Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Komsomol Ty jsi chlap, že? Tak který slavný muž je tedy podle tebe sexy?
A za mě je Neil hoodně sexy a to se mi normálně líbí jen tmavé typy.
Ano jsem muz. Uz jsem to psal par prispevku dozadu, kdo je podle me napriklad sexy. Samozrejme jich je vic ![]()
@Komsomol A Ted je sexy??
Rozhodne vice nez Harris
to je totak stejny jak jsem tady bekdy slysel, ze je vasut sexy ![]()
@Komsomol Ted je sexy! https://www.youtube.com/watch?…
Viděl jsi dokument Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes? Zajímá tě Tedův případ?
@Komsomol píše:
Ja bych se smal, kdybychom na sebe nekdy narazili a tys nevedela, ze jsem prudic KomsomolNo ale pozor, kdyz jsi s nekym nemluvila nemuzes do te KOMBINACE zaradit vyjadrovani
![]()
Tak částečně jejich prezentaci vidíš, když to jsou osobnosti veřejného život, a děláš si nějaký obrázek, kdo se Ti jeví sympaticky, chytře, kdo naopak
. I když osobně, samozřejmě, by se člověk možná divil - a právě proto by to pak byl ten balíček vnímání osoby kompletní natolik, že z toho co pavažuju za sexy chlapa zbyl by debílek s hezkým obličejem
. Jak říkam, setkání by bylo možná fajn, a možná bys mi taky přišel sexy (a možna nejspiš ne
), ovšem tak asi do chvíle, než bys otevřel pusu, to by totiž došlo do tý druhý fáze, kterou už málo co zachrání ![]()
@yocheved píše:
Tak částečně jejich prezentaci vidíš, když to jsou osobnosti veřejného život, a děláš si nějaký obrázek, kdo se Ti jeví sympaticky, chytře, kdo naopak. I když osobně, samozřejmě, by se člověk možná divil - a právě proto by to pak byl ten balíček vnímání osoby kompletní natolik, že z toho co pavažuju za sexy chlapa zbyl by debílek s hezkým obličejem
. Jak říkam, setkání by bylo možná fajn, a možná bys mi taky přišel sexy (a možna nejspiš ne
), ovšem tak asi do chvíle, než bys otevřel pusu, to by totiž došlo do tý druhý fáze, kterou už málo co zachrání
Prave ze prezentace pres media je dost odlisna nez kdyz toho cloveka znas osobne. Zrovna machacek kdyz teda otevre pusu je teda sila ![]()
@theodora.bundy píše:
@Komsomol Ted je sexy! https://www.youtube.com/watch?…
Viděl jsi dokument Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes? Zajímá tě Tedův případ?
Nejak jsem se o nej zatim nezajimal. Neco si o nem tedy prectu at jsem v obraze. Znas Manuela Delgada Villegase?
Ja mela odjakziva slabinu pro Keanu Reevse. Ale mladeho. Ted zacina vypadat dedkovite. Njn, starneme vsichni.
@Komsomol píše:
Prave ze prezentace pres media je dost odlisna nez kdyz toho cloveka znas osobne. Zrovna machacek kdyz teda otevre pusu je teda sila
Asi měl holt to štěstí, že u něj první dojem byl víc ten vjemový, u Tebe ten rozumový
. Třeba mi Macháček také napíše v nějaké diskuzi a přestane se mi líbit, bohužel zatím furt vede před Tebou
![]()
@Komsomol Stáhni si radši ten dokument, tam jsou aspoň pravdivé informace.
Případ toho Španěla nijak zvlášť neznám.
@yocheved píše:
Asi měl holt to štěstí, že u něj první dojem byl víc ten vjemový, u Tebe ten rozumový. Třeba mi Macháček také napíše v nějaké diskuzi a přestane se mi líbit, bohužel zatím furt vede před Tebou
![]()
Posuzovat nekoho pres media je naivni. To je cele co si o tom myslim. Tam i nejvetsi buran a blbec ma punc toho co se libi mediim
@Komsomol píše:
Posuzovat nekoho pres media je naivni. To je cele co si o tom myslim. Tam i nejvetsi buran a blbec ma punc toho co se libi mediim
Tak to bych doporučovala zkusit čtení s porozuměním ![]()
@yocheved píše:
Tak částečně jejich prezentaci vidíš, když to jsou osobnosti veřejného život, a děláš si nějaký obrázek, kdo se Ti jeví sympaticky, chytře, kdo naopak. I když osobně, samozřejmě, by se člověk asi divil…
@yocheved píše:
A tim jsi mi chtela rict co?
ja tobe tim chtel rict, ze srovnavat sulina z webu pro maminky s sulinem z tv je nesmysl. Jelikoz tady se prezentuji sam a tam jej prezentuje x lidi do nejake podoby
@Komsomol píše:
A tim jsi mi chtela rict co?![]()
ja tobe tim chtel rict, ze srovnavat sulina z webu pro maminky s sulinem z tv je nesmysl. Jelikoz tady se prezentuji sam a tam jej prezentuje x lidi do nejake podoby
Tak to tím hůř pro Tebe. U těch, co jsou mediálně prezentování, jako debílci, se může ještě doufat, že to,,zprasil" tým (ať cíleně nebo omylem) a můžou být v realu fajn a normální. Ovšem u Tebe už se v to doufat nedá ![]()
@yocheved píše:
Tak to tím hůř pro Tebe. U těch, co jsou mediálně prezentování, jako debílci, se může ještě doufat, že to,,zprasil" tým (ať cíleně nebo omylem) a můžou být v realu fajn a normální. Ovšem u Tebe už se v to doufat nedá
Ja jsem s tim v pohode ![]()
Julian McMahon aka doktor Christian Troy ![]()
Seriál Plastická chirurgie s. r.o. (Nip/tuck) každý den ve 21:50 na Prima Love! ![]()