Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@bigl píše:
@jenom_chlap A jinak… nevím, jestli mám kolem sebe nějak víc příběhů. Je pravda, že mám hodně přátel, asi možná víc, než je standart. Nedostatek přátel je asi jediná věc, kterou jsem nikdy netrpěla.
A taky se ti lidi někdy otevřou víc, protože mají důvěru. Já tady něco bliju anonymně, občas upravím reálie, aby se v tom někdo nepoznal, ale v reálu o mně každý asi ví, že co nemám, to ven nepustím.
Proto se mi i občas stane, že mi lidi řeknou věci s dodatkem, že o nich vím něco, co neví nikdo jiný.
A jinak jo, při čtení pipina si člověk občas řekne, že svět je jedna velká Sodoma. A možná i je. Protože tady na sebe lidi prásknou víc než v realitě. A někdy stačí i ty myšlenkové pochody, které ti v realitě nikdo neodhalí. Málokdo nemá v životě žádný škraloup. A tady se to hezky slupuje a odhaluje.
Taky jsem měla párkrát období, kdy jsem odtud chtěla zmizet, ale zatím mě to tu celkem baví, takže ještě chvilku tu zůstanu.
Ne ne, ty nikam nechoď, budu si Tě tady pěkně číst, až to tady omezím já. ![]()
Máš tolik příběhů, že je to za dva životy, takže máš co předat. ![]()
@inzenyrka85 píše:
a uděláte kluci nejlíp
Hele ožereme se někde u rybníka, ale Luk musí být tvrdej a říci staré, ehm. ženušce, že přijde až druhý den.)
@jenom_chlap píše:
Hele ožereme se někde u rybníka, ale Luk musí být tvrdej a říci staré, ehm. ženušce, že přijde až druhý den.)
no snad neni takovej podpantoflák ![]()
@jenom_chlap píše:
Ne ne, ty nikam nechoď, budu si Tě tady pěkně číst, až to tady omezím já.Máš tolik příběhů, že je to za dva životy, takže máš co předat.
Hele, kdybych tu popsala příběh, který teď asi třetí měsíc intenzivně prožívám se svou kamarádkou a jejím desetiletým mileneckým vztahem, ve kterém teď došlo k zásadnímu zvratu, který může ovlivnit život spoustě dalších lidí, tak by mi to tu nikdo nevěřil. A tím, že jsem jediná, co to ví a přes kterou se tohle všecko filtruje, tak to teda stojí za to.
Ale taky nemůžu vyblít úplně všecko, to nej si nechávám pro sebe. ![]()
A stejně by tomu nikdo nevěřil. ![]()
@Anonymní píše:
Je o 15 let starší… jeho druhé dítě oslavilo nedávno první narozeniny…
To je to co si nechci přiznat.. že me má jen na zábavu..
Jsi další, asi miliontá milenka, co naletěla.
@jenom_chlap píše:
Psal jsem právě taky o zážitcích z okolí a čuměl jsem, v co se ten,,chlap" proměnil, smutné je, když je to třeba dvacetiletý kámoš. Potom už kámoš není, protože je ti z něho na blití.Já bych taky v životě majetek neprodrbal na úkor rodiny, o prachy mi vůbec nejde, ty štěstí nepřinesou, jen dobré žití ale štěstí ne. Přebytky posílám manželce na účet + spoření dětem, žádné hamtání na svém účtu nejedu.
Příspěvek upraven 03.03.23 v 13:43
Když by přišlo na nejhorší, každý máme dost.
Hmm, me otec “vydedil”, prepsal vsechno za sveho zivota na svou druhou manzelku. Rek mi to 7 let pred svou smrti, normalne jsem jeste pak k nemu jezdila (byla jsem jeho jediny oficialni dite). Pohreb mu nikdo nevystrojil. Ani manzelka (moje Macecha) a ja uz vubec ne, 150 km od nej.
@Arturie píše:
Hmm, me otec “vydedil”, prepsal vsechno za sveho zivota na svou druhou manzelku. Rek mi to 7 let pred svou smrti, normalne jsem jeste pak k nemu jezdila (byla jsem jeho jediny oficialni dite). Pohreb mu nikdo nevystrojil. Ani manzelka (moje Macecha) a ja uz vubec ne, 150 km od nej.
No a to jsou ty smutné příběhy, ze života.
@bigl píše:
Hele, kdybych tu popsala příběh, který teď asi třetí měsíc intenzivně prožívám se svou kamarádkou a jejím desetiletým mileneckým vztahem, ve kterém teď došlo k zásadnímu zvratu, který může ovlivnit život spoustě dalších lidí, tak by mi to tu nikdo nevěřil. A tím, že jsem jediná, co to ví a přes kterou se tohle všecko filtruje, tak to teda stojí za to.
Ale taky nemůžu vyblít úplně všecko, to nej si nechávám pro sebe.
A stejně by tomu nikdo nevěřil.
No hlavně že jsi to načala
, nic půjdu na slunce.
@Arturie píše:
Tak tohle je ale fakt smutné.
@Arturie píše:
Jo, to čekám, že otec udělá taky. Nějak mě to nevzrušuje… s jeho majetkem jsem nepočítal snad nikdy.
@Kutil Tom píše:
Jo, to čekám, že otec udělá taky. Nějak mě to nevzrušuje… s jeho majetkem jsem nepočítal snad nikdy.
Já kdybych se nezřekl dědictví, tak zdědím akorát dluhy. Naše rodiče si nevybíráme, ale můžeme si vybrat, jestli chceme být jiní než oni.
Příspěvek upraven 03.03.23 v 14:40
@LukeR1 píše:
Já kdybych se nezřekl dědictví, tak sdědím akorát dluhy. Naše rodiče si nevybíráme, ale můžeme si vybrat, jestli chceme být jiní než oni.
No jo, dluhy bych nezdědil, zas tak hrozný by to nebylo. Ale když si vzpomenu na ty dojemný vyprávěnky, jak prej tu chalupu kupuje pro nás
nikdy se nás ani nezeptal, jestli ji chceme, co bychom tam chtěli mít atd. No a pak jsme mu tam my nevděční nejezdili, co bychom tam dělali, když navíc nesnáší děti… Tak to máme za to. Teoreticky by na nás mohla vyjít půlka zimního bytu, co si drží a na který jsem mu kdysi půjčil. To by možná dostal každej tak milión… tak to kdyžtak bude příjemný bonus.
@Kutil Tom píše:
To měl takto kámoš, jeho otec tak 150 mega, naštěstí se jeho žena s ním rozvedla a vysoudila docela dost, tak je to nakonec ok.
@bigl píše:
Tak tohle je ale fakt smutné.
Hele, ale mne nakonec bylo nejvic lito mámy, ktera se s nim 30 let crcala a ke konci ho i zivila. Ale mama si nasla v 50 jinyho, lepsiho, hezciho (kdybych byla jeho, tak vypadam jako Monica Belucci). Jsou spolu dodnes. Takze happy end.
@tess50 píše:
To asi ne, ale rozhodně nejakou uchylku v tomto směru. Hledá ženské jako když dýchá.ale tím že si píše tím to končí. Je spokojený.
Tvl, kdybys napsala, ze to je byvaly politik, tak mam pocit, ze shukame stejnyho chlapa. Ovsem ten “muj” si jen nepsal.