Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Šmoulinka5 píše:
Vyšší chlapy se mi líbí víc.
Ale dvoumetrovej být teda nemusí, jako ten chlap.![]()
![]()
To věřím, vyšší chlap je asi lepší, ale dva metry už zase může být moc. ![]()
trdlynka píše:
@Heineken Radši si na nějaký polohy ve stoje nechám zajít chuť…za ty ceny![]()
![]()
Ceny jsem vlastně ani nesledoval, s partnerkou jsme v tomhle dost kompatibilní, boty nepotřebujeme.
![]()
Anonymní píše:
Ahojík, tak do této diskuze musím přihodit svou zkušenostJá metr 60, manžel 2 metry. Polohy ve stoje jsou vážně tabu, to, že mě vezme do náruče, či nějak přidrží u nás nehrozí, páč nevážím zas tak málo, aby mě pár minut- půl hodiny nosil, to nedáme…:-( Ale co mě nejvíc s…!To je to, že nám to nejde zezadu a já to tak (tajně) miluju ;-(
![]()
![]()
![]()
Chtěla bych to moc, ale prostě „na něj zadečkem nedošáhnu a on se zas tolik neskloní“ aby…
![]()
![]()
To je neštěstí
To přece nemůže být problém si na něco stoupnout ne?
![]()
@trdlynka píše:
Partner je o 20 cm vyšší a o nějaké poloze ve stoje si můžem nechat oba zdát.
Můj je o 25 cm vyšší a ve stoje to děláme běžně ![]()
Já mám 163, přítel 185, délka p 18cm. Nemáme problém v žadné poloze, ve stoje jsme to nedělali. Nejraději ze zadu a z boku. ![]()
@Venetia Díky za radu, ale opravdu si neumím představit, jak s mými 10 kg navíc mě on těma svýma ručičkama drží
![]()
Možná až zhubnu a on začne posilovat ![]()
(pokud sem si tu polohu představila správně)
@Anonymní píše:
Ahojík, tak do této diskuze musím přihodit svou zkušenostJá metr 60, manžel 2 metry. Polohy ve stoje jsou vážně tabu, to, že mě vezme do náruče, či nějak přidrží u nás nehrozí, páč nevážím zas tak málo, aby mě pár minut- půl hodiny nosil, to nedáme…:-( Ale co mě nejvíc s…!To je to, že nám to nejde zezadu a já to tak (tajně) miluju ;-(
![]()
![]()
![]()
Chtěla bych to moc, ale prostě „na něj zadečkem nedošáhnu a on se zas tolik neskloní“ aby…
![]()
![]()
To je neštěstí
Tak se rozplácni jak žába na kraji sedačky a on může klečet na zemi, neříkej, že by to nešlo nějak takhle vymyslet ![]()
@Anonymní píše:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To je neštěstí
a co na stole? To by možná šlo, by se vyrovnal výškový rozdíl.
No právě, na stole… my testovali doma všechny, žádný nemá tu správnou výšku
@vendulka72 píše:
No právě, na stole… my testovali doma všechny, žádný nemá tu správnou výšku
Tak stůl právě u nás zabral na výškový rozdíl 25 cm, jela bych to oměřit do IKEA (nemaj to zas tak drahý), než se trápit a tajně snít…
@Venetia píše:
no a co poloha vestoje, kdy on stojí a tebe drží v náručíto je s vysokým partnerem ideální a mnohem hezčí než nějaké ohnutí přes vanu
Jen partner musí chodit do posilovny, aby to ustál a musí být hodně hubenou, nebo spíš hodně málo vážící partnerku, jinak bude mít ploché nohy.
![]()
@Anonymní píše:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To je neštěstí
To by se mělo dát vyřešit, však to nemusí být zezadu ve stoje.
![]()
@Šmoulinka5 píše:
Jen partner musí chodit do posilovny, aby to ustál a musí být hodně hubenou, nebo spíš hodně málo vážící partnerku, jinak bude mít ploché nohy.![]()
![]()
musi mit silu… jako spravny chlap
![]()
@Venetia píše:
musi mit silu… jako spravny chlap
No, tak asi máš pravdu, jen ne každej chlap je takovej KING. ![]()
Ahojík, tak do této diskuze musím přihodit svou zkušenost
Já metr 60, manžel 2 metry. Polohy ve stoje jsou vážně tabu, to, že mě vezme do náruče, či nějak přidrží u nás nehrozí, páč nevážím zas tak málo, aby mě pár minut- půl hodiny nosil, to nedáme…:-( Ale co mě nejvíc s…!To je to, že nám to nejde zezadu a já to tak (tajně) miluju ;-(
To je neštěstí