Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ontarova.stara píše:
Takze vzhledem k tomu, ze nemela potrebu patrat a zjistovat to, chova se doma minimalne standardne. Spise i lepe, takze bych ty reci o problemech brala s rezervou. Jakakoliv zenska, ktera by byla takhle konfrontovana, by se minimalne zajimala. Pokud ona ne, maji doma tezkou pohodu.
No a pokud se on doma nepřiznal na jeji přímý dotaz, pak…klasika. Ani anonym nezvrátí to, ze neodejde, bohužel.
@Anonymní píše:
@ontarova.stara u spousty těch hovorů jsem byla..
Otěhotni s ním, on potom bude určitě s tebou a celý šťastný. ![]()
@Anonymní píše:
@ontarova.stara u spousty těch hovorů jsem byla..
A co to zmenilo nebo meni na faktu, ze s tim rok nic nedela a do vztahu se vsim vsudy s tebou se nehrne? Tohle bude ten typ, ktery sam neodejde a manzelka to take rozriznout nechce.
@tess50 já se snažím tak nějak předstírat, že jsem v pohodě… jo obcas mi to udeje a davam
mu to sežrat že jsem ta druhá.. na druhou stranu pak vidím, jak se snaží, jak si vymýšlí práci, jak je starostlivej a pečuje o mě..hraje si s mými dětmi…
@tess50 píše:
Hmmm, asi takhle. Já jsem milenka dva roky. Teď jedeme tak nějak v pohodě, s menšími psycho výkyvy na všech trech stranách. Nepočítej, že k tobě odejde. Procti si tady diskuze. Taky jsem tu nějaké měla a dost mi to pomohlo utridit si názory. Jsme tedy starší, malé děti v tom nejsou, ale zato vnoučata ano. Neberu vážně zdejší řeči o matrackach a podobně. Každý si to udělá jak mu to bude vyhovovat. Ale musíš si dát do pořádku nervy, říct si, co očekávas a nechtit nemožné. A sílou ničeho nedosáhnes. Čím víc budeš prudit, tím víc se bude muset věnovat vynervene manželce a ty mu budeš brnkat na nervy. U milenky hledá klid, sex, úsměv, kafíčko, pohodu. Hysterii může mít doma.
Jde vidět, že chápeš roli milenky. Klobouk dolů ![]()
Stejně mě vrtá hlavou, zda máte nějaké svědomí? Chtít odtáhnout chlapa od rodiny, začít si se ženatým. Hnus. Něco jiného je když jim to doma naklape a rozvedou se, nebo ho ta jeho týrá, ale jinak? Hnus velebnosti.
@Anonymní píše:
@tess50 já se snažím tak nějak předstírat, že jsem v pohodě… jo obcas mi to udeje a davammu to sežrat že jsem ta druhá.. na druhou stranu pak vidím, jak se snaží, jak si vymýšlí práci, jak je starostlivej a pečuje o mě..hraje si s mými dětmi…
Tak to je úplně mimo, že děláš dětem v hlavě bordel a on chodí za tvými dětmi. Myslím, že oba jste trochu jednodušší.
@Anonymní píše:
@Russet jeho ženě přišla před pár měsíci zpráva od mého ex kde psal že ji podvádí napsal ji tam i moje jméno. Ona se jen zeptala, udělal by si to? On samozřejmě odpověděl že ne a toť vše…
Jestli chceš spát se lhavým čunětem, tak spi dál a modli se, abys neotěhotněla. To by byla teprve bžunda.
@Russet píše:
Jestli chceš spát se lhavým čunětem, tak spi dál a modli se, abys neotěhotněla. To by byla teprve bžunda.
Ona by to brala jako šanci, že s ní konečně bude.
@Anonymní píše:
@tess50 já se snažím tak nějak předstírat, že jsem v pohodě… jo obcas mi to udeje a davammu to sežrat že jsem ta druhá.. na druhou stranu pak vidím, jak se snaží, jak si vymýšlí práci, jak je starostlivej a pečuje o mě..hraje si s mými dětmi…
Omyl. Druhá jsi ty. A je humus do toho tahat o tvoje děti.
@Klopotkova píše:
Ona by to brala jako šanci, že s ní konečně bude.
Možná by pomohlo, kdyby pozvala paní milencovou k nim domu návštěvu a znásilnila ji po drahém šáňu a sušenkách. Poraď jí to.
Příspěvek upraven 19.02.23 v 18:06
@Klopotkova píše:
Tak to je úplně mimo, že děláš dětem v hlavě bordel a on chodí za tvými dětmi. Myslím, že oba jste trochu jednodušší.
Souhlasim, delat detem v hlave bordel milencem je nerozum. Jim to ublizi, kdyz jim po tatovi zmizi ze zivota dalsi clovek.
@Russet píše:??? Přepokládám, že zakladatelka není bisexuální, ani žádný násilník. Proč píšeš takové vblbiny?
Možná by pomohlo, kdyby pozvala paní milencovou k nim domu návštěvu a znásilnila ji po drahém šáňu a sušenkách. Poraď jí to.Příspěvek upraven 19.02.23 v 18:06
@Klopotkova píše: ??? Přepokládám, že zakladatelka není bisexuální, ani žádný násilník. Proč píšeš takové vblbiny?
Nastavuju zrcadlo.