Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jasněnkaa píše:
viď, ani překladač to nebere
no ani prd hele, jsem out ![]()
Jasněnkaa píše:
to nétřeba nějak takhle, jako ne přesně, ale takovej vytlemenej
To jsi celkem taky trefila, akorát mám účes jako Bruce Willis.
![]()
Ten Ti pěkně leží v žaludku. Já ale nejsem on
@Jarmilkla píše:
Zažila jsem Rodu a Mernu a s nima bych fakt nespala… sorry hledám anorganika, když už
@Heineken píše:
To jsi celkem taky trefila, akorát mám účes jako Bruce Willis.![]()
![]()
no o to líp
jsem se tě nechtěla dotknout, ono je většina chlapů na svou kštici citlivých ![]()
@jirkazed píše:
Ten Ti pěkně leží v žaludku. Já ale nejsem on
se s ní nehandrkuj. Máš rád děti? co máš rád k jídlu a tak ![]()
Jasněnkaa píše:
no o to lípjsem se tě nechtěla dotknout, ono je většina chlapů na svou kštici citlivých
Tak to já už dávno ne, páč žádnou nemám.
![]()
Merna ani ne, poslal jsem pár kolegů z práce (něme., che. koncern) za Rodou kvůli školení a ten blbec jim neměl co nabídnout, jen kecy, tak jsem si pozišťovala.
např. reologiii má Kuta dobrou, Ulreich zas výzkum, ale je starej a nepustí k tomu mladší… jako na 1LF, kde se vedou ústavy 40 let…
jestli organik, Svobodovo dítě?
Děti mi nevadí, sám žádné nemam, příčina je známá, na podzim si to zkusím nechat spravt. Jinak jsem těstovinovej tvor a rejžovej. co fakt nejim je segedinsky gulaš a plíce na smetaně
@Heineken píše:
To jsi celkem taky trefila, akorát mám účes jako Bruce Willis.![]()
![]()
tak dej foto ne, ceskej Bruce by prisel vhod ![]()
@Jarmilkla píše:
Merna ani ne, poslal jsem pár kolegů z práce (něme., che. koncern) za Rodou kvůli školení a ten blbec jim neměl co nabídnout, jen kecy, tak jsem si pozišťovala.např. reologiii má Kuta dobrou, Ulreich zas výzkum, ale je starej a nepustí k tomu mladší… jako na 1LF, kde se vedou ústavy 40 let…
jestli organik, Svobodovo dítě?
tyyyy jo, tady uz litaji jiskry ![]()
Svoboda byl oponent mojí disertace, prošlo to, ale myslí si, že jsem kreten. Má k tomu duvody. Já nepracuji na VŠCHT
To je mi jasný. Svoboda je taky kretén, ale aspon něco umí a nekazí studenty. Tipuju tě na Ulbrichovce a kol.
ten bere organiky