Sex s někým z Tinderu

Anonymní
4.11.22 17:00

Sex s někým z Tinderu

Dobrý den, chci se zeptat co mám dělat.

Psala jsem si s jedním klukem na Tinderu, psali jsme si normálně asi týden, dalo se s ním jako s jedním z mála normálně komunikovat. Po týdnu jsme si vyměnili čísla a píšeme si na Whatsappu. V podstatě jsme se dohodli na sexu. Ale bavili jsme se o tom že nehledáme nikoho na jednorázový sex nýbrž na dlouhodobé scházení. Sex proběhl v pondělí a od té doby mi ta konverzace přijde taková nic moc. Řekli jsme si jak se nám to líbilo že se sejdeme znovu, to ano. Ale prostě už nepíše tak jako jiné dny, prostě mi přijde že dostal co chtěl a teď už se o mě tolik nezajímá přitom jako kdykoli mu píšu tak odepíše ale neozve se první. Dneska jsem se jen zeptala kdy se uvidíme příští týden a on na mě vyrukoval s tím že si ho moc nárokuju a nemá čas, že teď fakt neví a že já píšu jinak že se u něj nic nezměnilo.
Jsem z toho tak dva dny špatná že skoro nejím a je mi úplně psychicky divně. Ano, dohodli jsme se pouze na sexu ale doufala jsem, že kdybych pro něj byla jen jednorázovka že mi to napíše narovinu. O tom jsme se spolu i bavili že by mi řekl kdyby už se nechtěl vídat a zrovna u něj mi přijde že je fakt rozumnej, tak nevím co se stalo.

Každopádně tohle je moje první zkušenost s nezávazným sexem protože jsem dosud byla 9 let ve vztazích, tak mi prosím nepište že jsem naivní a co jsem čekala.. Čekala jsem to na čem jsme se dohodli a prostě mi to jenom přijde zvláštní tak nevím jak se teď chovat nebo co dál. Děkuji za rady.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3062
4.11.22 17:08

Sice jste se podle tebe dohodli jen na sexu, ale z toho co píšeš mi spíš přijde, že ty chceš něco víc než on. Já bych mu už jako první nenapsala a max bych počkala jestli se ozve on. Když ne, tak je to jasný a dál bych se v tom nešťourala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4545
4.11.22 17:12

Domluvili jste se, ze to bude o sexu, tím pádem až on bude chtít sex, tak se ozve. Nečekala bych, ze ti bude i nadále vypisovat nějak extra mimo, když už jste se poznali osobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
4.11.22 17:13

Navíc kdoví s kolika ženskýma se na tom domluvil.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
4.11.22 17:21

Čekáte naprosto od neznámého člověka, že bude dodržovat dohody? Kolik Vám je let? Lidí, co v sobě nosí nějaké morální hodnoty den ode dne ubývá. Jak se dnes společnost proměňuje, tak bohužel zlepšení je v nedohlednu. Tak to prostě je.

• Citovat
  • Upravit
6654
4.11.22 17:24

Zatim nema chut si ten sex zopakovat, az (pokud) ji zas bude mit, tak se ti ozve. Neplytvej na nej energii a ber nekoho dalsiho, kdo o to bude stat vic. Problem vyresen :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
680
4.11.22 17:26

Nejspíš ten sex pro něj nebyl nic extra. Protože i když chlap vztah nehledá, ale sex byl bombovej, tak se snaží si tě v tom pobláznění všemožně udržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.11.22 17:27

Je mi 25 A jak jsem psala je to moje první nezávazná zkušenost. Já jsem se ho právě ptala, jak to bude po tom sexu - jestli chce ještě komunikovat nebo jestli mi vždycky napíše jenom až bude chtít sex a on mi právě napsal (asi dva dny po sexu) že proč by ne že si můžeme psát a komunikovat protože si rád povídá a je to fajn. Každopádně fakt mi přijde, že se to trošku změnilo proto jsem z toho zmatená, kdyby mi napsal bude to jen o sexu nebudu s tebou komunikovat normálně tak OK budu s tím v pohodě.

• Citovat
  • Upravit
Kutil Tom
4.11.22 17:28
@Anonymní píše:
Dobrý den, chci se zeptat co mám dělat.

Psala jsem si s jedním klukem na Tinderu, psali jsme si normálně asi týden, dalo se s ním jako s jedním z mála normálně komunikovat. Po týdnu jsme si vyměnili čísla a píšeme si na Whatsappu.V podstatě jsme se dohodli na sexu.Ale bavili jsme se o tom že nehledáme nikoho na jednorázový sex nýbrž na dlouhodobé scházení. Sex proběhl v pondělí a od té doby mi ta konverzace přijde taková nic moc. Řekli jsme si jak se nám to líbilo že se sejdeme znovu, to ano. Ale prostě už nepíše tak jako jiné dny, prostě mi přijde že dostal co chtěl a teď už se o mě tolik nezajímá přitom jako kdykoli mu píšu tak odepíše ale neozve se první. Dneska jsem se jen zeptala kdy se uvidíme příští týden a on na mě vyrukoval s tím že si ho moc nárokuju a nemá čas, že teď fakt neví a že já píšu jinak že se u něj nic nezměnilo.
Jsem z toho tak dva dny špatná že skoro nejím a je mi úplně psychicky divně. Ano, dohodli jsme se pouze na sexu ale doufala jsem, že kdybych pro něj byla jen jednorázovka že mi to napíše narovinu. O tom jsme se spolu i bavili že by mi řekl kdyby už se nechtěl vídat a zrovna u něj mi přijde že je fakt rozumnej, tak nevím co se stalo.

Každopádně tohle je moje první zkušenost s nezávazným sexem protože jsem dosud byla 9 let ve vztazích, tak mi prosím nepište že jsem naivní a co jsem čekala.. Čekala jsem to na čem jsme se dohodlia prostě mi to jenom přijde zvláštní tak nevím jak se teď chovat nebo co dál. Děkuji za rady.

V podstatě jste se dohodli na sexu, čekala jsi to, na čem jste se dohodli = sex, ten proběhl. Takže? :D
Pokud hledáš vztah, nedomlouvej se „jenom“ na sexu. Sice i to se někdy může překlopit do vztahu, když jó zaujmeš :mrgreen: ale moc bych na tuhle strategii nevsázel :dance:

• Citovat
  • Upravit
22566
4.11.22 17:28
@Anonymní píše:
Dobrý den, chci se zeptat co mám dělat.

Psala jsem si s jedním klukem na Tinderu, psali jsme si normálně asi týden, dalo se s ním jako s jedním z mála normálně komunikovat. Po týdnu jsme si vyměnili čísla a píšeme si na Whatsappu. V podstatě jsme se dohodli na sexu. Ale bavili jsme se o tom že nehledáme nikoho na jednorázový sex nýbrž na dlouhodobé scházení. Sex proběhl v pondělí a od té doby mi ta konverzace přijde taková nic moc. Řekli jsme si jak se nám to líbilo že se sejdeme znovu, to ano. Ale prostě už nepíše tak jako jiné dny, prostě mi přijde že dostal co chtěl a teď už se o mě tolik nezajímá přitom jako kdykoli mu píšu tak odepíše ale neozve se první. Dneska jsem se jen zeptala kdy se uvidíme příští týden a on na mě vyrukoval s tím že si ho moc nárokuju a nemá čas, že teď fakt neví a že já píšu jinak že se u něj nic nezměnilo.

Každopádně tohle je moje první zkušenost s nezávazným sexem protože jsem dosud byla 9 let ve vztazích, tak mi prosím nepište že jsem naivní a co jsem čekala.. Čekala jsem to na čem jsme se dohodli a prostě mi to jenom přijde zvláštní tak nevím jak se teď chovat nebo co dál. Děkuji za rady.

Dohodli jste se na sexu, tak proběhl sex. Ty chceš ale evidentně víc než sex, ale nemáš na to. A to je v pořádku, já třeba taky ne.
Aspoň jseš poučená, že tyhle dohody jsou na prd. Že něco prvním sexem skončí, je bohužel realita, která se může stát i bez dohody a s klukem, se kterým to vypadá „vážně“, ale když je to na základě dohody, dá se to očekávat.
A není to tím, že on byl z Tinderu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.11.22 17:29

@MermaidMotel Rozumím, no to mě taky napadlo, ale zas si říkám, že jsme to právě řešili a psali jsme si že se nám to líbilo a bylo to fajn, jsme k sobě otevření. Nic ten sex byl v taková rychlovka v autě takže ono to nic extra ani být nemohlo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
22566
4.11.22 17:31
@Anonymní píše:
Je mi 25 A jak jsem psala je to moje první nezávazná zkušenost. Já jsem se ho právě ptala, jak to bude po tom sexu - jestli chce ještě komunikovat nebo jestli mi vždycky napíše jenom až bude chtít sex a on mi právě napsal (asi dva dny po sexu) že proč by ne že si můžeme psát a komunikovat protože si rád povídá a je to fajn. Každopádně fakt mi přijde, že se to trošku změnilo proto jsem z toho zmatená, kdyby mi napsal bude to jen o sexu nebudu s tebou komunikovat normálně tak OK budu s tím v pohodě.

Asi cítí, že moc tlačíš na pilu, což si myslím i z těch příspěvků tady. Chtěli jste sex, byl a mohl být jen sex. Když ho budeš takhle dusit, tak byl jen 1 sex. A možná si teda vzpomene, až nebude moct žádná z těch dalších, protože zcela jistě nejseš jediná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.11.22 17:31

@Kockazvysocan @Kutil Tom
Ano dohodli jsme se na sexu ale na opakovaném sexu. Jak jsem tu psala, tak jsme oba dva hned na začátku uvedli na pravou míru, že se nebude jednat o jednorázovku. Pokud by to tak bylo tak bych s tím byla úplně v pohodě ale jak jsem tady už psala tak jsme si psali i o tom, že spolu budeme komunikovat protože si rád povídá a je to fajn no a najednou je to jinak. :?

• Citovat
  • Upravit
22566
4.11.22 17:33
@K97 píše:
@Kockazvysocan @Kutil Tom
Ano dohodli jsme se na sexu ale na opakovaném sexu. Jak jsem tu psala, tak jsme oba dva hned na začátku uvedli na pravou míru, že se nebude jednat o jednorázovku. Pokud by to tak bylo tak bych s tím byla úplně v pohodě ale jak jsem tady už psala tak jsme si psali i o tom, že spolu budeme komunikovat protože si rád povídá a je to fajn no a najednou je to jinak. :?

No tak se mu ten sex asi nelíbil. A přece nebude dělat něco, co ho neuspokojuje. Pak je zbytečná i další komunikace. A dohoda? :zed: Tohle má být přirozené a bez dohod, když by šlo jen o sex. Moc tlačíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2653
4.11.22 17:34

No, ja bych se neponizovala a nepsala bych mu uz. Evidentne ho to cely nijak extra nenadchlo, protoze kdyby jo, tak by dolizal. Z tohoto zadna velka kaska nebude. Pokud chces vztah, tak s timto borcem bych uz dal nekomunikovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí