdo nemá, jsem s jedno ženskou hooodně dlouho.
A fakt ti ho psát znovu nebudu.))
To jsem asi zapomněla, protože si na nic nestěžujes
@Mkmkz píše:
Myslím, že to je najvyšší čas na to, opustiť to tu
Ale vážne, si tu preto, že ťa niečo priťahuje (chyba?).. posúvas si v hlave hranice - relativizujes.. máš našliapnuté k pruseru. Hľadaj čo urobiť so životom mimo emimino, kým nebude neskoro
máš našliapnuté k pruseru…
Hele, zase to tolik nedramatizuj jo.
, Život mimo mimimno, mám plodný a barevný.)
@Venetia píše:
To jsem asi zapomněla, protože si na nic nestěžujes
Tak občas něco žblechtnu,)) co bych měl bulet nad rozlitým mlékem, je rozlité, musíš ho jen dobře utřít, aby nezačalo smrdět.
@jenom_chlap píše:
máš našliapnuté k pruseru…Hele, zase to tolik nedramatizuj jo., Život mimo mimimno, mám plodný a barevný.)
Som trocha herecka ![]()
@Mkmkz píše:
Som trocha herecka
Fakt jo )).
No jo Slovenky )), když se to smíchá s jejich temperamentem.
![]()
@jenom_chlap píše:
Ano, o opuštění mimča, zvažuji od začátku roku, je to žrout času a je na tom částečná závislost, a já kurňa nechci být na něčem závislej, proto to začnu omezovat na občasné nahlédnutí.Skoro každý sem přišel, když měl problém, né každý to ale přizná, hodně lidí se bude tlouct v prsa, že oni ne.))
Opuštění emimina zvažuju taky. Je to opravdu závislost. Moje práce mi to umožnuje, ale mimo práci to ze mě dělá mimoně. Možná jsem mimoň i běhěm té práce, ale teď k tomu co chci říct. Člověk tu získá více nadhledu a vidí více úhlů pohledu. Jenže když čteme kolik a jaké lidi mají problémy, tak můžeme dostat dojem, že svět je zkažené místo. Přitom je tu tak krásně a problémy si častokrát tvoříme my sami. Na světě je tolik bolesti. Nesmíme zapomínat, že nikdy nás ta bolest nesmí změnit v horší lidi.
@tess50 píše: .
To byla ta hra na pravdu.
![]()
Promiň, jsem ji přehlédl.
Příspěvek upraven 03.03.23 v 13:16
@LukeR1 píše:
Opuštění emimina zvažuju taky. Je to opravdu závislost. Moje práce mi to umožnuje, ale mimo práci to ze mě dělá mimoně. Možná jsem mimoň i běhěm té práce, ale teď k tomu co chci říct. Člověk tu získá více nadhledu a vidí více úhlů pohledu. Jenže když čteme kolik a jaké lidi mají problémy, tak můžeme dostat dojem, že svět je zkažené místo. Přitom je tu tak krásně a problémy si častokrát tvoříme my sami. Na světě je tolik bolesti. Nesmíme zapomínat, že nikdy nás ta bolest nesmí změnit v horší lidi.
A ty jsi Luku jaký kraj? Abych viděl, jestli si mám vzít celtu, až pojedu k Tobě na to pivko.))
@LukeR1 píše:
Opravím Tě, problémy ti často tvoří ti druzí, vůbec to není o tom, že můžeš si za to sám,.
Ano jsou na to vždy dva, ale v žádném případě to není 50 na 50.
@jenom_chlap píše:
Kde máš 100% jistotu, že to na ně napíše, takto uvažovat, jsou jenom dohady.
Nikdy člověk neví, jaké mají vztahy a vzhledem že těhotná žena syna, skáče před auto milenky, tak se asi bojí o majetek, nic jiného to nebylo.
Víme úplné houby, jak se chlap s vyšukaným mozkem zachová, sama sem házíš x neuvěřitelných příběhů ze života, musíš mít stovky kamarádů) ))), tak u Tebe se divím, kde bereš tu 100% jistotu, že to na ně přepíše.
Jistotu nemám. Mám akorát ve svém okolí chlapy, kteří to berou tak, že jejich děti jsou jejich krev nehledě na to, s kterou z ženských on zrovna žije. Tobě to připadá divné, že to tak chlapi mají? ![]()
Jasně, že může všecko nasypat milence a na svoje děti se úplně vys.rat, ale to je z mého pohledu daleko méně pravděpodobnější varianta. Chytrý a movitý chlap tohle nikdy neudělá.
@jenom_chlap píše:
Opravím Tě, problémy ti často tvoří ti druzí, vůbec to není o tom, že můžeš si za to sám,.
Ano jsou na to vždy dva, ale v žádném případě to není 50 na 50.
Já teď nemluvím jenom o sobě. Bohužel v dost případech to rozhodnutí za nás právě udělá někdo jiný. Kdo má v tom případě větší podíl je asi jedno. Hlavním problémem je hlavně to, jak ten problém vyřešit a jestli máme ještě sílu ho řešit.
@tess50 píše:
@jenom_chlap pravdu?
No, chtěla bych s ním být víc, o tom žádná. Hlavně s ním být v klidu bez stíhaček za zády. A ano, bylo by to fajn vykulit se večer na gauč k fotbalu. To jo.
Ale na druhou stranu. Je to chlap, co pořád něco někde loví a sám neví co. Pořád píše každé ženské, která se na seznamce objeví. Honí si ego tím dopisováním. Nemyslím, že by s každou spal. Na to nemá kapacity. Ale vážně bych nechtěla skončit jako zárlivá troska, k čemuž by to zákonitě dospělo. Protože v případě vztahu ofiko požaduju exkluzivitu a stres z toho, že dělá vedle mě to co dělá teď, by mě dohnal do blázince. Tak ne, nechci ho natrvalo.
Honí ženské na seznamce i při milence, hmm, on má asi fakt stroj času.
@jenom_chlap A jinak… nevím, jestli mám kolem sebe nějak víc příběhů. Je pravda, že mám hodně přátel, asi možná víc, než je standart. Nedostatek přátel je asi jediná věc, kterou jsem nikdy netrpěla. ![]()
A taky se ti lidi někdy otevřou víc, protože mají důvěru. Já tady něco bliju anonymně, občas upravím reálie, aby se v tom někdo nepoznal, ale v reálu o mně každý asi ví, že co nemám, to ven nepustím.
Proto se mi i občas stane, že mi lidi řeknou věci s dodatkem, že o nich vím něco, co neví nikdo jiný.
A jinak jo, při čtení pipina si člověk občas řekne, že svět je jedna velká Sodoma. A možná i je. Protože tady na sebe lidi prásknou víc než v realitě. A někdy stačí i ty myšlenkové pochody, které ti v realitě nikdo neodhalí. Málokdo nemá v životě žádný škraloup. A tady se to hezky slupuje a odhaluje.
Taky jsem měla párkrát období, kdy jsem odtud chtěla zmizet, ale zatím mě to tu celkem baví, takže ještě chvilku tu zůstanu. ![]()
@bigl píše:
Jistotu nemám. Mám akorát ve svém okolí chlapy, kteří to berou tak, že jejich děti jsou jejich krev nehledě na to, s kterou z ženských on zrovna žije. Tobě to připadá divné, že to tak chlapi mají?
Jasně, že může všecko nasypat milence a na svoje děti se úplně vys.rat, ale to je z mého pohledu daleko méně pravděpodobnější varianta. Chytrý a movitý chlap tohle nikdy neudělá.
Psal jsem právě taky o zážitcích z okolí a čuměl jsem, v co se ten,,chlap" proměnil, smutné je, když je to třeba dvacetiletý kámoš. Potom už kámoš není, protože je ti z něho na blití.
Já bych taky v životě majetek neprodrbal na úkor rodiny, o prachy mi vůbec nejde, ty štěstí nepřinesou, jen dobré žití ale štěstí ne. Přebytky posílám manželce na účet + spoření dětem, žádné hamtání na svém účtu nejedu.
Když by přišlo na nejhorší, každý máme dost.
Příspěvek upraven 03.03.23 v 13:43
@jenom_chlap píše:
A ty jsi Luku jaký kraj? Abych viděl, jestli si mám vzít celtu, až pojedu k Tobě na to pivko.))
a uděláte kluci nejlíp ![]()