Jsem milenka, máte zkušenosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3699
19.2.23 19:04
@Anonymní píše:
@tess50 jako my taky spolu jezdíme na víkendy pryč… teď nás čeká společná oslava narozenin… na jaře trochu toho vodactvi s jeho kamarady

Tak to shrneme. Ona nezvládá péči, příjem má veliký, protože rodičák a Fler (dovol, abych se zasmála), dále jí dělá řidiče, stará se o děti - předpokládám že vaří a pere a k tomu jezdíte spolu na víkendy? Tak to potom jo.
Děvče, seděla jsem si na rukou. Nejsem žádný světec ani poklad, ale ty máš dost. A víš co? Docela mě baví, jak narazíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42524
19.2.23 19:06

Je tu klasický scénář… Čekanka, co čeká, chlap, co má doma neschopnou ženu, co ani děcka nezvládá, tak moc rád by byl s čekankou, ale… Žena je vážně nemocná :mrgreen: nebo je mu líto dětí, byly by s ní zanedbaný a ztracený :mrgreen: žena ještě kojí, musíme počkat, aby nepřišla o mlíko :mrgreen: takových keců, jaký jsou schopni vyplodit :mrgreen:
By se to mělo učit ve škole, hlavně ten konec, čekanka furt čeká anebo je vztah s ní ukončen, když začne být netrpělivá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
19.2.23 19:08

A co čekáš od takového chlapa? Že ti snese modré z nebe. Prober se, ten potřebuje jen jedno od tebe. Takovy jsou jen na chvilkový úlety, jednou se mu nelíbí manželka pak ty a bude další…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
19.2.23 19:09

Zakladatelka:
Představ si, že budeš mít doma roční dítě, k němu jedno o chlup starší a nějaká jako Ty, se Ti bude snažit rozbít rodinu. Ten Tvůj dáreček se nerozvede ani náhodou, snad jedině v případě, že by ho manželka sama vykopla a to teď jaksi logicky neudělá, když je na rodičáku. Píšeš, že spí s vámi oběma, takže o tom, že to mezi nimi nefunguje, nemůže být řeč :-) Jak už tu napsal někdo přede mnou, vyhovuje mu fullservis doma a milenka bokem na pobavení, ale určo se nepohrne do toho, aby se musel starat o další 3 cizí děti. To by musel být blázen. Bašti mu dál ty jeho sladké řečičky, nějak Tě přece musí dostat tam, kam chce.

Příspěvek upraven 19.02.23 v 19:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
19.2.23 19:10
@Proto02 píše:
Tak to shrneme. Ona nezvládá péči, příjem má veliký, protože rodičák a Fler (dovol, abych se zasmála), dále jí dělá řidiče, stará se o děti - předpokládám že vaří a pere a k tomu jezdíte spolu na víkendy? Tak to potom jo.
Děvče, seděla jsem si na rukou. Nejsem žádný světec ani poklad, ale ty máš dost. A víš co? Docela mě baví, jak narazíš.

Psala jsem na minule strance totez. Chlap je vecne v tahu a ona ma s detmi (jedno rocni!) jeste i privydelek, ale v ocich milenky je neschopna? Kdy se proboha ten otec roku stara, kdyz nejspis chodi do prace, pak k milence, vikendy s ni pravidelne atd.
Byt milenka, asi se to posloucha dobre, ale musela bych byt uplne blba, abych tomu verila.

• Citovat
  • Upravit
40428
19.2.23 19:12
@Anonymní píše:
@free333 mě děti nevadí, mám práci s dětmi

Ty děti o to ani nebudou stát, sžívat se vzájemně, to miminko do toho nepočítám, to bych jako matka takhle malé nedala z ruky…

Šla bych od toho, at se postará o ty děti, co si udělal a pokud nemá sex, at si chodí do bordelu.
Ani bych mu nevěřila, budeš pak vždycky, když se někde zdrží, nebo „bude u kamaráda“, přemýšlet, jestli nemá další ženskou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3699
19.2.23 19:24
@Anonymní píše:
@ontarova.stara ona existenční problémy nemá… rodičák a jako druhý příjem si dost slušně privydelava na fleru.. ex ji to napsal jako pomstu.. ovšem ona mu neuverila..

Pomstu? A co ona udělala tvému ex, že se jí mstí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3699
19.2.23 19:26
@Anonymní píše:
@mokkk to mě též napadlo.. o děti se stará, dělá ji řidiče, doma pere,…

Může se tě na něco zeptat? Fér odpověď, jo? Ty tvoje tři děti mají stejného tatínka? A to je ten ex který se mstí, nebo to je někdo jiný?
Jsem zvědavá, jestli mi na tohle upřímně odpovíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138

Vodí tě zanos, prostě plácá nějaké fantazie.

Neodejde. Využívá tě.

A nemiluješ - jsi zamilované do představy jaké by to bylo kdyby.

Je to sobecký lhář co si pořizuje milenky, když jeho žena řeší kojence. I když ho někdy časem jeho žena vyhodí, protože je to prolhaný kurewník, bude časem dělat to samé tobě.

Seber zbytky své sebeúcty a pošli ho do háje. Až se ti zahojí rány po tomhle vztahu, tak pak proboha hledej někho, kdo bude s tebou chtít doopravdy, nebude tě mít jen jako odreagování a bude ti lhát o tom, jak s tebou plánuje děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15173

Je o 15 let starší než ty, to mu je kolik? 50?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
19.2.23 19:27
@SasankaP píše:
Zakladatelka:
Představ si, že budeš mít doma roční dítě, k němu jedno o chlup starší a nějaká jako Ty, se Ti bude snažit rozbít rodinu. Ten Tvůj dáreček se nerozvede ani náhodou, snad jedině v případě, že by ho manželka sama vykopla a to teď jaksi logicky neudělá, když je na rodičáku. Píšeš, že spí s vámi oběma, takže o tom, že to mezi nimi nefunguje, nemůže být řeč :-) Jak už tu napsal někdo přede mnou, vyhovuje mu fullservis doma a milenka bokem na pobavení, ale určo se nepohrne do toho, aby se musel starat o další 3 cizí děti. To by musel být blázen. Bašti mu dál ty jeho sladké řečičky, nějak Tě přece musí dostat tam, kam chce.Příspěvek upraven 19.02.23 v 19:10

no on si ji našel prakticky hned po porodu. A otázkou je jestli je jedinná milenka a kdy skončil s tou co měl před ní.

A ne- od něj se samozřejmě pravdu nedozví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.2.23 19:28

Neodejde, bud klidna. Ja s milencem 2× (vratili jsme se k sobe po 10 letech). Nejdriv se mnou nemohl byt, kvuli malym detem. Pote se mnou nemohl byt kvuli detem :mrgreen: Predpokladam, ze kvuli detem nebude moct odejit, ani kdyz to zkusime potreti. Mimochodem ma jedno dite dospele a druhe na stredni. Ale zajimala by me ta treti vymluva, vazne ano. Nicmene nikdy jsem mu nuz na krk nedavala ani s nim neplanovala zit. Tohle vzdy vzeslo od nej - asi se potreboval ujistit, ze vim, ze neodejde :mrgreen: Mozna zamysli to za par let zkusit, ale nejak mu nedochazi, ze duchodce a starani se o geronta opravdu nepotrebuju. Chlapi jsou zvlastni bytosti :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.2.23 19:29

@Proto02 ano me děti maji jednoho otce a to je můj ex, který se snažil aby paní uverila jeho zprávě, doufal, ze mu dá nůž na krk a já budu sama a on vyhraje u soudu…

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
19.2.23 19:30

Je potřeba to napsat jeho manželce jejím rodičům a hlavně to vše nezapomenout podepsat samy dopis napsat i jemu a podepsat. Pak vše bude vyřešené a budete spolu žít šťastně až do smrti :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.2.23 19:31

@Ou mě nahanel už nějakou dobu před tím… já nechtěla.. a pak nakonec když jeho synovi bylo pár měsíců, sme se rozhodli to zkusit.. já doma trable, takže jsme si říkala, jo tak to bude fajn, co čert ale nechtěl.. láska…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky