Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@tess50 jako my taky spolu jezdíme na víkendy pryč… teď nás čeká společná oslava narozenin… na jaře trochu toho vodactvi s jeho kamarady
Tak to shrneme. Ona nezvládá péči, příjem má veliký, protože rodičák a Fler (dovol, abych se zasmála), dále jí dělá řidiče, stará se o děti - předpokládám že vaří a pere a k tomu jezdíte spolu na víkendy? Tak to potom jo.
Děvče, seděla jsem si na rukou. Nejsem žádný světec ani poklad, ale ty máš dost. A víš co? Docela mě baví, jak narazíš.
Je tu klasický scénář… Čekanka, co čeká, chlap, co má doma neschopnou ženu, co ani děcka nezvládá, tak moc rád by byl s čekankou, ale… Žena je vážně nemocná
nebo je mu líto dětí, byly by s ní zanedbaný a ztracený
žena ještě kojí, musíme počkat, aby nepřišla o mlíko
takových keců, jaký jsou schopni vyplodit ![]()
By se to mělo učit ve škole, hlavně ten konec, čekanka furt čeká anebo je vztah s ní ukončen, když začne být netrpělivá.
A co čekáš od takového chlapa? Že ti snese modré z nebe. Prober se, ten potřebuje jen jedno od tebe. Takovy jsou jen na chvilkový úlety, jednou se mu nelíbí manželka pak ty a bude další…
Zakladatelka:
Představ si, že budeš mít doma roční dítě, k němu jedno o chlup starší a nějaká jako Ty, se Ti bude snažit rozbít rodinu. Ten Tvůj dáreček se nerozvede ani náhodou, snad jedině v případě, že by ho manželka sama vykopla a to teď jaksi logicky neudělá, když je na rodičáku. Píšeš, že spí s vámi oběma, takže o tom, že to mezi nimi nefunguje, nemůže být řeč
Jak už tu napsal někdo přede mnou, vyhovuje mu fullservis doma a milenka bokem na pobavení, ale určo se nepohrne do toho, aby se musel starat o další 3 cizí děti. To by musel být blázen. Bašti mu dál ty jeho sladké řečičky, nějak Tě přece musí dostat tam, kam chce.
Příspěvek upraven 19.02.23 v 19:10
@Proto02 píše:
Tak to shrneme. Ona nezvládá péči, příjem má veliký, protože rodičák a Fler (dovol, abych se zasmála), dále jí dělá řidiče, stará se o děti - předpokládám že vaří a pere a k tomu jezdíte spolu na víkendy? Tak to potom jo.
Děvče, seděla jsem si na rukou. Nejsem žádný světec ani poklad, ale ty máš dost. A víš co? Docela mě baví, jak narazíš.
Psala jsem na minule strance totez. Chlap je vecne v tahu a ona ma s detmi (jedno rocni!) jeste i privydelek, ale v ocich milenky je neschopna? Kdy se proboha ten otec roku stara, kdyz nejspis chodi do prace, pak k milence, vikendy s ni pravidelne atd.
Byt milenka, asi se to posloucha dobre, ale musela bych byt uplne blba, abych tomu verila.
@Anonymní píše:
@free333 mě děti nevadí, mám práci s dětmi
Ty děti o to ani nebudou stát, sžívat se vzájemně, to miminko do toho nepočítám, to bych jako matka takhle malé nedala z ruky…
Šla bych od toho, at se postará o ty děti, co si udělal a pokud nemá sex, at si chodí do bordelu.
Ani bych mu nevěřila, budeš pak vždycky, když se někde zdrží, nebo „bude u kamaráda“, přemýšlet, jestli nemá další ženskou.
@Anonymní píše:
@ontarova.stara ona existenční problémy nemá… rodičák a jako druhý příjem si dost slušně privydelava na fleru.. ex ji to napsal jako pomstu.. ovšem ona mu neuverila..
Pomstu? A co ona udělala tvému ex, že se jí mstí?
@Anonymní píše:
@mokkk to mě též napadlo.. o děti se stará, dělá ji řidiče, doma pere,…
Může se tě na něco zeptat? Fér odpověď, jo? Ty tvoje tři děti mají stejného tatínka? A to je ten ex který se mstí, nebo to je někdo jiný?
Jsem zvědavá, jestli mi na tohle upřímně odpovíš.
Vodí tě zanos, prostě plácá nějaké fantazie.
Neodejde. Využívá tě.
A nemiluješ - jsi zamilované do představy jaké by to bylo kdyby.
Je to sobecký lhář co si pořizuje milenky, když jeho žena řeší kojence. I když ho někdy časem jeho žena vyhodí, protože je to prolhaný kurewník, bude časem dělat to samé tobě.
Seber zbytky své sebeúcty a pošli ho do háje. Až se ti zahojí rány po tomhle vztahu, tak pak proboha hledej někho, kdo bude s tebou chtít doopravdy, nebude tě mít jen jako odreagování a bude ti lhát o tom, jak s tebou plánuje děti.
@SasankaP píše:
Zakladatelka:
Představ si, že budeš mít doma roční dítě, k němu jedno o chlup starší a nějaká jako Ty, se Ti bude snažit rozbít rodinu. Ten Tvůj dáreček se nerozvede ani náhodou, snad jedině v případě, že by ho manželka sama vykopla a to teď jaksi logicky neudělá, když je na rodičáku. Píšeš, že spí s vámi oběma, takže o tom, že to mezi nimi nefunguje, nemůže být řečJak už tu napsal někdo přede mnou, vyhovuje mu fullservis doma a milenka bokem na pobavení, ale určo se nepohrne do toho, aby se musel starat o další 3 cizí děti. To by musel být blázen. Bašti mu dál ty jeho sladké řečičky, nějak Tě přece musí dostat tam, kam chce.Příspěvek upraven 19.02.23 v 19:10
no on si ji našel prakticky hned po porodu. A otázkou je jestli je jedinná milenka a kdy skončil s tou co měl před ní.
A ne- od něj se samozřejmě pravdu nedozví.
Neodejde, bud klidna. Ja s milencem 2× (vratili jsme se k sobe po 10 letech). Nejdriv se mnou nemohl byt, kvuli malym detem. Pote se mnou nemohl byt kvuli detem
Predpokladam, ze kvuli detem nebude moct odejit, ani kdyz to zkusime potreti. Mimochodem ma jedno dite dospele a druhe na stredni. Ale zajimala by me ta treti vymluva, vazne ano. Nicmene nikdy jsem mu nuz na krk nedavala ani s nim neplanovala zit. Tohle vzdy vzeslo od nej - asi se potreboval ujistit, ze vim, ze neodejde
Mozna zamysli to za par let zkusit, ale nejak mu nedochazi, ze duchodce a starani se o geronta opravdu nepotrebuju. Chlapi jsou zvlastni bytosti ![]()
@Proto02 ano me děti maji jednoho otce a to je můj ex, který se snažil aby paní uverila jeho zprávě, doufal, ze mu dá nůž na krk a já budu sama a on vyhraje u soudu…
Je potřeba to napsat jeho manželce jejím rodičům a hlavně to vše nezapomenout podepsat samy dopis napsat i jemu a podepsat. Pak vše bude vyřešené a budete spolu žít šťastně až do smrti ![]()
@Ou mě nahanel už nějakou dobu před tím… já nechtěla.. a pak nakonec když jeho synovi bylo pár měsíců, sme se rozhodli to zkusit.. já doma trable, takže jsme si říkala, jo tak to bude fajn, co čert ale nechtěl.. láska…