Sezení v kolika měsících

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29.8.13 16:16

Ja mam ten samy problem mam prozbu mam 7mesicniho kluka ale stale se mi nezveda a ani se neplazi co delam spatne poradte dekuji :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
4.9.13 12:35

klidek :)

@Lucinka 1986 neplas, muj kluk ma temer 8 mesicu a taky nesedi sam a neleze… akorat si umi kleknout a valet sudy, do sedu se snazi nekdy natahnout z lehu pres bok. kdyz ho drzim, tak i chvilinku postoji, jinak by chtel skakat, ale to je vsechno. kazdy dite ma svuj vlastni cas na takovy milniky. poradne pretacet na brisko se nasemu povedlo az v pulroce a trech dnech. svagrove syn v jeho veku uz udelal tri „krucky“ na ctyrech, nez sebou placl na bricho, za mesic u lezl uplne vsude. ted je mu 13 mesicu a svagrova musi bejt jak raketa, navic chce chodit drzenej za ruce… jeste si uzij tuhle dobu, dokud se jeste nikam moc nedostane, pak nebudes vedet, co mu driv pacit z ruk… (nas kluk se vcera sapal po krabici od susenek, tak mu ji podam, placal do ni a smal se, za chvilku se podivam od sporaku a on zuzle utrzenej kus kartonu :D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.9.13 13:49

Tak to znam a mam jeste otazku já mam tri deti kluka 10let druhy 7let a 8mesicniho kluka a tet jsem zjistila ze jsem tehotna takze kdyz jsem to pocitala tak porodim v kvetnu a to bude mit ten nejmensi 1rok a ctvrt da se svladnout novorozene a 1rok stare dite porad?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
12.9.13 22:27

@Lucinka 1986 moje mamka to zvladla, brachovi bylo presne rok, ctyri mesice a tri dny, kdyz se narodila sesta. ja jsem narozena az pet let po ni :) takze neboj. a desetilety dite ti uz muze taky s leccims pomoct :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lka
46
6.11.13 13:38

Ahoj Maminky.. mám dotas mě malá nechce ještě sedět a to jí je6mesícu a když třeba koukáme na telku tak jí mám na klíně a sedí na mě, ale to jí musím držet normálně se mě na bok otočí a i pase..tak prosím o radu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
6.11.13 17:56

@Lka Takhle malé dítě nemá sedět ani se pasivně posazovat (to co děláš ty). Sedne si samo až bude lézt a bude na sed připraveno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
6.11.13 21:58

Moje obě dítka se sami posadili v 8 měsících, takže na to má tvůj mrňous ještě spoustu času ;)

• Citovat
  • Upravit
Lka
46
7.11.13 07:38

Děkuju:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
7.11.13 10:12

neposazovat

Mimčo se musí posadit samo. Musím říct, že vždycky žasnu když vidím miminka, který mají sotva spatřili svět, ale už „sedí“ ve sporťáku. Zrovna dneska jsem potkala jednu takovou maminku, když jsem šla s malou ze školky. Mimčo se jí narodilo max před 3 měsíci, ale už je ve sporťáku.
Doktorka mě řekla, že se mi děti posadí samy, až to budou umět, až jim to podrží svalstvo. Není kam spěchat. Takže trpělivost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
968
10.11.13 21:13

Hlanvě neposazovat. Miminko si sedne samo, až bude mít připravené svalíky, aby páteř správně udržely (stejně tak potom i samo stoupne, až se mu svalíky dostatečně zpevní). Nic jsem neučila ani jedno dítě. První si sedl sám v 8mi měsících, druhý je rychlík, sedl si v 6 měsících a dvou týdnech. Každé dítě je jiné, ale opravdu hlavně neposazovat dokud si samo nesedne. Až příjde ten pravý čas, sedne si. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2133
10.11.13 21:15

@Lka naše princezna si napřed v 10m stoupla a v 11m sedla :nevim: Jak píšou holky, hlavně neposazovat! Musí sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
11.11.13 12:49

Ahoj, mé malé jsou 3 měsíce a řeším to samé, také zvedá hlavičku (někdy už přizvedne i ramena) když leží na zádech… je „vzteklá“ když tak musí ležet, prostě se jí to nelíbí :lol: koníčky pásla krásně celkem brzy a na 2 měsíční kontrole se doktorka sama divila jak jí to krásně jde a říkala, že je opravdu moc šikovná, teď už jí ani při zvedání hlavičku většinou nemusím držet, zvládá to sama :palec: nevím no, také jí neposazuji, protože se bojím, aby si zničila záda, ale někdy když už se vážně hodně vzteká, tak si jí opřu zády k sobě a tak je spokojená, jdeme tenhle týden na druhou dávku hexy, tak se rovnou doktorky zeptám co s tím :nevim:
Každý sice říká, jak má miminko nejdřív lézt, pak sedět a pak teprve začít chodit, ale ono to v praxi né vždy tak jde… např. můj manžel nechtěl prý vůbec lézt a když, tak jen pozpátku a to jen chviličku a v 9ti měsících začal sám chodit :) myslím, že miminko samo vycítí na co je připravené! Jen jsem tím chtěla říct, že ve 2 měsících i ve 3 myslím je ještě opravdu brzy, ale třeba budou sedět už v 5ti měsících, prostě o něco dřív :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
5.9.17 18:59

Ja teda nechapu ze vam vsem deti sedej takhle pozde muj syn sedel v 5 mesicich a v 9uz chodil jinak moje 3mesicni holcicka uz taky chce sedet hlavicku drzi sama od 2mesicu myslim ze ta taky sedet brzo bude toto je prej umele posazovani a memu synovi se take nic nestalo ba naopak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí