Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@tess50 píše:
No, naše manželka taky navrhovala trojku. Jen bych to neměla být já. Takže třeba by to vyšlo(ironie)
Nespamuj jí diskuzi. Dobře mi to Klopka nandala ![]()
@Klopotkova píše:
Ona by to brala jako šanci, že s ní konečně bude.
Jasně. A ojede další pindulínu, až dítě přivede na svět
Má v tom praxi.
@tess50 píše:
Hmmm, asi takhle. Já jsem milenka dva roky. Teď jedeme tak nějak v pohodě, s menšími psycho výkyvy na všech trech stranách. Nepočítej, že k tobě odejde. Procti si tady diskuze. Taky jsem tu nějaké měla a dost mi to pomohlo utridit si názory. Jsme tedy starší, malé děti v tom nejsou, ale zato vnoučata ano. Neberu vážně zdejší řeči o matrackach a podobně. Každý si to udělá jak mu to bude vyhovovat. Ale musíš si dát do pořádku nervy, říct si, co očekávas a nechtit nemožné. A sílou ničeho nedosáhnes. Čím víc budeš prudit, tím víc se bude muset věnovat vynervene manželce a ty mu budeš brnkat na nervy. U milenky hledá klid, sex, úsměv, kafíčko, pohodu. Hysterii může mít doma.
Váš vztah je plně tajný?
@tess50 jako my taky spolu jezdíme na víkendy pryč… teď nás čeká společná oslava narozenin… na jaře trochu toho vodactvi s jeho kamarady
@Lu66 píše:
Ty opravdu naivně věříš, že s tebou zůstane?Má tě jen pro zábavu a čau. Zachovej svoji hrdost a jestli ani po dalších měsících nebude změna, odejdi od něj. Ten chlap i kdyby s tebou byl, tak ty budeš pak v tej roli ženy, a on bude mít milenku. Karma zdarma
Je to stále se opakující vzorec chování.
Chlap prostě tuší, že kdyby ženské řekl, že je pro něj „pouze“ milenka, mnohá by to s ním skončila. Tak ji bude lakovat slůvkama o jménech společných dětí, o jeho nehynoucí lásce k ní, o budoucí svatbě, o tom, jak si doma s manželkou nerozumí
…
Jsou to lůzři, kterým doma prostě jen chybí sex. Nic víc.
Kdyby to nebylo tak smutné, člověk by se tomu musel zasmát.
@Klopotkova píše:
Otěhotni s ním, on potom bude určitě s tebou a celý šťastný.
Neblázni, ještě to vezme vážně!
![]()
@Anonymní píše:
My ale řekněte.. ty jeho přišla zpráva od mého ex, ona tomu stejně nevěří..
Poslední dobou narážím na ženské, které moc dobře VÍ, jak se věci mají, ale odmítají to řešit, protože si rychle sečtou, že je pro ně výhodnější setrvat. Je mi z nich trochu špatně. Ale abys věděla, co za tím může být.
@mokkk to mě též napadlo.. o děti se stará, dělá ji řidiče, doma pere,…
@Anonymní píše:
@tess50 jako my taky spolu jezdíme na víkendy pryč… teď nás čeká společná oslava narozenin… na jaře trochu toho vodactvi s jeho kamarady
A jak to tají před manželkou? Přede jen víkendy, spoustu času, kdy není doma, na co se jí vymlouvá?
@Klopotkova pivo s kámošem.. najednou je s kámošem ale i přes noc na pivku..
@mokkk píše:
Poslední dobou narážím na ženské, které moc dobře VÍ, jak se věci mají, ale odmítají to řešit, protože si rychle sečtou, že je pro ně výhodnější setrvat. Je mi z nich trochu špatně. Ale abys věděla, co za tím může být.
No mne osobne je vic spatne spis z chlapka, ktery podvadi zenskou prakticky od porodu, nez z mamy dvou malych deti, ktera nejspis resi pripadne existencni problemy. Proc by ona mela vyklizet pole, kdyz je to pro ni docasne vhodne?
Kvuli nejake pofiderni hrdosti, kterou nema nakonec ani ta milenka, kdyz posila (ci jeji ex) vzkazy o nevere a ceka jako cekanka, az ji spadne do klina?
@tess50 píše:
Hmmm, asi takhle. Já jsem milenka dva roky. Teď jedeme tak nějak v pohodě, s menšími psycho výkyvy na všech trech stranách. Nepočítej, že k tobě odejde. Procti si tady diskuze. Taky jsem tu nějaké měla a dost mi to pomohlo utridit si názory. Jsme tedy starší, malé děti v tom nejsou, ale zato vnoučata ano. Neberu vážně zdejší řeči o matrackach a podobně. Každý si to udělá jak mu to bude vyhovovat. Ale musíš si dát do pořádku nervy, říct si, co očekávas a nechtit nemožné. A sílou ničeho nedosáhnes. Čím víc budeš prudit, tím víc se bude muset věnovat vynervene manželce a ty mu budeš brnkat na nervy. U milenky hledá klid, sex, úsměv, kafíčko, pohodu. Hysterii může mít doma.
Tak… rozpitvána slovíčka: tím vytučněným jsi vlastně potvrdila předchozí větu o „matracích a podobně“.
To jen tak jako v rámci mluvnického rozboru. ![]()
Ale protože už mám taky dost odžito, myslím, že Ti rozumím. Chápu tu situaci, kdy je člověk rád, že se s někým sejde atd. Dnes už by se mi do milenectví nechtělo, jsem ráda, že tohle nezažívám ani z jedné roviny.
Moc Ti přeji fajn partnera.
Já dnes přišla na nevěru mému muži… Přemýšlím, co slušného napsat. Asi nic. Jen ti řeknu, že to fakt hrozně bolí… Hrozně.
O mně téma není, sice jsem bi, ale žádný násilník, tak to zakladatelce nespamuj. Mně nastavovat zrcadlo rozhodně nemusíš.