Jsem milenka, máte zkušenosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
42504
19.2.23 20:18
@ontarova.stara píše:
Dle tvych diskuzi je tvemu nejmladsimu max rok a pul. Prosim te, vy dva si fakt nemate co vycitat, vyprcavat si s milencem/milenkou, kdyz doma mate kojence, to je fakt k zbliti. Toho bys mela litovat.
Vy fakt nejste normalni.

Teď jsem to chtěla napsat 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
19.2.23 20:19
@tess50 píše:
Tak jasně. Původní záměr byl jenom sex. Nějak se nám to vymklo :nevim: :mrgreen: Nemám alergii ;) ale to by musela být matrace každá ženská včetně manželek. Každá manželka někdy „podrží“ i když se jí vůbec nechce, co si budem… V tomhle zase ma ta milenka výhodu. Fakt nemusí. My chceme oba a pořád :mrgreen:
Ale tak jsme do toho šli oba čelem, že jsme si hned řekli co a jak. Holt je to jinak, no.

U vas je to celkem dost jina situace. Ty respektujes jeho rodinu i to, ze tu zenu v posledni tretine/ctvrtine zivota neopusti. Ze se nemate nejspis rady a nepozdravujete se, da se cekat. Na druhou stranu mi prijdes jako rozumna (vsak uz jsme se bavily vicekrat), ktera nema tendence tu stavajici manzelku ponizovat, delat z ni extrem a jit ji po krku. Uprimne sama nevim, co bych ve veku, kdy je neco vybudovano a deti z baraku, delala. Jako jo, nejspis bych se svou povahou byla ta hrda, ale ja nejsem zavisla na pripadnem deleni majetku, ze.

• Citovat
  • Upravit
8558
19.2.23 20:24
@mokkk píše:
Jo, já to chápu. A nejsem ničí milenka. Přesto mi z takové ženské není úplně dobře. Přijde mi bezcitná, nebo nevím, jak to nazvat. Bezcharakterní? Mně někdo naštvat, odejdu třeba do azyláku. Mám svou hrdost.

Jen jestli Ti správně rozumím, je Ti špatně z podvedené manželky, která nadále udržuje domácnost a děckám aspoň zdání rodiny? Ona je ta špatná, zavrženíhodná?
Tak jestli ano, připomínám, že jednak je málokdy něco vyloženě černobílé.
A zadruhé, nezlob se, ale proč by měla podváděná manželka s dětmi odcházet z vybudovaného bytu nebo domu někam do azyláku? :-) :-) Změnily (možná zhoršily) by se jí podmínky např. s cestou do práce, děckám změna školy…
To by mě ani nenapadlo, když chlap potřebuje strkat do jiné, abych já všechno dosavadní vybudované měnila. :jazyk: :D Naopak, ať se situaci hezky přizpůsobí milenka. Ať čeká na jeho volný čas, zbytek financí atd. :-)
A když jsi tak hrdá, už máš teda vyhlídnutý nějaký nejbližší azylák? Ptám se jen proto, že nevěra potká během života skoro všechny, tak jestli jsi na tu hrdou variantu připravená. :think: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
19.2.23 20:25
@tess50 píše:
Tak jasně. Původní záměr byl jenom sex. Nějak se nám to vymklo :nevim: :mrgreen: Nemám alergii ;) ale to by musela být matrace každá ženská včetně manželek. Každá manželka někdy „podrží“ i když se jí vůbec nechce, co si budem… V tomhle zase ma ta milenka výhodu. Fakt nemusí. My chceme oba a pořád :mrgreen:
Ale tak jsme do toho šli oba čelem, že jsme si hned řekli co a jak. Holt je to jinak, no.

Však jsem psala, že Ti rozumím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15165
19.2.23 20:25

Takže jsi na rodicaku, jedine co děláš je že klopis děti. A když máš pár měsíců po porodu tak vy. prcavas s milencem. Fuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
19.2.23 20:26
@Anonymní píše:
@ontarova.stara ano pospisila… ale určitě toho nelituji, já po dětech toužila

Píšeš, že jsi rok jeho milenka, tvému třetímu dítěti tedy v tu dobu bylo půl roku, jeho žena byla těhotná, když má roční dítě. Ohromné. Vy jste fakt ujetí, snad se o děti dobře staráš, akorát to nejmladší Tě teď potřebuje nejvíc a ty vyš. ukáváš s k. revníkem. Fakt ujetí.

• Citovat
  • Upravit
18149
19.2.23 20:37
@ontarova.stara píše:
U vas je to celkem dost jina situace. Ty respektujes jeho rodinu i to, ze tu zenu v posledni tretine/ctvrtine zivota neopusti. Ze se nemate nejspis rady a nepozdravujete se, da se cekat. Na druhou stranu mi prijdes jako rozumna (vsak uz jsme se bavily vicekrat), ktera nema tendence tu stavajici manzelku ponizovat, delat z ni extrem a jit ji po krku. Uprimne sama nevim, co bych ve veku, kdy je neco vybudovano a deti z baraku, delala. Jako jo, nejspis bych se svou povahou byla ta hrda, ale ja nejsem zavisla na pripadnem deleni majetku, ze.

Tam je to podle mě pak o tom, co k tomu chlapovi cítíš. Jestli ho miluješ a ta nevěra ti ubližuje psychicky, tak je nejlepší jít do pr.de..le, i když to je asi hodně těžké, odejít. Když už ho až tak nemiluješ a důležitější jsou ty benefity, jako třeba majetky, ale i racionální úvahy, že na ostatních věcech se shodnete a děti a vnoučata a bla bla, tak možná i tu jeho nevěru přestaneš řešit a zůstaneš z čistě pragmatických důvodů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
19.2.23 20:39
@bigl píše:
Tam je to podle mě pak o tom, co k tomu chlapovi cítíš. Jestli ho miluješ a ta nevěra ti ubližuje psychicky, tak je nejlepší jít do pr.de..le, i když to je asi hodně těžké, odejít. Když už ho až tak nemiluješ a důležitější jsou ty benefity, jako třeba majetky, ale i racionální úvahy, že na ostatních věcech se shodnete a děti a vnoučata a bla bla, tak možná i tu jeho nevěru přestaneš řešit a zůstaneš z čistě pragmatických důvodů.

A nebo je ti treba sedesat a reknes si, ze si zivot zaridis pohodove i bez nej. Respektive vedle nej. Neodsuzuji.

• Citovat
  • Upravit
18149
19.2.23 20:46
@ontarova.stara píše:
A nebo je ti treba sedesat a reknes si, ze si zivot zaridis pohodove i bez nej. Respektive vedle nej. Neodsuzuji.

Taky neodsuzuji. Akorát mám, vlastně, měla jsem 2 kolegyně, co mezi padesátkou a šedesátkou v průběhu 5-ti let takto umřely na rakovinu. Obě atraktivní a zdravé ženské, chlapi ve vysokých pozicích a dlouhodobě nevěrní. Ony obě věděly a tolerovaly. Podle mě klasická psychosomatika. Že to zatlačíš jakože pohoda a život na vysoké noze, ale vnitřně tě to rozežere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.2.23 20:53
@karkarka píše:
Jsi normalni? Jsi jen laciná matrace. On vybírá jmena pro děti jo? Takže byste k těm 5 co už máte klopili další?

To jsi myslím taky

• Citovat
  • Upravit
59396
19.2.23 20:55
@Anonymní píše:
Je o 15 let starší… jeho druhé dítě oslavilo nedávno první narozeniny…
To je to co si nechci přiznat.. že me má jen na zábavu..

8o a to Tě nevadí že začal manželku podvádět sotva porodila? Takového fakt chceš? ten od ní určitě brzo odejde :mrgreen: A dočítám že ty máš 3 děti, tak to je pro něj určitě motivace odcházet od vlastních :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
19.2.23 20:58
@Anonymní píše:
@Cimada kámoška schválně otěhotněla s milencem.. jsou nakonec spolu..

Moje známá taky. Jsou sice spolu, ale on ji podvádí. Moc to nevyhrála. Ale jsou v tom peníze, takže je spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
19.2.23 21:02
@bigl píše:
Taky neodsuzuji. Akorát mám, vlastně, měla jsem 2 kolegyně, co mezi padesátkou a šedesátkou v průběhu 5-ti let takto umřely na rakovinu. Obě atraktivní a zdravé ženské, chlapi ve vysokých pozicích a dlouhodobě nevěrní. Ony obě věděly a tolerovaly. Podle mě klasická psychosomatika. Že to zatlačíš jakože pohoda a život na vysoké noze, ale vnitřně tě to rozežere.

Hm, tyto úvahy o souvislostech už jsem taky slyšela, ale pořád tomu nějak nejsem schopná naplno věřit. :think: Nedávno mi na rakovinu zemřela šťastně vdaná kamarádka, ještě jí nebylo 50. A ta se teda uměla radovat ze života. Nevím, moje babička, vdova, život nic moc, zemřela v 82 letech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
19.2.23 21:05
@ontarova.stara píše:

Přesně. Myslím, že hrdě něco měnit někdy po 55 už je bl.bost. Pokud je to doma snesitelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18149
19.2.23 21:06
@Cimada píše:
Hm, tyto úvahy o souvislostech už jsem taky slyšela, ale pořád tomu nějak nejsem schopná naplno věřit. :think: Nedávno mi na rakovinu zemřela šťastně vdaná kamarádka, ještě jí nebylo 50. A ta se teda uměla radovat ze života. Nevím, moje babička, vdova, život nic moc, zemřela v 82 letech.

Tak souviset to nemusí. Jen že to byla taková shoda náhod. Já osobně věřím na psychosomatiku hrozně moc. Že zdravotní stav je odraz toho psychického. Ne vždy, ale dost často.
A co jsem o tom četla nebo slyšela, tak největší problém jsou ty zatlačované vleklé problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí