Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Se srazem také souhlas, já i Karolínka nové lidi jen uvítáme… ![]()
Tak deticky uz hajaji a co u vas. Dnes jsme byly na kyclich a v poradku byl to narocny den. A zas mne dostaly v hypce maj slevy jak blazen a zas ke konci mesice kdyz mam nakoupeno za klas.ceny opicaci ![]()
Tak tady se ještě nespí
. Ale už snad brzy. Na tu chvíli se vždy těším.
To je dobře s kyčlema
.
No to je nejlepsi chvile kdyz speji kaficko
A telka v tom denim rezimu si poradne kafe a hlavne v klidu zazrak vetsinou studene ![]()
No to je nejlepsi chvile kdyz speji kaficko
A telka v tom denim rezimu si poradne kafe a hlavne v klidu zazrak vetsinou studene
jo a dekuju jedem tam jeste za tri mesice ale jen kontrola ![]()
Hurá, ale teda jsem vyšťavená tak, že dnes zalehnu taky brzo. Nějak si ten čas šoupou samy.
Tak vikend pomalu konci a ja jsem si konecna uzila za cely tyden muze az dnes hruza jak
Je vecne v praci a navic porad obednavam darky k vanocum uz mi s toho pomalu hrabe:-D a co vy co ste delaly a jak ste se meli ![]()
@hnhh Pěkný večer v novém čase
V sobotu jsme byli celý den doma, jelikož byla zima a pršelo, ale zastavila se kamarádka na kafe. A dnes jsme byli na hřbitově připravit hrob na Dušičky
ale děsně mrzlo!
takže jsem syna měla už v kožichu
![]()
Je mi na dusicky upa zapomneli
no ale byly jsme u babci a taky sme mneli kombinezy to byla rychlost ta zima nic nic a najednou snich ![]()
Ahoooooooooooooooj,
my měli cely vikend navštěvu a nedostala jsem se ani juknout. děti už spi, doma uklizeno, manžel ve vaně tak vas aspon pozdravim.on to nema rad, když je doma a ja sedim s notasem na klině, nechapu
![]()
krasny nedělni večer a zitra
![]()
Ahojky holky tak cooooo? Co delate povidejte prehanejte a co deticky? ![]()
Ahoooooooooooooj,
ja jsem uplně vyřizena. byla jsem s malym v praze. jezdim tam k lečiteli. nějaky ten nakupeček. pak domu, pro holku, psa. poklidit. a jsem hotova.boli mě hlava. děsny, už aby bylo zitra ![]()
malej to docela zvladnul, na jeho vzteklou povahu byl užasnej.
už spinka, za chvilku jde kačenka a budu mit pohodičku ![]()
Pěkný večer ![]()
My dneska měli nakupovací den malému jsem koupila zase plno oblečení, prostě - co se mi líbí, to musím mít
Odpoledne jsme byli u mé maminky na obědě a byl fakt suprovej
a ted malý kouká s tátou na TV, ale přesně v 20:30 půjdu dítě uložit do postýlky obsadím si televizi a budu se dívat na seriál Ententýky
![]()