Jsem milenka, máte zkušenosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Sonarka
4.3.23 21:14
@Cimada píše:
To je přání většiny nevěrných chlapů, že jo? :D Aspoň co jsem tak doteď od nich slyšela. A ještě mi jeden zasněně zmínil, jak by se mu líbilo, kdyby se o něj manželka a milenka popraly. :zed: :D

Je smutne, ze o tyhle muze, se zeny casto i perou a pak jsou tu hodni, verni, co by radi vazny vztah a o takoveho zadna nezavadi :think: Nekde se stala chyba…taky si nekdy rikam, proc miluju toho sveho lhare a chlapy, co by me na rukou nosili, odhanim :cert: :zed: :think: Svet je na hlavu postavenej, jako zenska logika :D :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
Kutil Tom
4.3.23 21:19
@Sonarka píše:
Je smutne, ze o tyhle muze, se zeny casto i perou a pak jsou tu hodni, verni, co by radi vazny vztah a o takoveho zadna nezavadi :think: Nekde se stala chyba…taky si nekdy rikam, proc miluju toho sveho lhare a chlapy, co by me na rukou nosili, odhanim :cert: :zed: :think: Svet je na hlavu postavenej, jako zenska logika :D :jazyk:

Ptáš se zcela správně, tenhle problém je především na vaší straně :dance: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
106439
4.3.23 21:20
@Cimada píše:
Souhlas. Je těžké to pohodově ustát. Mně připadá lehčí ustát to v porozvodovém vztahu, s tím bych si asi poradila líp, ale jak se říká, vždycky je jednou poprvé, člověk má míň zkušeností, do toho společné děti atd…
Byla jsem si v manželství (ale hlavně potom) vědoma svých nedostatků a začala vnímat i ubývající životní čas, tak asi i proto jsem se časem dostala k přesvědčení, že si manžel zaslouží to, co u mě neměl. Protože se mi s ním jinak nežilo špatně, nikdy nebyl zlý. Za milenkou by nikdy neodešel, to vím nabeton. Nebyl to náš primární problém, horší byly ty finance, ty nás rozdělily hodně.
Jo, jistota není nikdy v ničem.
mne se to tedy nepodařilo ustat v tom porozvodovém , manželství v pohodě
@Sonarka píše:
Je smutne, ze o tyhle muze, se zeny casto i perou a pak jsou tu hodni, verni, co by radi vazny vztah a o takoveho zadna nezavadi :think: Nekde se stala chyba…taky si nekdy rikam, proc miluju toho sveho lhare a chlapy, co by me na rukou nosili, odhanim :cert: :zed: :think: Svet je na hlavu postavenej, jako zenska logika :D :jazyk:

souhlas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
4.3.23 21:31
@Venetia píše:
mne se to tedy nepodařilo ustat v tom porozvodovém , manželství v pohodě

Mínila jsem tím to, že žádný další chlap už pro mě nemá tu důležitost jako můj exmanžel, otec dítěte a někdo, koho jsem znala od 18 a s ním budovala, a byli jsme relativně ve shodě.
Když jsem poznávala další chlapy, poznala jsem, že mi jejich povaha nevyhovuje a neměla jsem sebemenší problém s nimi vztah ukončit. Se současným partnerem je to 1:1, jsem s ním roky, vyhovujeme si (v rámci možností), ale kdyby jezdil za jinou ženskou, asi by mi to bylo jedno. Hlavně, když neomezuje on mě. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
4.3.23 21:32
@Kutil Tom píše:
Ptáš se zcela správně, tenhle problém je především na vaší straně :dance: :mavam:

Ta Ti nahrála, co? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
4.3.23 21:34
@Cimada píše:
Ta Ti nahrála, co? :D

Tak já to tady píšu každou chvilku, není to žádný objev…

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
4.3.23 21:40
@Kutil Tom píše:
Ptáš se zcela správně, tenhle problém je především na vaší straně :dance: :mavam:

Nj..vsak on nejvetsi boj bývá mezi tím, co clovek ví a tím, co cítí…ale dobra zprava je, ze prý nakonec srdce vzdy dozene rozum :lol: Ac se zpozdenim :D

• Citovat
  • Upravit
Kutil Tom
4.3.23 21:42
@Sonarka píše:
Nj..vsak on nejvetsi boj bývá mezi tím, co clovek ví a tím, co cítí…ale dobra zprava je, ze prý nakonec srdce vzdy dozene rozum :lol: Ac se zpozdenim :D

No, většina ženských ale chlapa odstřelí ještě dřív, než to srdce vůbec začne zkoušet něco dohánět :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
4.3.23 21:49
@Kutil Tom píše:
No, většina ženských ale chlapa odstřelí ještě dřív, než to srdce vůbec začne zkoušet něco dohánět :mrgreen:

No ja to myslela spis tak, ze kdyz jsem s nekym, s kym to nema budoucnost, neb je treba zenaty, ale ja ho miluju, tak ze rozum vi davno, ze to nema smysl, jen srdci trva, nez ta informace dorazi i k nemu :mrgreen: :zed: :andel: A i tak rozum nekdy prohraje :mrgreen: :roll: To je zivot…

• Citovat
  • Upravit
18149
4.3.23 22:24
@Sonarka píše:

Většina lidí touží víc po tom, co mít nemůže, co je pro něj nedosažitelné, než po tom, co má na dosah ruky. Právě ta „nedostižnost“ dělá tu atraktivitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
4.3.23 23:28
@bigl píše:
Většina lidí touží víc po tom, co mít nemůže, co je pro něj nedosažitelné, než po tom, co má na dosah ruky. Právě ta „nedostižnost“ dělá tu atraktivitu.

To je pravda…plus u me dela hodne treba i to, kdyz se chlap ze me nepoprdi…naopak prehnana snaha a naklonnost, to jsem zazila ted - se u me rovna zoufalstvi a tudiz toho chlapa neumim brat jako rovnocenneho. Urcite sobectvi je zadouci. Lidi, co mysli vic na sebe, jsou zkratka vic sexy, plati to u muzu i u zen. Ale zase to sobectvi musi byt vyvazene necim jinym, jinymi kladnymi vlastnostmi…jen o sobce samotneho, by taky nikdo nestal.

• Citovat
  • Upravit
106439
5.3.23 00:45
@Cimada píše:
Mínila jsem tím to, že žádný další chlap už pro mě nemá tu důležitost jako můj exmanžel, otec dítěte a někdo, koho jsem znala od 18 a s ním budovala, a byli jsme relativně ve shodě.
Když jsem poznávala další chlapy, poznala jsem, že mi jejich povaha nevyhovuje a neměla jsem sebemenší problém s nimi vztah ukončit. Se současným partnerem je to 1:1, jsem s ním roky, vyhovujeme si (v rámci možností), ale kdyby jezdil za jinou ženskou, asi by mi to bylo jedno. Hlavně, když neomezuje on mě. :)
Rozumím ,proto píšu ,že mně mnohem více sejmul ten vztah po rozvodu ,který jsem si malovala už napořád …než rozvod s otcem děti …ty už byly naštěstí dospělé
@Sonarka píše:
No ja to myslela spis tak, ze kdyz jsem s nekym, s kym to nema budoucnost, neb je treba zenaty, ale ja ho miluju, tak ze rozum vi davno, ze to nema smysl, jen srdci trva, nez ta informace dorazi i k nemu :mrgreen: :zed: :andel: A i tak rozum nekdy prohraje :mrgreen: :roll: To je zivot…

Stejně to je u těch rozchodu, než ti naplno dojde, že už není žádná cesta a nic nejde vrátit zpět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23997
5.3.23 01:11
@Venetia píše:
Stejně to je u těch rozchodu, než ti naplno dojde, že už není žádná cesta a nic nejde vrátit zpět

Ja teda cim jsem starsi, tak mi to dochazi naplno velmi rychle. Kolikrat me ti chlapi vubec nestihaj. Ted jsem jednoho odstrihla tak rychle, ze mi volalo nekolik spolecnych znamych, ze ho takhle vubec neznaj, ze je vzteklej v praci, chodi jak telo bez duse, at si ho odblokuju, ze si to mame vyrikat. Ale ja jakmile se seknu, palim okamzite mosty. Neni cas ztracet cas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
wo2
2128
5.3.23 07:43
@Sonarka píše:
To je pravda…plus u me dela hodne treba i to, kdyz se chlap ze me nepoprdi…naopak prehnana snaha a naklonnost, to jsem zazila ted - se u me rovna zoufalstvi a tudiz toho chlapa neumim brat jako rovnocenneho. Urcite sobectvi je zadouci. Lidi, co mysli vic na sebe, jsou zkratka vic sexy, plati to u muzu i u zen. Ale zase to sobectvi musi byt vyvazene necim jinym, jinymi kladnymi vlastnostmi…jen o sobce samotneho, by taky nikdo nestal.

Zajimavy post.
Jak vypada ve tvem pripade prehnana snaha a naklonnost? Co te odradilo a jak se choval, kdyz te to donuti vyhodnotit, ze se z tebe „poprdi“ a tim padem je pro tebe nerovnocennym? Ja rozumim a proto bych rad detailnejsi rozbor ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
5.3.23 08:27
@wo2 píše:
Zajimavy post.
Jak vypada ve tvem pripade prehnana snaha a naklonnost? Co te odradilo a jak se choval, kdyz te to donuti vyhodnotit, ze se z tebe „poprdi“ a tim padem je pro tebe nerovnocennym? Ja rozumim a proto bych rad detailnejsi rozbor ;)
Člověk to hlavně vycítí a mně pak i vadí, jak na mě dotyčnej kouká, jak na svatej obrázek, co řeknu, je svaté, kdykoliv budu chtít, tak se uvidíme, vše mi podřídí… Tenhle třeba konkrétně mě vytáčel, jak mi od rána do večera psal, jak jsem super a skvělá a jak by mě neustále jen líbal a jak budu od něj hýčkaná a že to, že jsem skvělá, budu slyšet pořád, ať si zvykám 8o :roll: Nevím, zda to byla nějaká taktika… Ale pokud ano, tak pěkně blbá :lol: Nemam nic proti lichotkám a pozornosti, ale všeho s mírou… A když pak ten chlap nemele nic jiného, než pořád jen tyhle sladký kecy, tak si člověk říká, jestli má v hlavě taky něco jiného.. Nebo je to jen chodící zamilovaný hormon :think: Přišlo mi to až jako takové podlézavé chování. Že já byla kolikrát i vysloveně chladná a nepříjemná a on stejně pořád sladkej a samá chvála :roll: Že jsem byla středobodem jeho vesmíru, nic jiného ho nezajímalo 8o Nikdy třeba ani nemluvil o svých dětech, o práci jen málo, pořád jen řešil mě a kdy se uvidíme :zed: :pocitac:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky