Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@martina.se píše:krásně datum
Zrovna bylo volno
už je to deset let!
@Venetia píše:
to mají v garsonce docela smůlu
V 1+1 máš na výběr z kuchyně, koupelny a předsíně…
Miminu je to sice asi šumák, ale mně by to přišlo ultra nechutný, už jen z mého pocitu. Stejně tak mi to vadilo třeba i před psem ![]()
@Janli píše:
V 1+1 máš na výběr z kuchyně, koupelny a předsíně…
Jj, moc děkuji.. Jedno lepší než druhé, já preferuji postel ![]()
@Veveří píše:
Zrovna bylo volnouž je to deset let!
A byla oslava 10 let svobody? 🤣
@Venetia píše:
Jj, moc děkuji.. Jedno lepší než druhé, já preferuji postel
To já taky, ale když je v posteli harant, tak beru zavděk i podlahou… ![]()
@yocheved píše:
Miminu je to sice asi šumák, ale mně by to přišlo ultra nechutný, už jen z mého pocitu. Stejně tak mi to vadilo třeba i před psem
Jenže pes u toho spát nebude, ten bude celou dobu zírat
.
Nás teda už dávno před dětmi vycvičil kocour, který naše noční aktivity nepovažoval za důvod se sebrat a vypadnout… Co je spící mimino vedle v postýlce oproti rozpláclé kočce, která vás z okraje postele trpělivě a lehce znuděně pozoruje
![]()
Kdysi mi jedna duchovní paní říkala, že milování rodičů v jednom pokoji, kde jsou menší děti není nežádoucí. I když děti spí, pocituji podvědomě lásku mezi rodiči a tím se zklidni. Jsou tam jiné energie. Takže bych to fakt nehrotila. ![]()
@Paoloska píše:
Jenže pes u toho spát nebude, ten bude celou dobu zírat.
Ani jeden z našich psů nezira, spí. ![]()
Jak kterej. U mého stačilo, aby se ke mě přítel přitulil a dal mi pusu a psice hned věděla, k čemu se schyluje, zvedla se z pelechu a šla do vedlejší místnosti. Pokud byly zavřené dveře, stála před nimi, dožadovala se otevření a tvářila se hodně znechuceně ![]()
Asi si myslela, že páníci jsou hrozný úchylové a rozhodně tomu nechtěla být přítomna ![]()