Jsem milenka, máte zkušenosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
19.2.23 18:38

@ontarova.stara ona existenční problémy nemá… rodičák a jako druhý příjem si dost slušně privydelava na fleru.. ex ji to napsal jako pomstu.. ovšem ona mu neuverila..

• Citovat
  • Upravit
6794
19.2.23 18:39

Kdyby se chtel rozvest, uz to udela.
Muj ex podal navrh do tri mesicu. Ale nebylo to primarne kvuli mne, ja jsem spis byla ta pomyslna podledni kapka.
Uz si te zahackoval, ted uz nemusi delat nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
19.2.23 18:39
@Anonymní píše:
Já dnes přišla na nevěru mému muži… Přemýšlím, co slušného napsat. Asi nic. Jen ti řeknu, že to fakt hrozně bolí… Hrozně.
:hug:
  • Citovat
  • Upravit
40428
19.2.23 18:40
@Anonymní píše:
My ale řekněte.. ty jeho přišla zpráva od mého ex, ona tomu stejně nevěří..

A proč s ním chceš být pořád?

Bude po zábavě, vždyt máte dohromady pět dětí a on ještě vymýšlí další jména :lol:

Jako mít pak na víkend pět děcek a ještě pak další společné, tak se pomátnu, to je strašná představa, jen uvařit a vyprat a bude se to rvát mezi sebou, to opravdu toto chceš? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
@Anonymní píše:
@ontarova.stara ona existenční problémy nemá… rodičák a jako druhý příjem si dost slušně privydelava na fleru.. ex ji to napsal jako pomstu.. ovšem ona mu neuverila..

Anebo to vi a pripravuje si pudu. Nejde jen o penize, ale i o peci o ty dve male deti.

• Citovat
  • Upravit
8558
@Anonymní píše:
My ale řekněte.. ty jeho přišla zpráva od mého ex, ona tomu stejně nevěří…@mokkk píše:
Poslední dobou narážím na ženské, které moc dobře VÍ, jak se věci mají, ale odmítají to řešit, protože si rychle sečtou, že je pro ně výhodnější setrvat. Je mi z nich trochu špatně. Ale abys věděla, co za tím může být.

Děvčata, pochopte, že největším trestem pro dychtivou milenku je to, že manželka rozvod nepodá. A záletný chlap to udělá opravdu málokdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
19.2.23 18:41
@Anonymní píše:
Já dnes přišla na nevěru mému muži… Přemýšlím, co slušného napsat. Asi nic. Jen ti řeknu, že to fakt hrozně bolí… Hrozně.
:hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.2.23 18:44

@ontarova.stara tu péči ona nezvlada

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.2.23 18:49

@free333 protože tam jsou city..

• Citovat
  • Upravit
ontarova.stara
19.2.23 18:50
@Anonymní píše:

Mas to samozrejme zprostredkovane od nej. To je nejspis stejne, jako kdyz kazdy zahybajici tvrdi, jak ma mrtvy vztah (Klopca je svetla vyjimka) a stejne zustava velka cast v manzelstvi. Ja bych si vsechno podelila dvema a pak i to brala s rezervou.
Zase tak zhave to s tou jeho peci nebude, kdyz stiha milenku, stiha se venovat tvym detem, byt s tebou pres noc a planuje dovolenou. Keca…

• Citovat
  • Upravit
2589
19.2.23 18:50
@Cimada píše:
Děvčata, pochopte, že největším trestem pro dychtivou milenku je to, že manželka rozvod nepodá. A záletný chlap to udělá opravdu málokdy.

Jo, já to chápu. A nejsem ničí milenka. Přesto mi z takové ženské není úplně dobře. Přijde mi bezcitná, nebo nevím, jak to nazvat. Bezcharakterní? Mně někdo naštvat, odejdu třeba do azyláku. Mám svou hrdost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.2.23 18:57

@free333 mě děti nevadí, mám práci s dětmi

• Citovat
  • Upravit
ontarova.stara
19.2.23 18:58
@tess50 píše:
A někdy je trest, že žádost podá.

A kdyz starej dostane decka do stridavky :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
42526
19.2.23 18:59

Nikdy se nerozvede. Smiř se s tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
19.2.23 19:00
@Anonymní píše: