Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
I vgtahys velkým věkovým rozdilem jsou funkční…
Ty nemáš vztah. Ty jsi matračka ženatého.
@Anonymní píše:
Jsem už téměř rok milenka… ne že bych na to byla úplně pyšná, ale s tím mužem mi je dobře. Vede takový řeči typu, když od ní jednou odejdu, jmena pro děti… prý teď odejít nemůže kvůli dětem… chvíli jsem. v pohodě, chvíli na mě. jde splin a jsem neskutečně nastana… mám chuť jinto napsat.. takhle napsal ji to můj expartner ale ona tomu nevěří.. Jsme spolu celkem často.. nicméně spí s námi oběma a tk.tdda jako 😡 😡 😡 😡 😡
Nechci o něj prijit, miluji ho, prý i on mě…
Kdo jste taky dámy byla milenka? Jak se vás milovaný rozhodl? Zůstal se ženou přesto že nemají top stav kvůli dětem, nebo jste pak zustala vy na ocet? Mám chuť mu dát nůž na krk.. ja se proste potrebovala vypsat
Pokud teď neodejde k tobe, jakože asi ne, tak za rok z toho budes psychicky na dně, když už teď ti pozice milenky vadí. Přeji ti, abys našla sílu to sama ukončit, ale bude to těžké.
@Anonymní píše:
Jsem už téměř rok milenka… ne že bych na to byla úplně pyšná, ale s tím mužem mi je dobře. Vede takový řeči typu, když od ní jednou odejdu, jmena pro děti… prý teď odejít nemůže kvůli dětem… chvíli jsem. v pohodě, chvíli na mě. jde splin a jsem neskutečně nastana… mám chuť jinto napsat.. takhle napsal ji to můj expartner ale ona tomu nevěří.. Jsme spolu celkem často.. nicméně spí s námi oběma a tk.tdda jako 😡 😡 😡 😡 😡
Kdo jste taky dámy byla milenka? Jak se vás milovaný rozhodl? Zůstal se ženou přesto že nemají top stav kvůli dětem, nebo jste pak zustala vy na ocet? Mám chuť mu dát nůž na krk.. ja se proste potrebovala vypsat
Užívej si toho, co je teď a nic od něj neočekávej, on se nerozvede, četla jsem i další tvoje příspěvky, má roční dítě, prostě nerozvede, Užívej si toho, ono to jednou skončí, člověk by si měl užívat, vždyť jsou etapy, kdy ten život za nic nestojí, pokud je Ti teď dobře, tak si toho važ a neřeš jeho nějaký odchod od ženy, který je jen utopie.
Hlavně jí nic nepiš. Ty ho prostě chceš urvat pro sebe, ale neurveš.
Příspěvek upraven 19.02.23 v 17:46
@Anonymní píše:
Je o 15 let starší… jeho druhé dítě oslavilo nedávno první narozeniny…
To je to co si nechci přiznat.. že me má jen na zábavu..
Samozřejmě Tě má pro zábavu, protože jeho paní se asi do sexu moc nechce. Je to bohužel dost běžné. A i kdyby náhodou uvažoval vážně o odchodu od manželky, tak se ptej sama sebe, proč s ní má dítě, proč s ní spává, co by to jeho tak malé dítě případně znamenalo pro Tebe jako macechu. Úplně normálně Tě využívá.
My ale řekněte.. ty jeho přišla zpráva od mého ex, ona tomu stejně nevěří..
@Anonymní píše:
Nerozumím řeči tvého kmene…
@Anonymní píše:
Taky jsem milenka, ale muj ma deti uz z baraku. Nidky v zivote by me nenapadlo psat jeho manzelce… a jak mu das nuz na krk, nejspis se s tebou rozejde…
A teda jako promin, ale rocni dite a jste spolu rok, tak to je na
…, ac jsem sama milenka.
@Anonymní píše:
A tak veri neveri, ma doma dve deti, jedno rocni. Treba je proste jen chytra a pripravuje si pudu pro snazsi odchod, az budou deti vetsi a bude sobestacna. Navic asi tusi, ze k zenske se tremi detmi se nepozene. To by si moc nepomohl. Neco jineho je milenecky pomer a kazdodenni zivot s tremi cizimi detmi na krku.
@Russet jeho ženě přišla před pár měsíci zpráva od mého ex kde psal že ji podvádí napsal ji tam i moje jméno. Ona se jen zeptala, udělal by si to? On samozřejmě odpověděl že ne a toť vše…
Ty opravdu naivně věříš, že s tebou zůstane?
Má tě jen pro zábavu a čau. Zachovej svoji hrdost a jestli ani po dalších měsících nebude změna, odejdi od něj. Ten chlap i kdyby s tebou byl, tak ty budeš pak v tej roli ženy, a on bude mít milenku. Karma zdarma ![]()
@Anonymní píše:
Taky jsem milenka, ale muj ma deti uz z baraku. Nidky v zivote by me nenapadlo psat jeho manzelce… a jak mu das nuz na krk, nejspis se s tebou rozejde…
A teda jako promin, ale rocni dite a jste spolu rok, tak to je na…, ac jsem sama milenka.
A plánuje se rozvést?
@Anonymní píše:
@Russet jeho ženě přišla před pár měsíci zpráva od mého ex kde psal že ji podvádí napsal ji tam i moje jméno. Ona se jen zeptala, udělal by si to? On samozřejmě odpověděl že ne a toť vše…
Takze vzhledem k tomu, ze nemela potrebu patrat a zjistovat to, chova se doma minimalne standardne. Spise i lepe, takze bych ty reci o problemech brala s rezervou. Jakakoliv zenska, ktera by byla takhle konfrontovana, by se minimalne zajimala. Pokud ona ne, maji doma tezkou pohodu.
@ontarova.stara hlavně mu tu zprávu ukázala.. prý nemají klasicky zdraví vztah… po tě zprávě ho více akorát kontrolovala pp telefonu..
@Anonymní píše:
A plánuje se rozvést?
Proč by se milenci měli plánovat rozvést? Měla jsem nejednoho ženatého milence, ale takové blbosti jsem po žádným nechtěla.
@Anonymní píše:
@ontarova.stara hlavně mu tu zprávu ukázala.. prý nemají klasicky zdraví vztah… po tě zprávě ho více akorát kontrolovala pp telefonu..
A predpokladas, ze on te informuje objektivne?