Sexy muži!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3781
29.11.19 13:28

@Komsomol Ty jsi chlap, že? Tak který slavný muž je tedy podle tebe sexy?

A za mě je Neil hoodně sexy a to se mi normálně líbí jen tmavé typy.

Ano jsem muz. Uz jsem to psal par prispevku dozadu, kdo je podle me napriklad sexy. Samozrejme jich je vic ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3781
29.11.19 13:29
@Komsomol A Ted je sexy??

Rozhodne vice nez Harris :lol: to je totak stejny jak jsem tady bekdy slysel, ze je vasut sexy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.11.19 13:44

@Komsomol Ted je sexy! https://www.youtube.com/watch?…
Viděl jsi dokument Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes? Zajímá tě Tedův případ?

• Citovat
  • Upravit
2144
29.11.19 13:51
@Komsomol píše:
Ja bych se smal, kdybychom na sebe nekdy narazili a tys nevedela, ze jsem prudic Komsomol :mrgreen:No ale pozor, kdyz jsi s nekym nemluvila nemuzes do te KOMBINACE zaradit vyjadrovani :think: :lol:

Tak částečně jejich prezentaci vidíš, když to jsou osobnosti veřejného život, a děláš si nějaký obrázek, kdo se Ti jeví sympaticky, chytře, kdo naopak 8). I když osobně, samozřejmě, by se člověk možná divil - a právě proto by to pak byl ten balíček vnímání osoby kompletní natolik, že z toho co pavažuju za sexy chlapa zbyl by debílek s hezkým obličejem :mrgreen:. Jak říkam, setkání by bylo možná fajn, a možná bys mi taky přišel sexy (a možna nejspiš ne :lol: ), ovšem tak asi do chvíle, než bys otevřel pusu, to by totiž došlo do tý druhý fáze, kterou už málo co zachrání :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3781
29.11.19 14:59
@yocheved píše:
Tak částečně jejich prezentaci vidíš, když to jsou osobnosti veřejného život, a děláš si nějaký obrázek, kdo se Ti jeví sympaticky, chytře, kdo naopak 8). I když osobně, samozřejmě, by se člověk možná divil - a právě proto by to pak byl ten balíček vnímání osoby kompletní natolik, že z toho co pavažuju za sexy chlapa zbyl by debílek s hezkým obličejem :mrgreen:. Jak říkam, setkání by bylo možná fajn, a možná bys mi taky přišel sexy (a možna nejspiš ne :lol: ), ovšem tak asi do chvíle, než bys otevřel pusu, to by totiž došlo do tý druhý fáze, kterou už málo co zachrání :mrgreen:

Prave ze prezentace pres media je dost odlisna nez kdyz toho cloveka znas osobne. Zrovna machacek kdyz teda otevre pusu je teda sila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3781
29.11.19 15:07
@theodora.bundy píše:
@Komsomol Ted je sexy! https://www.youtube.com/watch?…
Viděl jsi dokument Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes? Zajímá tě Tedův případ?

Nejak jsem se o nej zatim nezajimal. Neco si o nem tedy prectu at jsem v obraze. Znas Manuela Delgada Villegase?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
29.11.19 15:14

Ja mela odjakziva slabinu pro Keanu Reevse. Ale mladeho. Ted zacina vypadat dedkovite. Njn, starneme vsichni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
29.11.19 15:16
@Komsomol píše:
Prave ze prezentace pres media je dost odlisna nez kdyz toho cloveka znas osobne. Zrovna machacek kdyz teda otevre pusu je teda sila :lol:

Asi měl holt to štěstí, že u něj první dojem byl víc ten vjemový, u Tebe ten rozumový :mrgreen:. Třeba mi Macháček také napíše v nějaké diskuzi a přestane se mi líbit, bohužel zatím furt vede před Tebou :,( :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.11.19 15:49

@Komsomol Stáhni si radši ten dokument, tam jsou aspoň pravdivé informace.
Případ toho Španěla nijak zvlášť neznám.

• Citovat
  • Upravit
3781
1.12.19 12:42
@yocheved píše:
Asi měl holt to štěstí, že u něj první dojem byl víc ten vjemový, u Tebe ten rozumový :mrgreen:. Třeba mi Macháček také napíše v nějaké diskuzi a přestane se mi líbit, bohužel zatím furt vede před Tebou :,( :mrgreen:

Posuzovat nekoho pres media je naivni. To je cele co si o tom myslim. Tam i nejvetsi buran a blbec ma punc toho co se libi mediim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
1.12.19 12:49
@Komsomol píše:
Posuzovat nekoho pres media je naivni. To je cele co si o tom myslim. Tam i nejvetsi buran a blbec ma punc toho co se libi mediim

Tak to bych doporučovala zkusit čtení s porozuměním :lol:

@yocheved píše:
Tak částečně jejich prezentaci vidíš, když to jsou osobnosti veřejného život, a děláš si nějaký obrázek, kdo se Ti jeví sympaticky, chytře, kdo naopak 8). I když osobně, samozřejmě, by se člověk asi divil…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3781
1.12.19 12:53
@yocheved píše:

A tim jsi mi chtela rict co? :roll: :lol: ja tobe tim chtel rict, ze srovnavat sulina z webu pro maminky s sulinem z tv je nesmysl. Jelikoz tady se prezentuji sam a tam jej prezentuje x lidi do nejake podoby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
1.12.19 13:04
@Komsomol píše:
A tim jsi mi chtela rict co? :roll: :lol: ja tobe tim chtel rict, ze srovnavat sulina z webu pro maminky s sulinem z tv je nesmysl. Jelikoz tady se prezentuji sam a tam jej prezentuje x lidi do nejake podoby

Tak to tím hůř pro Tebe. U těch, co jsou mediálně prezentování, jako debílci, se může ještě doufat, že to,,zprasil" tým (ať cíleně nebo omylem) a můžou být v realu fajn a normální. Ovšem u Tebe už se v to doufat nedá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3781
2.12.19 15:31
@yocheved píše:
Tak to tím hůř pro Tebe. U těch, co jsou mediálně prezentování, jako debílci, se může ještě doufat, že to,,zprasil" tým (ať cíleně nebo omylem) a můžou být v realu fajn a normální. Ovšem u Tebe už se v to doufat nedá :lol:

Ja jsem s tim v pohode ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.1.20 14:10

Julian McMahon aka doktor Christian Troy :srdce:
Seriál Plastická chirurgie s. r.o. (Nip/tuck) každý den ve 21:50 na Prima Love! :dance:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí

Karak