Sex s vysokým partnerem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
25.2.14 00:31

Ahojík, tak do této diskuze musím přihodit svou zkušenost ;-) Já metr 60, manžel 2 metry. Polohy ve stoje jsou vážně tabu, to, že mě vezme do náruče, či nějak přidrží u nás nehrozí, páč nevážím zas tak málo, aby mě pár minut- půl hodiny nosil, to nedáme…:-( Ale co mě nejvíc s…!To je to, že nám to nejde zezadu a já to tak (tajně) miluju ;-( :,( :,( :,( :,( Chtěla bych to moc, ale prostě „na něj zadečkem nedošáhnu a on se zas tolik neskloní“ aby… :,( :,( :,( To je neštěstí :roll:

• Citovat
  • Upravit
38179
25.2.14 07:23
Šmoulinka5 píše:
Vyšší chlapy se mi líbí víc. :palec:
Ale dvoumetrovej být teda nemusí, jako ten chlap. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

To věřím, vyšší chlap je asi lepší, ale dva metry už zase může být moc. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
25.2.14 07:25
trdlynka píše:
@Heineken Radši si na nějaký polohy ve stoje nechám zajít chuť…za ty ceny 8o :lol: :lol:

Ceny jsem vlastně ani nesledoval, s partnerkou jsme v tomhle dost kompatibilní, boty nepotřebujeme. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
25.2.14 08:05
Anonymní píše:
Ahojík, tak do této diskuze musím přihodit svou zkušenost ;-) Já metr 60, manžel 2 metry. Polohy ve stoje jsou vážně tabu, to, že mě vezme do náruče, či nějak přidrží u nás nehrozí, páč nevážím zas tak málo, aby mě pár minut- půl hodiny nosil, to nedáme…:-( Ale co mě nejvíc s…!To je to, že nám to nejde zezadu a já to tak (tajně) miluju ;-( :,( :,( :,( :,( Chtěla bych to moc, ale prostě „na něj zadečkem nedošáhnu a on se zas tolik neskloní“ aby… :,( :,( :,( To je neštěstí :roll:

To přece nemůže být problém si na něco stoupnout ne? :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Taková jedna...
25.2.14 10:46
@trdlynka píše:
Partner je o 20 cm vyšší a o nějaké poloze ve stoje si můžem nechat oba zdát. :mrgreen:

Můj je o 25 cm vyšší a ve stoje to děláme běžně :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.2.14 16:31

Já mám 163, přítel 185, délka p 18cm. Nemáme problém v žadné poloze, ve stoje jsme to nedělali. Nejraději ze zadu a z boku. :)

• Citovat
  • Upravit
129
25.2.14 17:33

@Venetia Díky za radu, ale opravdu si neumím představit, jak s mými 10 kg navíc mě on těma svýma ručičkama drží :D :D
Možná až zhubnu a on začne posilovat 8)
(pokud sem si tu polohu představila správně)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
25.2.14 17:48
@Anonymní píše:
Ahojík, tak do této diskuze musím přihodit svou zkušenost ;-) Já metr 60, manžel 2 metry. Polohy ve stoje jsou vážně tabu, to, že mě vezme do náruče, či nějak přidrží u nás nehrozí, páč nevážím zas tak málo, aby mě pár minut- půl hodiny nosil, to nedáme…:-( Ale co mě nejvíc s…!To je to, že nám to nejde zezadu a já to tak (tajně) miluju ;-( :,( :,( :,( :,( Chtěla bych to moc, ale prostě „na něj zadečkem nedošáhnu a on se zas tolik neskloní“ aby… :,( :,( :,( To je neštěstí :roll:

Tak se rozplácni jak žába na kraji sedačky a on může klečet na zemi, neříkej, že by to nešlo nějak takhle vymyslet :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
25.2.14 17:51
@Anonymní píše:

a co na stole? To by možná šlo, by se vyrovnal výškový rozdíl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
25.2.14 19:10

No právě, na stole… my testovali doma všechny, žádný nemá tu správnou výšku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
25.2.14 19:17
@vendulka72 píše:
No právě, na stole… my testovali doma všechny, žádný nemá tu správnou výšku

Tak stůl právě u nás zabral na výškový rozdíl 25 cm, jela bych to oměřit do IKEA (nemaj to zas tak drahý), než se trápit a tajně snít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5501
25.2.14 20:14
@Venetia píše:
no a co poloha vestoje, kdy on stojí a tebe drží v náručí :) to je s vysokým partnerem ideální a mnohem hezčí než nějaké ohnutí přes vanu

Jen partner musí chodit do posilovny, aby to ustál a musí být hodně hubenou, nebo spíš hodně málo vážící partnerku, jinak bude mít ploché nohy. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5501
25.2.14 20:17
@Anonymní píše:

To by se mělo dát vyřešit, však to nemusí být zezadu ve stoje. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107091
28.2.14 14:04
@Šmoulinka5 píše:
Jen partner musí chodit do posilovny, aby to ustál a musí být hodně hubenou, nebo spíš hodně málo vážící partnerku, jinak bude mít ploché nohy. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

musi mit silu… jako spravny chlap
:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5501
28.2.14 19:46
@Venetia píše:
musi mit silu… jako spravny chlap :D

No, tak asi máš pravdu, jen ne každej chlap je takovej KING. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat