Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Komsomol píše:
to je vyber
kam se podeli Stevove McQueenove, Radek Brzobohaty ci Raul Meireles… takovyhle postavicky ve vyberu. To se blizi konec sveta
Vkus je věc subjektivní, měl bys být rád, jinak by tak „sympatičtí“ muži, jako Ty měli docela problém ![]()
@yocheved píše:
Vkus je věc subjektivní, měl bys být rád, jinak by tak „sympatičtí“ muži, jako Ty měli docela problém
To sice vec subjektivni je, ale objektivne se to da taky docela zhodnotit. Jako sorac ale tohle byl dost zvraceny vyber teda ![]()
Jinak ty vis jak vypadam?
ze vis, ze bych mel smulu ![]()
@g.sandova píše:
@Reniii Morten Harket, nojo…
Asi před patnácti či šestnácti lety jsem ho těsně prošvihla - vybíral si u kolegyně na vedlejší pobočce hotovost na kartu, jak já jí záviděla!Taky se mi líbil moc David Bowie, Jeremy IRrons
Sice to uz je letity prispevek, ale David Bowie to je taky epesni vyber
tohle vlakno jsem nemel otvirat. Konejsim se tim, ze vetsinou tady chodi tehotny zensky a kojici matky, tak treba ta zmena hormonu ma vliv na vkus a realne videni sveta
Bowie… to si musim jit dat panaka
@Komsomol píše:
To sice vec subjektivni je, ale objektivne se to da taky docela zhodnotit. Jako sorac ale tohle byl dost zvraceny vyber tedaJinak ty vis jak vypadam?
ze vis, ze bych mel smulu
Ty bys měl, řekla bych, smůlu po prvni větě, i kdybys vypadal jako ten Brzobohatý
. Některým už nepomůže nic ![]()
@yocheved píše:
Ty bys měl, řekla bych, smůlu po prvni větě, i kdybys vypadal jako ten Brzobohatý. Některým už nepomůže nic
Co ma prvni veta spolecnyho s vizazi „sexy muz“
treba by ti machacek taky rekl v prvni vete treba kruto a uz by nebyl sexy?
![]()
@Komsomol píše:
Co ma prvni veta spolecnyho s vizazi „sexy muz“![]()
treba by ti machacek taky rekl v prvni vete treba kruto a uz by nebyl sexy?
![]()
![]()
Sexy je kombinace vzhledu, charisma a toho, jak člověka vnímáš. Když bude mít někdo tvářičku, jak model a tělo jako fitness král a k tomu se chovat jako kret.enek, tak pro mě fakt moc sexy nebude ![]()
@yocheved píše:
Sexy je kombinace vzhledu, charisma a toho, jak člověka vnímáš. Když bude mít někdo tvářičku, jak model a tělo jako fitness král a k tomu se chovat jako kret.enek, tak pro mě fakt moc sexy nebude
A ty jsi s machackem osobne pokecala, ze vis jaky ma projev?
takze ve finale muze byt nekdo jak rosol, umasteny vlasy, hlavne kdyz ti bude lichotit a je razem sexy
co se tady jeste nedozvim ![]()
@Komsomol píše:
A ty jsi s machackem osobne pokecala, ze vis jaky ma projev?takze ve finale muze byt nekdo jak rosol, umasteny vlasy, hlavne kdyz ti bude lichotit a je razem sexy
![]()
co se tady jeste nedozvim
Ach tak, my nepochopili význam slova kombinace
. Zkusíme slovník cizích slov? Ne, nepokecala, takže na mě může pořád působit, jako člověk, kterej má (a teď pozoooor přijde to slovo
) KOMBINACI pěkného vzhledu, charisma a dobrýho vyjadřování a nemohl to tedy zkazit trapným chováním. Možná kdybych Tebe dřív viděla vizuálně dřív, než četla Tvé vyjadřování, taky bych Tě tam zařadila, ale bohužel, nelze než zopakovat, že některým lidem už pak ani ta pěkná tvář nepomůže, když je člověk slyší prvně promluvit ![]()
Tohle je chlap chlapů! A můj chlap je mu naštěstí i trochu podobný. Takže na 1. místě je samosebou můj muž, ale kdyby mě nechal, tak jdu po něm. Akorát nevím jak bych konkurovala Penelope Cruz ![]()
@yocheved píše:
Ach tak, my nepochopili význam slova kombinace. Zkusíme slovník cizích slov? Ne, nepokecala, takže na mě může pořád působit, jako člověk, kterej má (a teď pozoooor přijde to slovo
) KOMBINACI pěkného vzhledu, charisma a dobrýho vyjadřování a nemohl to tedy zkazit trapným chováním. Možná kdybych Tebe dřív viděla vizuálně dřív, než četla Tvé vyjadřování, taky bych Tě tam zařadila, ale bohužel, nelze než zopakovat, že některým lidem už pak ani ta pěkná tvář nepomůže, když je člověk slyší prvně promluvit
Ja bych se smal, kdybychom na sebe nekdy narazili a tys nevedela, ze jsem prudic Komsomol ![]()
No ale pozor, kdyz jsi s nekym nemluvila nemuzes do te KOMBINACE zaradit vyjadrovani
![]()
píše:
@Komsomol A to myslíš kterého? Teda nebo Neila?
Harrise. Ten neni fakt sexy ani omylem ![]()
@Komsomol Ty jsi chlap, že? Tak který slavný muž je tedy podle tebe sexy?
A za mě je Neil hoodně sexy a to se mi normálně líbí jen tmavé typy.