Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Ou mě nahanel už nějakou dobu před tím… já nechtěla.. a pak nakonec když jeho synovi bylo pár měsíců, sme se rozhodli to zkusit.. já doma trable, takže jsme si říkala, jo tak to bude fajn, co čert ale nechtěl.. láska…
Jseš fakt naprosto blbá. Ale naprosto.
@Anonymní píše:
@karkarka ne… není mu ještě ani 45…
Takže tobě je 29?30? Máš tři děti, to znamená, že jsou ještě malé. A to jsou kde, když se scházís s tím milencem??
@karkarka píše:
Takže tobě je 29?30? Máš tři děti, to znamená, že jsou ještě malé. A to jsou kde, když se scházís s tím milencem??
u TATÍNKA, VŽDYŤ PSALA NĚCO V TOM SMYSLU, ŽE NEMÁ DĚTI POŘÁD, TAK ASI STŘÍDAVÁ PÉČE.
@Anonymní píše:
@Ou mě nahanel už nějakou dobu před tím… já nechtěla.. a pak nakonec když jeho synovi bylo pár měsíců, sme se rozhodli to zkusit.. já doma trable, takže jsme si říkala, jo tak to bude fajn, co čert ale nechtěl.. láska…
Ale jdi ty…
@Anonymní píše:
@karkarka ne… není mu ještě ani 45…
Tak to sis celkem pospisila a nejspis i prdlajs uzila. Ale tady tatik roku nejspis nebude nejlepsi volbou.
@ontarova.stara ano pospisila… ale určitě toho nelituji, já po dětech toužila
@Anonymní píše:
A plánuje se rozvést?
Ne, tohle mi ale rekl hned na zacatku. Ze se nerozvede.
@Anonymní píše:
@mokkk to mě též napadlo.. o děti se stará, dělá ji řidiče, doma pere,…
Tohle bych dala do zlateho fondu zbleptu emimina
.
Oni maji valchu a pro vodu chodi se dzberem kilometr ke studni? Nebo snad dokonce pere o reky o kameny, jako Popelka?
Hele, muj muz je jeste lepsi, ten nejen pere, ale i macha, zdima a avivazuje. V pracce.
@tess50 píše:
No, nechci to tady strhávat na sebe. Ale nepřijdu si jako matrace.Užíváme si to oba. Jezdíme na výlety, na chatu, na houby, bazén… Dělá pro mě různé věci, vozí dřevo, obědy, venči psy, topí v kotli
vozí svačiny a různé další věci. Tak nějak druhá domácnost stažena do intenzivního prožívání v kratším čase. A víc nechci tady rozebírat.
Samozřejmě, však tam bylo i to slovo „a podobně“. ![]()
Chápu alergii na slovo matrace, ale obecně vzato bez emocí, kdyby to slovo v tom „vztahu“ nefigurovalo, asi by ten vztah vůbec neexistoval. Ne? ![]()
@Anonymní píše:
Dle tvych diskuzi je tvemu nejmladsimu max rok a pul. Prosim te, vy dva si fakt nemate co vycitat, vyprcavat si s milencem/milenkou, kdyz doma mate kojence, to je fakt k zbliti. Toho bys mela litovat.
Vy fakt nejste normalni.
@Anonymní píše:
I vgtahys velkým věkovým rozdilem jsou funkční…
No, ale tvůj případ to zrovna není ![]()
@ontarova.stara píše:
Tohle bych dala do zlateho fondu zbleptu emimina.
Oni maji valchu a pro vodu chodi se dzberem kilometr ke studni? Nebo snad dokonce pere o reky o kameny, jako Popelka?
Hele, muj muz je jeste lepsi, ten nejen pere, ale i macha, zdima a avivazuje. V pracce.
@Anonymní píše:
Já i chápu, že jsi tak zblbla do toho proutníka, ale je to jen chemie a hormony na pochodu, za pár let se budeš divit, cos na něm viděla…
On opravdu není žádná výhra, proti Tobě je i starej…
A vy se teprve asi rozvádíte, že?
Co vyhraje u soudu? Jak by mu mělo pomoct fakt že manželka ví o tobě u soudu? To je čistě pomsta to nemá se soudem nic společného. Soudu je naprosto jedno zda máš nebo nemáš ženatého milence.