Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A co takhle snacha a tchán? To jsou taky příbuzní - nepříbuzní ![]()
@chipsa píše:
A co takhle snacha a tchán? To jsou taky příbuzní - nepříbuzní
To je taky v cajku
![]()
@berry4 píše:
Proboha jaká úchylárna?
Bratranec a sestřenice jsou si pokrevně dost vzdáleni.
Je to stejné, jako bych se zamilovala do kluka o patro vejš.
Kdo dnes tak intenzovně udržuje rodinné vztahy, aby se z toho měl dělat problém?
Téměř nikdo.
To fakt myslíš vážně? Když jejich rodiče jsou sourozenci, tak je to jako soused o patro výš? ![]()
Tak vztah mezi bratrancem a sestřenicí není incest, normální mi to nepřijde, ale co už ![]()
@chipsa píše:
Tak to je přinejmenším nevhodné, ale možné ![]()
A co takhle babička s vnukem? Jsou od sebe jenom o dvě generace ![]()
No co, když se tady tak vřele schvalují bratranci a sestřenice - což jsou skoro sourozenci - tak je možné všechno ![]()
@Uzo píše:
Aaaa moralistky zas vyrazily do boje
Vztah mezi bratrancem a sestrenici neni nelegalni, nejsou primymi pribuznymi. Muzou se vzit a mit deti. Muzou se bat jen takovych omezenych slepic jako jsou tady na emiminu
@chipsa píše:
to jde ti nemají společnou krev
![]()
No incest to není. Moje sestřenice taky měla románek s bratrancem ale z druhého kolene. Je to sice mnohem menší příbuznost, ale rodiny se vídaly celkem často, takže to spíš bylo divné, protože se znali od mala a brali se prostě jako bratranec a sestřenice. Ale jak se říká, láska je láska
ale co se týče dětí, nevím, jestli tam opravdu není nějaké menší riziko, ale co dneska riziko není že ![]()
Tak ja se svym bratrancem a sestrenici velmi intenzivne kamaradila a vyrustala a opravdu ho neberu jako souseda, spis jako bratra.
Incest to neni, ale trochu zvlastni ano…a nadavat komukoliv s jinym nazorem do slepic degraduje spise tu, ktera to pise.
@Markvetinka píše:
No incest to není. Moje sestřenice taky měla románek s bratrancem ale z druhého kolene. Je to sice mnohem menší příbuznost, ale rodiny se vídaly celkem často, takže to spíš bylo divné, protože se znali od mala a brali se prostě jako bratranec a sestřenice. Ale jak se říká, láska je láskaale co se týče dětí, nevím, jestli tam opravdu není nějaké menší riziko, ale co dneska riziko není že
Jak z druhého kolene? Bratranec, sestřenice = děti od mého strýce, nebo tety. Druhá příbuzenská linie. Nevím jak se dále nazývají další příbuzní z různých kolen, ale bratranci a sestřenice už to nejsou. Nevím jestli tito příbuzní z x kolene mají njaké pojmenování, asi ne..
@chipsa píše:
Jak z druhého kolene? Bratranec, sestřenice = děti od mého strýce, nebo tety. Druhá příbuzenská linie. Nevím jak se dále nazývají další příbuzní z různých kolen, ale bratranci a sestřenice už to nejsou. Nevím jestli tito příbuzní z x kolene mají njaké pojmenování, asi ne..
hele, tak já takysestřenici mojí mámy říkám sestřenice a jejím dcerám taky, ono jako je to fakt nepojmenovatelné, čímž to tedy neomlouvám… jen teda dneska to tu jede
![]()