Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Reniii Morten Harket, nojo…
Asi před patnácti či šestnácti lety jsem ho těsně prošvihla - vybíral si u kolegyně na vedlejší pobočce hotovost na kartu, jak já jí záviděla!
Taky se mi líbil moc David Bowie, Jeremy IRrons
@g.sandova
on tady někdy byl? Páááni, závidím ti i to že jsi ho těsně prošvihla ![]()
@Reniii byl, s tím blo´datým kytarisot říkala kolegyně. Je to už tak 15 16 let, no. Já jsme to málem obrečela
že mi tenkrát fouknul, ale měla jsem podpis
, jak podepisoval voucher na výběr z kreditky, hahaha
Tak pro mě je (nesmějte se mi) pekelně pěkná postava Severuse Snapea - ne Alan Rickman, prostě Snape tak jak je v knihách a filmech ![]()
http://www.wearysloth.com/…52-25474.jpg
No a ti reání fešáci… asi Nuno Bettencourt a Nick Cave.
http://data.whicdn.com/…perthumb.jpg

Příspěvek upraven 29.03.16 v 00:09
@Salorka Jo, mně se A. R. nijak zvlášť v civilu nebo v ostatních rolích nelíbil, ale Snape jako postava je… ehm…
no nespím z něho, no. To charisma… ty oči…
![]()
@g.sandova Jo, to je on. Zamlada fešák, a i teď stále fešák.
@InExile píše:
Jo ješte se mi líbí John Cusack,
John Cusack má extrémně úzkou bradu, slangový výraz dnešní mládeže je, že je to bezbraďák.
Příspěvek upraven 31.01.18 v 16:34
O fešákovi v mé ikonce psát radši nebudu. Takže…
Neil Patrick Harris ![]()
Všichni mí oblíbenci jsou tmavé typy, na blonďáky vůbec nejsem. Ale sakra, Neil je fakt kus! Je sympatický, milý, sexy, dokonalé tělo přesně podle mého gusta. ![]()
Richard Gere vede. Potom Alan Rickman, Liam Neeson, Mel Gibson, Jiří Macháček a minule jsem viděla v DVTV zarostlého Mariana Jelínka a uhranul mě ![]()
O fešákovi v mé ikonce psát radši nebudu. Takže…
Neil Patrick Harris
Všichni mí oblíbenci jsou tmavé typy, na blonďáky vůbec nejsem. Ale sakra, Neil je fakt kus! Je sympatický, milý, sexy, dokonalé tělo přesně podle mého gusta.
Wtf?
to dnes zensky leti na takovy typy?
@yocheved píše:
Richard Gere vede. Potom Alan Rickman, Liam Neeson, Mel Gibson, Jiří Macháček a minule jsem viděla v DVTV zarostlého Mariana Jelínka a uhranul mě
to je vyber
kam se podeli Stevove McQueenove, Radek Brzobohaty ci Raul Meireles… takovyhle postavicky ve vyberu. To se blizi konec sveta