Jsem milenka, máte zkušenosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
wo2
2128
5.3.23 08:53

@Sonarka tak to chápu, díky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3314
5.3.23 09:26
@Sonarka píše:
Je smutne, ze o tyhle muze, se zeny casto i perou a pak jsou tu hodni, verni, co by radi vazny vztah a o takoveho zadna nezavadi :think: Nekde se stala chyba…taky si nekdy rikam, proc miluju toho sveho lhare a chlapy, co by me na rukou nosili, odhanim :cert: :zed: :think: Svet je na hlavu postavenej, jako zenska logika :D :jazyk:

Za mě je to dáno hlavně darem řeči, ( hodně lhaní, hodně kamarádů, radost ze života, koníčky… ), vzhledem a přitažlivostí. Je to taková manipulace, kterou některé ženy mají rády. Nechají se takto využívat, protože přece on může jít za jinou, ale vrací se ke mně.

Mám takového kamaráda a dost jsem od něho pochytil. Pochopil jsem, že některé ženy si neváží samy sebe a mají rády ten adrenalin, protože normální život je nuda. On je potom ten sex o dost lepší.

Života bychom si měli užívat. Jen někdo k tomu potřebuje dalšího v týmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18149
5.3.23 09:34
@LukeR1 píše:
Za mě je to dáno hlavně darem řeči, ( hodně lhaní, hodně kamarádů, radost ze života, koníčky… ), vzhledem a přitažlivostí. Je to taková manipulace, kterou některé ženy mají rády. Nechají se takto využívat, protože přece on může jít za jinou, ale vrací se ke mně.

Mám takového kamaráda a dost jsem od něho pochytil. Pochopil jsem, že některé ženy si neváží samy sebe a mají rády ten adrenalin, protože normální život je nuda. On je potom ten sex o dost lepší.

Života bychom si měli užívat. Jen někdo k tomu potřebuje dalšího v týmu.

Ale naopak to platí taky. Chlapi taky mají radši aktivní nezávislou ženskou u které je pořád tak trochu riziko, že když nebude mít jeho, bude mít jiného, než věrnou a oddanou, co na něm visí a na jiného se ani nepodívá.
Znamená to taky, že ten chlap si sebe neváží?

Příspěvek upraven 05.03.23 v 09:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23997
5.3.23 09:34

@Sonarka
I v tomhle pripade plati, ze kdyz dva delaji totez neni to totez. Kdyz se ti ten chlap od zacatku fyzicky libi, pritahuje te, tak ti nevadi, ze te kolikrat az spamuje a posila kazdou blbost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18149
5.3.23 09:36
@Arturie píše:
@Sonarka
I v tomhle pripade plati, ze kdyz dva delaji totez neni to totez. Kdyz se ti ten chlap od zacatku fyzicky libi, pritahuje te, tak ti nevadi, ze te kolikrat az spamuje a posila kazdou blbost.

To si myslím taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3314
5.3.23 09:41
@bigl píše:
Ale naopak to platí taky. Chlapi taky mají radši aktivní nezávislou ženskou u které je pořád tak trochu riziko, že když nebude mít jeho, bude mít jiného, než věrnou a oddanou, co na něm visí a na jiného se ani nepodívá.
Znamená to taky, že ten chlap si sebe neváží?Příspěvek upraven 05.03.23 v 09:35

To je právě ta energie, kdy víme, že ji nemáme jistou. Jistota totiž zabíjí vášeň. Pro mého kamaráda je to hlavně zábava a také si myslím, že si sám sebe neváží. Až přijde den, kdy se mu nepostaví, tak bude zle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
5.3.23 09:43
@Arturie píše:
@Sonarka

No přesně. Tyhle bláboly, jak láká nedostupnost jsou leda k smíchu. Když jsem z nějaké ženské paf a ona ze mě taky, je to pro mě o to víc sexy, a ne že bych si ji nevážil.

• Citovat
  • Upravit
23997
5.3.23 09:46
@LukeR1 píše:
To je právě ta energie, kdy víme, že ji nemáme jistou. Jistota totiž zabíjí vášeň. Pro mého kamaráda je to hlavně zábava a také si myslím, že si sám sebe neváží. Až přijde den, kdy se mu nepostaví, tak bude zle.

No, hele, ale temhle stoji do 70. Bez prasku. Ale musi tak po roce obmenovat. Ten haremek. A mit dost prachu, aby nemusel shukat vrstevnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106439
5.3.23 09:51
@Arturie píše:
Ja teda cim jsem starsi, tak mi to dochazi naplno velmi rychle. Kolikrat me ti chlapi vubec nestihaj. Ted jsem jednoho odstrihla tak rychle, ze mi volalo nekolik spolecnych znamych, ze ho takhle vubec neznaj, ze je vzteklej v praci, chodi jak telo bez duse, at si ho odblokuju, ze si to mame vyrikat. Ale ja jakmile se seknu, palim okamzite mosty. Neni cas ztracet cas.

Tohle ja neumím , většinou se to rozpadne nějak samo , pokud je zájem na me strane ,tak skoncovat neumím , i když vim , ze je to k ničemu .

@Sonarka píše: Člověk to hlavně vycítí a mně pak i vadí, jak na mě dotyčnej kouká, jak na svatej obrázek, co řeknu, je svaté, kdykoliv budu chtít, tak se uvidíme, vše mi podřídí… Tenhle třeba konkrétně mě vytáčel, jak mi od rána do večera psal, jak jsem super a skvělá a jak by mě neustále jen líbal a jak budu od něj hýčkaná a že to, že jsem skvělá, budu slyšet pořád, ať si zvykám 8o :roll: Nevím, zda to byla nějaká taktika… Ale pokud ano, tak pěkně blbá :lol: Nemam nic proti lichotkám a pozornosti, ale všeho s mírou… A když pak ten chlap nemele nic jiného, než pořád jen tyhle sladký kecy, tak si člověk říká, jestli má v hlavě taky něco jiného.. Nebo je to jen chodící zamilovaný hormon :think: Přišlo mi to až jako takové podlézavé chování. Že já byla kolikrát i vysloveně chladná a nepříjemná a on stejně pořád sladkej a samá chvála :roll: Že jsem byla středobodem jeho vesmíru, nic jiného ho nezajímalo 8o Nikdy třeba ani nemluvil o svých dětech, o práci jen málo, pořád jen řešil mě a kdy se uvidíme :zed: :pocitac:

neco podobného jsem zažila jednou a podle mne to není o zamilovanosti, ale o nějakém psychické problému…rychle pryč

Na druhou stranu většina chlapu mluví jen o sobe, o protějšek se moc nezajímají…najit ten zlaty stres je tezke

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106439
5.3.23 09:54
@Kutil Tom píše:
No přesně. Tyhle bláboly, jak láká nedostupnost jsou leda k smíchu. Když jsem z nějaké ženské paf a ona ze mě taky, je to pro mě o to víc sexy, a ne že bych si ji nevážil.

jenže ty jsi o dost jiny než většina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3314
5.3.23 09:55
@Arturie píše:
No, hele, ale temhle stoji do 70. Bez prasku. Ale musi tak po roce obmenovat. Ten haremek. A mit dost prachu, aby nemusel shukat vrstevnice.

S tím souhlasím. Teď si ale představ, že mám kolegy záletníka a i přes to vše mu už bez prášků nestojí a začali deprese. Tihle chlapi, když jim přestane fungovat, tak budou dost trpět. Neumění už svůj život žít jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
5.3.23 10:04
@Arturie píše:
@Sonarka

To jsem nikdy u těch, co mě přitahovali, nezažila… Psali to ano, ale nikdy mě zprávami nezahlcovali, ani nebyli jinak podlézaví. To jak chlap začne dělat, vím, že se mi rychle zprotiví. Tenhle poslední byl fakt extrem. A třeba mě i hrozně rozčiluje, že když viděl, že mám zprávu přečtenou a hned neodpovím, tak psal další… :zed: Chápala bych, kdybych neodpověděla X hodin, že se zeptá, co se děje, ale po pár minutách :roll: Mě tohle hrozně deptá. Je fajn, když se v tomhle najdou kompatibilní.

• Citovat
  • Upravit
286
5.3.23 10:06
@Sonarka píše: Člověk to hlavně vycítí a mně pak i vadí, jak na mě dotyčnej kouká, jak na svatej obrázek, co řeknu, je svaté, kdykoliv budu chtít, tak se uvidíme, vše mi podřídí… Tenhle třeba konkrétně mě vytáčel, jak mi od rána do večera psal, jak jsem super a skvělá a jak by mě neustále jen líbal a jak budu od něj hýčkaná a že to, že jsem skvělá, budu slyšet pořád, ať si zvykám 8o :roll: Nevím, zda to byla nějaká taktika… Ale pokud ano, tak pěkně blbá :lol: Nemam nic proti lichotkám a pozornosti, ale všeho s mírou… A když pak ten chlap nemele nic jiného, než pořád jen tyhle sladký kecy, tak si člověk říká, jestli má v hlavě taky něco jiného.. Nebo je to jen chodící zamilovaný hormon :think: Přišlo mi to až jako takové podlézavé chování. Že já byla kolikrát i vysloveně chladná a nepříjemná a on stejně pořád sladkej a samá chvála :roll: Že jsem byla středobodem jeho vesmíru, nic jiného ho nezajímalo 8o Nikdy třeba ani nemluvil o svých dětech, o práci jen málo, pořád jen řešil mě a kdy se uvidíme :zed: :pocitac:

Tohle by bylo na mě taky moc. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
5.3.23 10:09
@Venetia píše:
neco podobného jsem zažila jednou a podle mne to není o zamilovanosti, ale o nějakém psychické problému…rychle pryčNa druhou stranu většina chlapu mluví jen o sobe, o protějšek se moc nezajímají…najit ten zlaty stres je tezke

Jenže on nemluvil ani o sobě, veškerou pozornost soustředil jen na mě a na to, co by se mnou chtěl dělat :lol: :roll: A občas je taková zpráva samozřejmě fajn.. Ale ve všem musí být ta správná míra a ne to do někoho hustit od rána do večera… A taky myslím, že tenhle byl trochu jinej, až narušenej.. Nebo možná až tak zoufalej.. :think:

• Citovat
  • Upravit
23997
5.3.23 10:13
@LukeR1 píše:
S tím souhlasím. Teď si ale představ, že mám kolegy záletníka a i přes to vše mu už bez prášků nestojí a začali deprese. Tihle chlapi, když jim přestane fungovat, tak budou dost trpět. Neumění už svůj život žít jinak.

Znam to velmi dobre. Ono to neni lehke ani pro tu milenku, ze uz mu nemuze dat to, co on potrebuje. Ten novy vzruch. Ale nam se to treba ted podarilo pretavit v urcite pratelstvi s vyhodami. Spat uz spolu nebudeme, ale jeste vcera mi starostlive volal, at mam s sebou rousku, ze ji chtej v autobusech a taxikach. At mam batuzek, ktery jde narvat v letadle pod sedacku, abych neplatila zbytecne 55 euro. A letime (s mym synem) samozrejme zadarmo do jeho nemovitosti. Myslim, ze i ten zaletnik si kvalitni byvale milenky ve svym zivote necha. To mu muze pomoct z ty deprese. A smirit se s viagrou, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí